28 job matcher din søgning 28 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lolland Kommune
Lærer til Indskolingen på Byskolen

Lolland Kommune, Nakskov

Brænder du for børns gode start på skolelivet? Kan du se muligheder og potentiale i alle børn, og har du blik for deres læring, udvikling, trivsel samtidigt med, at du kan skabe rammerne for et stærkt lærings- og børnefællesskab i et inkluderende miljø? Sætter du barren højt ift. din egen faglighed og udvikling, så er du måske vores nye lærer i Indskolingen på Byskolen!

Vi søger en engageret lærer, der med naturlig autoritet, pædagogisk og didaktisk overskud samt ud fra et legende og lærende samspil, kan understøtte eleverne, så de udfolder deres potentiale både personligt, fagligt og socialt.

Du bliver en del af et engageret Indskolingsteam, der brænder for at gøre en forskel for vores elever. Vi er et rart sted at være og arbejder med mangfoldighed og nærvær som en styrke i det pædagogiske arbejde.

Lolland Kommune
Social- og pædagogfaglig konsulent til Center for Social Service

Lolland Kommune, Maribo

Brænder du for at understøtte myndighed og praksis på det socialfaglige område, og motiveres du af en travl og udfordrende hverdag - så er du måske vores nye kollega?

Vi søger en ny kollega 32-37 timer pr. uge fra den 1. september 2022, da vores nuværende konsulent går på pension.

Som konsulent i Center for Social Service får du en stilling med bred opgaveportefølje med alsidige og udfordrende opgaver med særligt fokus på myndighed, institutionsdrift og forvaltningsmæssige opgaver inden for det specialiserede socialområde.

Lolland Kommune
Pædagog til Specialskolen Lolland Østofteafdelingen

Lolland Kommune, Nørreballe

Er du god til at skabe relationer! Kan du ydermere arbejde struktureret, skabe forudsigelige rammer i en uforudsigelig hverdag, så har vi jobbet til dig.

Som pædagog i specialskolen samarbejder du med lærerne om at skabe faglig, social og personlig læring/udvikling for den enkelte elev. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i teams af ca. 4-5 lærere og pædagoger, hvor I sammen er ansvarlige for elevernes trivsel, læring og udvikling.

Du skal have lyst til at medvirke i undervisningen og have fokus på elevernes trivsel og udvikling i klasserummet og i hverdagen. Vi vægter det gode forældresamarbejde højt, da vi ikke alene, kan skabe udvikling hos eleverne. Dette sker bedst i et godt samarbejde mellem familie og skole.

Lolland Kommune
Klubmedarbejdere til Ungdomsklubber i Lolland Ungdomsskole

Lolland Kommune

Lolland Ungdomsskole søger klubmedarbejdere til klubberne i Rødby, Maribo eller Nakskov med forskellige profiler til 1-2 aftener (18:30 – 21:30) ugentligt - plus mødeaktivitet og arrangementer ud over almindelig åbningstid.

Ungdomsklubberne hører organisatorisk hjemme under Lolland Ungdomsskole, og vi indgår forpligtende samarbejde med andre aktører på Ungeområdet, såsom foreningslivet, SSP, Musikskole og ikke mindst vores nyetablerede Ungeråd.

Som klubmedarbejder får du ansvar for at etablere og udvikle husets aktiviteter generelt, men i særlig grad på de felter, hvor du måske selv er stærk eller kan byde ind med noget helt nyt.

I Ungdomsklubberne hylder vi ungeinvolvering og mener, at det bedste tilbud til unge - skabes af unge. Det er derfor en fordel, hvis du har interesse for – og/eller erfaring med – Ungeinvolveringsprocesser.

Lolland Kommune
Koordinator til Ungdomsklub

Lolland Kommune, Maribo

Maribo Ungdomsklub søger klubkoordinator med lyst, mod og evner i forhold til arbejdet med 13-18-årige unge i Lolland Kommune (deltid 7-10 t/u).

Som koordinator i Maribo Ungdomsklub får du ansvar for at etablere og udvikle husets aktiviteter generelt.

I Maribo Ungdomsklub hylder vi ungeinvolvering og mener, at det bedste tilbud til unge – skabes af unge. Det er derfor en fordel, hvis du har interesse for – og/eller erfaring med – Ungeinvolveringsprocesser. Måske er du tidligere elevrådsformand, aktiv i foreningslivet eller på anden måde har forudsætninger for at lære de unge at komme til orde, og føre deres tanker og idéer ud over rampen, og generelt fungere, som vejleder for de unges idéer og projekter.

Vores normale åbningstid er fra 18.30-21.30 mandag, onsdag (åbner vi allerede 15.00) og fredag. Hertil laver vi en del ture, fester og andre aktiviteter, der kan ligge uden for almindelig åbningstid – ofte i weekender.

