74 job matcher din søgning 74 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ballerup Kommune Rengøringsmedarbejder i sommerferievikariat til Rødbo

Ballerup Kommune

Er du klar til at arbejde med hjertet og med høj faglighed?

Så er botilbuddet Rødbo stedet. Vi søger rengøringsmedarbejder, til rengøring af beboernes lejligheder og rengøring af fællesarealerne i husene.

Vores beboere på Rødbo, er mennesker med erhvervet hjerneskade og har meget forskelligartede dysfunktioner i hjernen som både ses med fysiske og kognitive udfordringer. Rødbo er stedet hvor mulighederne er mange og humor er et must.

Vi kunne rigtig god tænke os at du arbejder hos os fra uge 27 til og med uge 31 på en ugentlig arbejdstid mellem 30-37 timer i hverdagene, Men hvis du ikke kan alle uger så lad os se hvad der kan lade sig gøre.

Ballerup Kommune Sagsbehandler til Kolonihaveteamet

Ballerup Kommune

Ballerup Kommune søger en sagsbehandler, til en tværfaglig indsats vedr. kommunens kolonihaveområder. Indsatsen har til formål at sikre, at kommunens kolonihaver fortsat anvendes til fritids- og rekreative formål og at sikre områdernes særlige karakter af kolonihaver.

Har du lyst til et spændende og alsidigt job med gode kolleger og masser af faglige udfordringer? Så kan det være dig, vi søger som ny kollega i kolonihaveteamet i Center for By og Miljø.

DINE ARBEJDSOPGAVER VIL SAMMEN MED TEAMET PRIMÆRT BESTÅ AF

 • At myndighedsbehandle bygge-, plan- og landzonesager
 • At vejlede borgere og kolonihaveforeninger vedr. byggesager og dispensationer
 • At indgå i et tværfagligt samarbejde med resten af centret og med de øvrige forvaltningsområder om kolonihaveindsatsen.
Ballerup Kommune Pædagogmedhjælper tidsbegrænset

Ballerup Kommune

Børnehuset Nord- og Sydpolen søger en pædagogmedhjælper snarest muligt 15 timer ugentligt, frem til 31. december 2022. Arbejdstiden vil primært være fra 9-12.

Det vil være muligt, at supplere med vikartimer i perioder.

Vi forventer at du er smilende, imødekommende og glad for, at være sammen med børn og kan sætte mindre aktiviteter i gang med børnene.

Har overblik, også i forhold til praktiske opgaver der skal løses.

Ballerup Kommune Social- og sundhedsassistent til hjemmepleje

Ballerup Kommune

I vores team er vi 8 social- og sundhedsassistenter. En af vores trofaste kolleger skal prøve kræfter med et andet speciale, så derfor søger vi en ny god kollega.

Vi søger dig der er uddannet social- og sundhedsassistent, og som sætter en ære i, at levere høj kvalitet og faglighed i dit arbejde, dette både ude hos vores borgere og i dokumentationen.

Vi er et team med ca. 30 kolleger i fremmøde dagligt.

Vi arbejder i weekend hver 3. weekend.

Ballerup Kommune Nærværende pædagoger med hjertet på rette sted - til Børnehuset Lilletoften

Ballerup Kommune, Skovlunde

Vi søger pr. 1. juli 2022 to pædagoger på 37 timer ugentligt til vores børnehus. En af vores pædagoger i børnehaven, er netop fyldt 70 år og vil derfor gerne nyde sit otium. Det synes vi er helt fair. Stillingen er i Mellemgruppen i børnehaven, hvor du vil blive en del af et team bestående af en anden pædagog samt en pædagogmedhjælper.

Samtidig er en af vores pædagoger i vuggestuen blevet tilbudt en stilling nærmere sin bopæl, og der er derfor en stilling ledig på Solstrålerne, hvor du også vil blive en del af et team bestående af en anden pædagog samt en pædagogmedhjælper.

Ballerup Kommune Social- og sundhedsassistent til Kronisk område i Ballerup hjemmepleje

Ballerup Kommune

Uddannet social- og sundhedsassistent søges til dagvagt i kronisk område i hjemmeplejen.

Vi mangler dig som vores nye kollega i dagvagt i Hjemmeplejen enten i en fast stilling eller måske timelønnet hvis du fx er i gang med en uddannelse.

Vi arbejder med selvstyrende Teams, hvor du sammen med dine kolleger har høj grad af medansvar for planlægningen i arbejdet med borgerne.

