2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KRAMP Danmark
Sales Assistant søges til vores interne salgsafdeling

KRAMP Danmark, Skjern

Har du erfaring med salgssupport og er du vant til at levere god kundeservice? Så er her muligheden for dig, der gerne vil udfordres i et internationalt miljø, med gode kollegaer. Læs mere på Kramp.com om, hvordan +3000 medarbejdere omsætter for +1000 mio.€.

Som Sales Assistant indgår du i et team med andre Sales Assistants og Customer Specialister. Du vil servicere danske kunder på webshoppen og håndtere allerede afgivende ordrer, returnering, leveringsklager, garantisager mv. Der vil også være receptionsopgaver. Du skal være fleksible i forhold til arbejdsopgaver. Teamet indgår i vores interne salgsafdeling, med i alt 40 medarbejdere, hvor vi hjælper hinanden med at give vores kunder den bedst mulige kundeservice.

KRAMP Danmark
Gem
KRAMP Danmark
Account Manager (Sjælland) søges til salgsteam med høje ambitioner

KRAMP Danmark, Sjælland

Har du erfaring inden for salg? Er du udadvendt, selvstændig og god til at skabe vedvarende relationer? Og kan du se dig selv som bindeleddet mellem en virksomhed og dennes kunder? Så har du nu muligheden for at blive Account Manager hos Kramp! Se mere på Kramp.com.

Hos kramp søger vi en Account Manager til at arbejde med en kundeportefølje inden for landbrugs- og entreprenørbranchen på Sjælland, herunder også ansvar for kæder og storkunder.

Som Account Manager er du repræsentant for Kramp og har ansvaret for kunderne i dit område – nærmere at udvikle og kvalificere dem i tæt samarbejde med vores Customer Specialists. Formålet er at bygge langvarige og værdifulde partnerskaber, for at understøtte udviklingen hos forhandlerne – primært ved at omsætte Kramps salgsstrategi til konkrete initiativer, der driver vækst.

KRAMP Danmark