Lolland Kommune
Arbejdsmarkedskonsulent (Job og formidling) til Virksomhedsservice og Integration

Lolland Kommune, Nakskov

Lolland kommune er afhængig af et velfungerende og aktivt erhvervsliv. Som Jobcenter og kommune har vi en interesse i at få de ledige i job og skabe de bedste vilkår for virksomhederne. Har du et indgående kendskab til arbejdsmarkedet, og forstår du vigtigheden af opkvalificering og uddannelse? Er du faglig dygtig, proaktiv og empatisk i dit møde med den ledige? Er du måske den nye arbejdsmarkedskonsulent, som vi glæder os til at få med på holdet?

Du er god til at skabe relationer med en professionel tilgang. Du kan holde fokus på den lediges personlige, sociale og faglige kompetencer, så I kan skabe det bedste jobmatch, der kan anvendes på det ordinære arbejdsmarked. Du besidder handlekraft og kan arbejde efter mål og resultater.

Du bliver en del af et team, der arbejder værdibaseret med udgangspunkt i de generelle værdier: kompetence, tillid, åbenhed og fairness.

Lolland Kommune
Klima- og energikoordinator

Lolland Kommune, Rødby

Er du engageret i klima og har du gode evner til at koordinere? Og vil du hjælpe Lolland Kommune med at gennemføre innovative tiltag og nå ambitiøse klimamål? Så er denne stilling måske noget for dig!

I Lolland Kommune er den grønne omstilling sat i centrum. Vi har i en årrække været frontløbere på vedvarende energi såvel brint- som vind- og bølgeenergi og det er vores plan at fastholde denne position.

Det er en stilling som kræver selvstændighed og giver god mulighed for selv at tilrettelægge arbejdet. Samtidig er der masser af læring i jobbet og mulighed for at deltage i udvikling af nye redskaber til planlægning og monitorering af klima- og energiindsatsen.

De primære opgaver for Klima- og Energikoordinatoren er:

  • At koordinere implementering af DK2020-planen
  • At være tovholder for kommunens klimaregnskab
  • At drive udvalgte klima- og energiprojekter i samarbejde med eksterne partnere
Lolland Kommune
Social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent

Lolland Kommune, Stokkemarke

Kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads, hvor der er frirum til, at dine idéer kan blive afprøvet? Hos os er der plads til, at du kan gøre noget impulsivt som fx at bage en kage eller tage på udflugt, hvis det er det, der skal til for, at beboernes dag bliver god på Stokkemarke Plejecenter.

Når du møder om morgenen eller om aftenen bliver du mødt med et "Godmorgen" eller "Velkommen!" fra dine gode kollegaer. Der er altid kaffe på kanden, og du vil opleve, at vi sætter de menneskelige relationer højt i forhold til samarbejde med borgerne, pårørende og frivillige.

Når du skal løse dine daglige opgaver, vil du opleve, at der altid er et godt samarbejde med dine kollegaer, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og elever. Du vil opleve, at der altid er støtte og en hjælpende hånd til dig og borgeren i forhold til plejen, og når du skal dokumentere.

Lolland Kommune
Pædagog til Familiecenter Toftegård i Maribo

Lolland Kommune

Er du pædagog og på jagt efter et spændende job, hvor du gør en forskel? Vi er på udkig efter en engageret pædagog, som har lyst til gøre en forskel for en dejlig flok børn. Kan du lide at tage ansvar og være en del af et stærkt team?

Vi er et team bestående af seks kollegaer og 10 skønne børn og vi ”bor” i Maribo, i en dejlig villa ved Maribosøerne.

Det Kompenserende Dagtilbud skal kompensere på de områder, hvor forældrenes ressourcer ikke rækker. Du skal derfor arbejde med familier, hvor børnene er udsat for svigt, der skader deres trivsel, udvikling og sundhed, og hvor forældrene ikke uden betydelig hjælp kan skabe de nødvendige rammer for børnenes opvækst. Du skal arbejde med hele familien, men med primært fokus på børnene.

Lolland Kommune
Grøn driftsleder til Park og Vej

Lolland Kommune, Nakskov

Er du vores nye driftsleder, der kan sikre driften af de grønne arealer og samtidig have fokus på et godt arbejdsmiljø?

Stillingen som driftsleder er en ny stilling, der er opstået i forbindelse med ændringer i organisationsstrukturen i Park og Vej. Stillingen er den første ændring i en række tilpasninger.

Som driftsleder får du ansvar for planlægning og ledelse af driftsopgaver og mindre anlægsopgaver inden for skov, natur, vandløb, idrætsanlæg, renhold, parker og grønne områder i Lolland Kommune.

Du får ledelsesansvar for én holdledere og to teamkoordinatorere, der vil hjælpe dig med at koordinere arbejdet for 35-40 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere.

