Jobannonce: Produktspecialist til akut dialyse og infusions- & sprøjtepumper i Region Sjælland, Region Hovedstaden og Region Syddanmark

B. Braun Medical A/SProduktspecialist til akut dialyse og infusions- & sprøjtepumper i Region Sjælland, Region Hovedstaden og Region Syddanmark

B. Braun Medical A/S

Vi tilbyder et job, hvor du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen og påvirke udviklingen af B. Braun Medical i Danmark. Du vil blive en del af et dedikeret og erfarent team i et positivt arbejdsmiljø, hvor der er en dejlig åben dialog og et stærkt samarbejde på tværs af alle grupper.

Som Produktspecialist kommer du til at lancere og implementere vores nye CRRT-maskine til akut blodrensning på intensivafdelinger samt B. Brauns innovative infusions- og sprøjtepumper, som anvendes på stort set alle hospitalsafdelinger.

Aktiviteterne er afhængige af, hvor i udbudsprocessen vi er for de enkelte produkter. Det er derfor vigtigt, at du finder det inspirerende at arbejde med flere produktområder, som introduceres til forskelligartede brugere, teknikere og beslutningstagere.

Andre relevante job