Jobannonce


Frederiksberg KommuneTo special-/chefkonsulenter til børne- og ungeområdet i Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune

Trives du med en omskiftelig og spændende hverdag, hvor opgaverne spænder vidt? Har du en god organisationsforståelse og flair for at arbejde i krydsfeltet mellem politik og administration? Så er du måske en af de to nye kollegaer, vi søger til børne- og ungeområdet i Frederiksberg Kommune.

I Sekretariatet i Børne- og Ungestaben søger vi to erfarne konsulenter, der er i stand til både at fordybe sig i faglige, komplekse problemstillinger og samtidig har blik for helheden. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt fra ledelse af strategiske tværgående projekter til mere ad hoc-prægede opgaver.

På børne- og ungeområdet arbejder vi med velfærds- og myndighedsopgaver målrettet kommunens børn og unge – det vil sige dagtilbud, skoler, PPR, sundhedsplejen, tandplejen og den sociale indsats målrettet udsatte børn, unge og familier mv. Området har stort og engageret politisk fokus.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!