Jobannonce


Frederikshavn KommuneAfdelingsleder til Den Kommunale Ungeindsats i Jobcenter Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Vil du være med til at drive og videreudvikle Den Kommunale Ungeindsats (KUI) i Frederikshavn Kommune? Vi søger en afdelingsleder med visioner og med sans for drift og videreudvikling af uddannelses-, beskæftigelses- og socialområdet for unge mellem 15-29 år.

Som afdelingsleder for KUI står du i spidsen for at sætte retning og udvikle nye metoder og tilbud i arbejdet med ungeindsatsen på tværs.

Som person er du en tydelig kommunikator, du prioriterer inddragelse og dialog, du kan bevare roen og overblikket hos både dig selv og dine medarbejdere og du har en motiverende og anerkendende tilgang til at være personale- og driftsleder.

Du kan godt lide at sætte mål, planlægge og eksekvere og du er altid klar til at give medarbejderne sparring med fokus på udvikling af ungeområdet således, at de unge i Frederikshavn Kommune hjælpes i uddannelse eller job.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!