Jobannonce


Lolland Kommune
Teamleder til Team Sygepleje i Maribo

Lolland Kommune

Er du en empatisk, fagligt kompetent og erfaren teamleder indenfor sygepleje? Kan du levere praksisnær ledelse af en velfungerende sygeplejegruppe på 33 sygeplejersker med høj faglighed og let til smil? Så har vi en ledig stilling som teamleder lige nu!

Som vores nye teamleder bliver du en del af det nære sundhedsvæsen, hvor kompleksiteten af sygeplejeopgaverne og behovet for en kvalificeret faglig indsats er stigende. Vi har fokus på at give borgerne faglig kompetent, individuel og helhedsorienteret sygepleje.

Som teamleder har du en synlig og nærværende ledelsesstil, og du har fokus på at fastholde vores gode arbejdsmiljø. Du er med til at styrke den enkelte sygeplejerske i rollen som faglig frontperson, og du udstikker rammer og retningslinjer for patientsikkerhed og kvalitetssikring.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!