Jobannonce


Grene Wind Industri Supplies A/SIntern salg/indkøb og logistik

Grene Wind Industri Supplies A/S, Ryomgård

WIS i Mesballe er en attraktiv arbejdsplads i vækst, og vi søger en kvalitetsbevidst kollega til en nyoprettet stilling som intern salgs-/indkøbs- og logistikassistent.

Hos Grene Wind Industri Supplies A/S – i daglig tale kaldet WIS – er vi specialister i at levere udstyr og serviceydelser til vindkraftindustrien i hele verden, men også til industrien i Danmark. Derfor stiller vi store krav til kvalitet og præcision.

Du får en varieret hverdag med ansvaret for en bred palet af salgs-/indkøbs- og logistiske opgaver. Udover at bistå med salgsopgaver, herunder udarbejdelse af tilbud og dokumentationer, transport-booking, vil du også blive involveret i indkøbsaftaler med vores mange leverandører samt databehandling, fx opdatering af stamdata i AX, udarbejdelse af statistikker, ISO-opdateringer m.m.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!