Lolland Kommune
Socialrådgiver/ børnerådgiver til Børn og Ungerådgivningen Øst

Lolland Kommune, Maribo

Vil du arbejde målrettet med socialfaglige vurderinger og afgørelser? Kan du være med til at engagere og motivere familierne til at fastholde en tværfaglig udviklingsindsats med fokus på barnet og familiens trivsel? Så er denne ledige stilling måske noget for dig.

I Børn og Ungerådgivningen udarbejder vi børnefaglige undersøgelser, iværksætter foranstaltninger, laver handleplaner og følger op på foranstaltninger jf. servicelovens bestemmelser. Vi arbejder løsningsfokuseret og vægter dialogen og samarbejdet med børnene/de unge og deres forældre højt.

De mange forskelligartede opgaver gør Børn og Ungerådgivningen til en spændende arbejdsplads. Ud over et tæt samarbejde med dine kolleger i Børn og Ungerådgivningen, vægter vi det samskabende og tværfaglige samarbejde højt.

Lolland Kommune
Genopslag - Uddannet pædagog til børnehaven i Østofte Landsbyordning

Lolland Kommune

Kan du danne gode relationer og drage omsorg for alle børn? Så er du måske vores nye kollega!

Østofte Landsbyordning består af dagpleje, børnehave, SFO og skole, hvor der fokuseres på den røde tråd i overgangene og i hverdagen. I Østofte Landsbyordning har vi et klart mål om at gøre vores børn så dygtige, som de kan blive. Dette både i et dannelses- og uddannelsesperspektiv. Vi er ambitiøse på egne og børnenes vegne, og vi tror på fællesskabet, og at alle mennesker gør, det bedste de kan.

Vi anser trivsel som det grundlæggende fundament for en stærk landsbyordning og har derfor prioriteret midler til at sikre opmærksomhed på børnenes læring og trivsel. Dette gør vi bl.a. gennem arbejde med "Fri for mobberi" og ”Alle børn er vores børn”. Vi er ambassadører for Red Barnet.

Lolland Kommune
Lærer til indskolingen i Horslunde Landsbyordning

Lolland Kommune

Brænder du for at skabe det bedst mulige tilbud for alle børn, uanset forudsætning og baggrund? Brænder du for et godt samarbejde med dygtige kollegaer? Har du hjertet på rette sted, og vægter du både høj faglighed og relationsarbejde?

Vi mangler en lærerkollega der, som vi, møder både elever, forældre og kollegaer i øjenhøjde og sætter en ære i at have et nærvær i samværet, og så skal du helst kunne tiltræde 1. august 2022.

Det vil være en fordel hvis du kan undervise i idræt, dansk eller matematik. I vores indskoling planlægger vi efter få lærer princippet, fordi vi tror på at få nærværende voksne omkring en klasse, kan gøre en kæmpe forskel. Vi satser på den tidlige indsats, hvilket gør vi har sat massivt ind på overgangen fra børnehave til skole og vi tror på, at hvis vi skaber de bedste betingelser for vores elevers tid i indskolingen, så vil resten af deres skoletid blive med færre udfordringer.

Lolland Kommune
Institutionsleder og souschef til Østofte Landsbyordning

Lolland Kommune, Nørreballe

Institutionsleder og souschef til driftigt lokalsamfund

  • Vil du være med til at styrke fællesskabet i et enestående lokalsamfund, hvor vi kommer hinanden ved?
  • Har du lyst til at skabe et samlingspunkt for aktivitet og læring, hvor borgere og medarbejdere ikke kan lade være med at engagere sig?

”Du står i spidsen for at skabe en institution, som bliver mere end bare en skole og et dagtilbud. Du får stor indflydelse på vores dagligdag og fremtid, og du er med til at sikre, at vores lokalsamfund bliver ved med at blomstre af liv og initiativ,” siger landsbyordningsleder Esben Nielsen.

Pædagog med mod på nye udfordringer

  • Du er uddannet pædagog, men vi hører også gerne fra dig, hvis du har flere års erfaring fra en pædagogisk rolle.
  • Du har måske allerede en lederuddannelse, men ellers er du parat til at tage en.
Lolland Kommune
Børnefysioterapeuter/børneergoterapeuter til Sundhedstjenesten

Lolland Kommune

Vil du arbejde med undersøgelse, vejledning og behandling af børn og unge? Ønsker du et alsidigt og selvtilrettelæggende arbejde, som foregår i barnets/unges daglige omgivelser? Er du god til medinddragelse af forældre samt at samarbejde tværfagligt bl.a. med sundhedsplejersker, dagtilbud og skoler?
Så søg en af vores to ledige stillinger i Sundhedstjenesten!

Det er to barselsvikariater med ansættelse pr. 1. september 2022 på 32 timer/uge med ansættelsessted Jernbanegade 7, 4930 Maribo. For barselsvikariat til fysioterapeutstillingen kan der også være mulighed for ansættelse pr. 1. august 2022.