Hvis du har ønsker til din arbejdstid eller vagtplan eller hvis du er fleksibel, så skriv det gerne i din ansøgning. Når vi mødes kan vi tale om, hvordan det passer ind i kontinuiteten hos borgerne.
Ballerup Kommune Koordinator til hjemmepleje

Ballerup Kommune

Da vores koordinator skal på barsel, søger vi hendes afløser.

Vi søger dig der er uddannet social- og sundhedsassistent, og som har erfaring med - eller har interesse og flair for vagtplanlægning.

Som koordinator er det dig der, sammen med din kollega, har overblikket over vagtplanlægningen. Vi prioriterer at vagtplanerne bliver lagt under hensynstagen til den kvalitet vi gerne vil levere, samt sikre det gode arbejdsmiljø.

Du vil arbejde 2-3 dage om ugen på kontoret og resten af tiden vil du arbejde ”i marken”.

Som koordinator har du weekendarbejde hver 4. weekend.

Ballerup Kommune Social- og sundhedsassistenter

Ballerup Kommune

Stillingerne er til faste dagvagter hver 2./3. weekend. Vi er et lille plejecenter med 14 plejehjemsboliger og 16 ældreboliger, der søger to social- og sundhedsassistenter.

Egely er et unikt lille sted, hvor alle kender hinanden og hvor der er en stor vilje til at hjælpe hinanden blandt beboerne og i personale. At vi både rummer plejeboliger og ældreboliger giver mulighed for flere perspektiver på plejen og det liv der leves her.

VI SØGER EN KOLLEGA, SOM:

 • Evner at se det hele menneske og tilrettelægge plejen derefter
 • Kan lide og har forståelse for arbejdet med specielt demensramte borgere
 • Er nærværende og tilstede hos beboerne
Ballerup Kommune Pædagog til en vuggestuegruppe

Ballerup Kommune

Vi mangler en engageret, fagligt dygtig pædagog 37 timer om ugen med tiltrædelse 1. juli 2022 eller gerne snarest muligt.

I disse tider, hvor der er fokus på minimumsnormeringer, er vi så privilegerede i Globen, at vi er 4 medarbejdere på hver vuggestuegruppe. Det giver os bedre betingelser for at skabe kvalitet i det pædagogiske arbejde med vores yngste børn. Det giver god mulighed for opdeling i mindre grupper og for i højere grad at tilgodese det enkelte barns behov og udvikling.

Vi forventer, at du som vuggestuepædagog har lyst og kvalifikationer til at gøre en forskel for vores yngste børn. Vi vægter en tidlig forebyggende indsats for alle vores børn, og vi er i fuld gang med at udvikle vores vuggestuepædagogik og læringsmiljø i overensstemmelse med den nye styrkede lærerplan.

Ballerup Kommune Pædagoger til Kasperskolenl

Ballerup Kommune, Skovlunde

Har du lyst til, at få arbejde på en af Danmarks bedste specialskoler, så er chancen der nu. Vi søger 4 faste/tidsbegrænsede pædagoger i henholdsvis Indskoling, Mellemtrin og Udskoling med tiltrædelse 1. august 2022.

Kasperskolen er et miljø med høj faglighed. Som skole arbejder vi målrettet med, at optimere elevernes faglige kompetencer og personlige ressourcer, samt styrke deres selvværd. Vi har som målsætning, at den enkelte elev kan tage aktivt og konstruktivt ansvar for eget liv og har fokus på, at eleven kan indgå i fællesskaber ved, at give mulighed for, at indgå i social læring i et inkluderende fællesskab.

Opgaven udføres i et spændende og velfungerende tværfagligt samarbejde mellem lærer- og pædagoguddannet personale, samt andet skolerelevant personale. Skolen er et helhedstilbud, hvor dagen ikke er delt op i en skoledel og fritidsdel, men hvor skole og fritid veksler dagen igennem.

Ballerup Kommune Afdelingsledere til plejehjemmene Egely og Kirstinehaven

Ballerup Kommune

Har du flair for personaleledelse? Er du i stand til at etablere følgeskab? Brænder du for skabe de bedste betingelser for vores beboere og deres pårørende? Har du mod på at stå i spidsen for udvikling og forankring af en kultur med høj faglig kvalitet og høj medarbejdertrivsel?

Vi søger afdelingsleder med gennemslagskraft og engagement til plejehjemmene Kirstinehaven og Egely i Ballerup Kommune. Vi søger 2 afdelingsledere. De 2 afdelingsledere vil sammen med plejehjemslederen udgøre et ledelsesteam. Ledelsesteamet indgår i en større ledelsesgruppe forankret i henholdsvis Omsorg og Bolig og Center for Voksne og Sundhed.

