Jobannonce


Kommuneqarfik Sermersooq
Rådgivningscenter for børn og unge (MISI) søger en psykolog/job-nr. 97/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Brænder du for problemstillinger, som vedrører børn og unge? Kommuneqarfik Sermersooq søger en psykolog til pædagogisk-psykologisk rådgivning.

I Misi arbejder vi konsultativt og ud fra et systemisk grundlag. Vores fornemste opgave er at bidrage til, at de voksne, som har ansvaret for børnene, får tilstrækkelig viden og redskaber til at sikre børnenes læring, trivsel og udvikling. Vores kerneydelse er derfor pædagogisk-psykologisk rådgivning til forældre og fagpersoner, som arbejder med børn og unge i aldersgruppen imellem 0-18 år.

Du vil som psykolog skulle indgå i pædagogisk-psykologisk rådgivning sammen med kolleger fra forskellige faggrupper. Derudover vil du også selvstændigt skulle arbejde med PPR-undersøgelser af problematikker på hhv. individ-, gruppe og organisationsniveau. Du vil blive en del af en afdeling hvor faglighed, samarbejde og god service vægtes højt.

Kommuneqarfik Sermersooq

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!