Jobannonce


Ballerup KommunePPR i Ballerup Kommune søger psykologer

Ballerup Kommune

PPR i Ballerup Kommune søger 4 psykologer. De 3 stillinger er faste stillinger på 37 timer fra 1. april 2020. Den sidste stilling er et vikariat på 37 timer fra 1. april 2020 eller snarest muligt og varer til 30. september 2020. Vi har mulighed for at opslå 3 nye stillinger, da PPR-afsnittet nu i langt højere grad skal løse opgaver sammen med socialafsnittet end tidligere.

Har du lyst til at medvirke til at udvikle alsidige læringsmiljøer i kommunens skoler, institutioner og specialtilbud, og ser du inklusion som vejen mod større trivsel og udvikling for flere børn? Har du lyst til at arbejde med rådgivning og vejledning af børn og unge, deres forældre samt sparring til de voksne i deres nære miljøer? Og er du optaget af tidlig indsats? Og har du lyst til at arbejde med rådgivning til familier? Så har vi garanteret et job, der lige er noget for dig.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!