Kan du se dig selv i dette arbejde, vil vi rigtig gerne invitere dig ind til en samtale vedrørende stillingen, som vores nye afdelingsleder.

Ballerup Kommune Lærere til Kasperskolen

Ballerup Kommune, Skovlunde

Har du lyst til, at få arbejde på en af Danmarks bedste specialskoler, så er chancen der nu. Vi søger 2 faste/tidsbegrænsede lærere til vores Mellemtrin pr. 1. august 2022.

Kasperskolen er et miljø med høj faglighed. Som skole arbejder vi målrettet med, at optimere elevernes faglige kompetencer og personlige ressourcer, samt styrke deres selvværd. Vi har som målsætning, at den enkelte elev kan tage aktivt og konstruktivt ansvar for eget liv og har fokus på, at eleven kan indgå i fællesskaber ved, at give mulighed for, at indgå i social læring i et inkluderende fællesskab.

Opgaven udføres i et spændende og velfungerende tværfagligt samarbejde mellem lærer- og pædagoguddannet personale, samt andet skolerelevant personale. Skolen er et helhedstilbud, hvor dagen ikke er delt op i en skoledel og fritidsdel, men hvor skole og fritid veksler dagen igennem.

Ballerup Kommune Pædagoger til børnehuset Himmel og Hav

Ballerup Kommune, Skovlunde

Vi vil gerne have flere pædagoguddannede medarbejdere i børnehaven, derfor søger vi lige nu to pædagoger på 33-37 timer ugentligt.

Vi er et spændende og nyere børnehus i Skovlunde, som dagligt har fornøjelsen af, at være sammen med 98 vuggestuebørn, 132 børnehavebørn samt en dagplejelegestue. Vi er ca. 55 fastansatte, som søger nye uddannede kolleger.

DAGLIGT HAR VI FOKUS PÅ

 • At skabe et godt og udviklende læringsmiljø for alle børn
 • At udnytte de fantastiske muligheder som vores hus rummer. Vi har egen hal, indendørs kørebaner og legeplads både på taget og i jordhøjde
 • At skabe nærvær for alle børn
 • At have en varieret uge, med balance mellem aktiviteter på egen stue og aldersopdelte aktiviteter, flere gange ugentligt
Ballerup Kommune Stabsleder til Center for Voksne og Sundhed

Ballerup Kommune

Vi står og mangler en ny stabsleder til et center, der har et stærkt fokus på borgeropgaven og tager den tværgående opgaveløsning alvorligt. Er det dig?

Som stabsleder får du en hel central rolle, som en del af centrets strategiske ledelse samtidig med, at du bliver nærmeste leder for 18 dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere.

SOM STABSLEDER LYKKEDES DU, HVIS DU LYKKEDES MED FØLGENDE OPGAVER

 • Du er ansvarlig for det politiske årshjul i Center for Voksne og Sundhed, der blandt andet indebærer overblik over de politiske udvalgsmøder og de sager, der skal produceres til udvalgene
 • Du kvalitetssikrer politiske sager i tæt samarbejde med den stabskonsulent, som er på opgaven
 • Du er ansvarlig for centrets samlede budgetproces, i tæt samarbejde med Center for Økonomi
Ballerup Kommune Kulturmedarbejder til Ballerup Bibliotekerne

Ballerup Kommune

Kan du danne og understøtte fællesskaber med kultur som fællesnævner?

Vi søger en udadvendt og handlekraftig medarbejder til Kulturhus Måløv, der sammen med familiebibliotekaren kan drive huset og skabe et hus med liv og fællesskab i samarbejde med borgere og foreninger i byen.

Du skal både have fokus på at udvikle og understøtte en fællesskabskultur i Måløv og på Kulturhusets daglige drift. Du vil være katalysator for, at nye aktiviteter bliver igangsat, og at borgerne aktivt deltager i aktiviteterne enten som medudviklere eller som den centrale drivkraft i aktiviteten.

Du vil indgå i den daglige drift af huset. Her vil opgaverne spænde fra betjening af borgere til at finde og udføre praktiske løsninger på logistik og andre opgaver, der knytter sig til at være et kulturhus med mange funktioner.

Ballerup Kommune Social- og sundhedsassistent - blandede vagter dag/aften og aften/nat

Ballerup Kommune

Vil du være med til at skabe en værdig, udviklende ældrepleje til demente sammen med os på Plejehjemmene Kirstinehaven og Egely? Så har du mulighed for det nu.