Lolland Kommune
Projektmedarbejdere til træning af Lolland Kommunes ældre borgere

Lolland Kommune, Nakskov

Synes du, at det lyder spændende med big data og kunstig intelligens? Vil du have en sjov og spændende arbejdsdag med et højt fagligt niveau, hvor du allerede fra dag ét kan være med til at sætte dagsordenen? Så læs mere her!

Vi søger to nye medarbejdere, som har lyst til at indgå i et projekt om træning til borgere i Lolland Kommune, som får hjemmepleje. Projektet kører allerede i hjemmeplejen, men skal nu også afprøves med udekørende funktion fra Team Træning til borgere i Nakskov by og omegn. Projektet tager udgangspunkt i programmet/konceptet DigiRehab.

Din arbejdsopgave vil - til at starte med - være delt mellem at være udekørende og levere DigiRehab til borgerne i Nakskov by og omegn. Derudover vil du hjælpe dine kollegaer med træningsopgaver på vores sundhedscenter i Nakskov og på Møllecenteret.

Lolland Kommune
Sundhedsfaglige kvalitetskonsulenter til Staben i Ældre & Sundhed (32-37 h)

Lolland Kommune, Maribo

Er du ambitiøs på egne og organisationens vegne? Brænder du for kvalitet i kerneopgaven? Har du borgerens perspektiv som dit pejlemærke? Kan du implementeringens kunst og få tingene til at ske i praksis på tværs af organisationen? Så er du måske vores nye kollega til staben i Ældre & Sundhed!

Vi søger en ny kollega på fuld tid i en fast stilling samt en kollega til et barselsvikariat på 32 timer ugentligt.

Som kvalitetskonsulent i Stab Ældre & Sundhed bliver du en del af en spændende og dynamisk arbejdsplads med fokus på høj faglighed og udvikling.

Stillingens primære indhold:

  • Gennemførelse af intern survey/journalaudit
  • Systematisk arbejde med kvalitet og kvalitetsovervågning
  • Planlægning, koordinering og gennemførelse af kvalitetsovervågning
Lolland Kommune
SSA-elever August 22, Merit (Personer med SSH-baggrund)

Lolland Kommune, Maribo

Kan du lide at hjælpe andre, og interesserer du dig for mennesker og sundhed? - Vil du gerne tage en brugbar og praktisk uddannelse på en arbejdsplads med et godt sammenhold? Så kunne du måske være interesseret i at blive vores næste social- og sundhedsassistentelev!

Du bliver uddannet i at varetage den grundlæggende pleje og omsorg på et højt fagligt niveau. Desuden lærer du at planlægge, udføre og koordinere komplekse sygeplejefaglige problemstillinger som f.eks. medicinadministration, at give sondeernæring, pleje kroniske sår m.m. Arbejdsdagen er meget alsidig og kan bl.a. indeholde grundlæggende sygepleje og rehabilitering i borgerens eget hjem eller i det nære sundhedsvæsen.

Lolland Kommune
Pædagog til SFO Søtrolden, Maribo Skole, Blæsenborgafdelingen

Lolland Kommune, Maribo

Er du åben, humørfyldt og initiativrig? Vil du være pædagog i såvel SFO som skole? Så er du måske vores nye kollega!

SFO Søtrolden søger pr. 1. august 2022 en initiativrig og kreativ pædagog, gerne med fokus på sport, bevægelse, rollespil, udeliv eller musik.

SFO-pædagogerne på Maribo Skole er også en del af børnenes skoledag. Du skal være med i skolen i 10 lektioner om ugen, og du vil sammen med en anden pædagog blive tilknyttet vores 1. årgang. Der vil du desuden være tilknyttet et team, hvor der ugentligt er mulighed for fælles forberedelse og sparring.

Lolland Kommune
Tekniske servicemedarbejdere til Teknisk Service – team Nakskov Vest

Lolland Kommune, Maribo

Trives du i en omskiftelig hverdag, og motiveres du af at gøre en forskel? Ønsker du at bidrage til opgaveløsninger på en positiv måde, og er du 100-meter-mester i samarbejde? Så er det nu, du skal søge, hvis du vil være teknisk servicemedarbejder hos os i Teknisk Service i Lolland Kommune!

Du bliver en del af Teknisk Service, som udfører opgaver på de ejendomme, som ejes af Lolland Kommune, og som ligger placeret i hele kommunen.

Dine primære opgaver vil være indvendig vedligeholdelse, vedligeholdelse af tekniske installationer og pasning af udenomsarealerne. Der vil også være opgaver inden for inventar samt mindre flytte- og serviceopgaver. Du vil få en inspirerende og travl hverdag med mange forskellige opgaver, som du skal løse individuelt og i teamet.