Vi søger en social- og sundhedsassistent til fast aftenvagt med arbejdstid på 25-32 timer ugentligt, hvor du vil skulle arbejde i weekendvagt hver anden eller hver tredje weekend. Der er mulighed for at dele timetallet imellem disse to matrikler, idet vi er en institution på to matrikler.

Vi har fokus på at arbejde med demens venlig tilgang, hvor vi kan etablere kontakt med vores beboere i det nære miljø – vi har planlagte faglige fora, hvor faget diskuteres, og vi vidensdeler læring mellem hinanden. Kirstinehaven og Egely et center på to matrikler, hvor vi er flere kolleger, der arbejder sammen med fokus på faglighed, værdighed, borgerinvolvering. Vi arbejder i borgerens hjem og vores lokaler skal tydligt bære præ af hjemlighed.

Ballerup Kommune Pædagogmedhjælpere til Børnehuset Himmel og Hav

Ballerup Kommune, Skovlunde

Da flere af vores pædagogmedhjælpere skal starte uddannelse efter sommerferien, og da vi frem til 1. december mangler pædagogstuderende har du nu mulighed for at søge en stilling hos os.

Stillingerne er på 23-30 timer om ugen, både til faste og tidsbegrænsede stillinger.

Vi er et spændende og nyere børnehus i Skovlunde, som dagligt har fornøjelsen af, at være sammen med 91 vuggestuebørn, 120 børnehavebørn samt en dagplejelegestue. Vi er ca. 55 fastansatte, som søger nye kolleger.

DAGLIGT HAR VI FOKUS PÅ

 • At skabe et godt og udviklende læringsmiljø for alle børn
 • At udnytte de fantastiske muligheder som vores hus rummer. Vi har egen hal, indendørs kørebaner og legeplads både på taget og i jordhøjde
 • At skabe nærvær for alle børn
Ballerup Kommune Afløsere med fast weekend til plejehjem

Ballerup Kommune

Vi sørger en ufaglært medarbejder med varme hænder og hjertet på rette sted til personlig pleje, aktivitet og at holde i hånd.

Fast dagvagt hver 2. weekend.

Plejehjemmet Kirstinehaven er et plejehjem, hvor der er 39 borgere, der har brug for pleje og behandling. Plejehjemmet er placeret centralt nær midt by Ballerup og er et af de ældste i Ballerup Kommune. Plejehjemmet Egely er et plejehjem, hvor der er 14 boliger og 16 ældrevenlige boliger tilknyttet.

VI ER ET LEVENDE HUS I UDVIKLING OG KAN TILBYDE

 • God introduktion
 • Fokus på det faglige arbejde i forening med det liv, der leves
 • Kolleger med stor lyst til samarbejde og opbakning
 • Et sted, hvor der er hyggeligt at være
Ballerup Kommune It-pædagogisk & it-teknisk supporter til dagtilbud

Ballerup Kommune

Brænder du for børne- og ungeområdet? Har du lyst til at arbejde med digitalisering og teknologi i en pædagogisk og didaktisk kontekst? Har du også en lille IT-supporter i maven? Så har Ballerup Kommune det rette job for dig.

Dit daglige ansvar er ved dagtilbud og klubber, hvor dine opgaver bl.a. er, at du skal være med til at kvalificere, inspirere og udvikle deres brug af teknologier i en pædagogisk didaktisk kontekst hvor børn er legende, nysgerrige og undersøgende. Du skal varetage den kommunale support af Aula gældende for det samlede 0-18 års-området i et tæt samarbejde med decentrale institutionernes superbrugere og ledere.

Jobbets tekniske del er, at du yder en mindre teknisk support til daginstitutionernes it. Du vil indgå i et team med kommunens øvrige tekniske it-vejledere, som har deres daglige arbejdsgang på skolerne samt være i tæt samarbejde med kommunens eksterne samarbejdspartnere.

Ballerup Kommune Social- og sundhedsassistenter til Rødbo

Ballerup Kommune

Er du klar til at arbejde med hjertet og med høj faglighed?

Vores beboere på Rødbo, er mennesker med erhvervet hjerneskade og har meget forskelligartede dysfunktioner i hjernen som både ses med fysiske og kognitive udfordringer. Rødbo er stedet hvor mulighederne er mange og humor er et must.

Vi kunne rigtig godt tænke os, at du arbejder hos os 32-37 timer om ugen, dag og/eller aften, samt hver 2. eller hver 3. weekend.

Hos os arbejder vi tværfagligt og du skal ville det at arbejde både pædagogisk og sundhedsfagligt i alle tænkelige opgaver omkring beboerne.