46 job matcher din søgning 46 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Pædagog til Boenheden Kangillinnguit

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Handicap og Socialpsykiatri søger en initiativrig og handlekraftig pædagog til Boenheden Kangillinnguit. Har du hjertet på det rette sted, og vil du være med til at gøre en forskel for vores beboere, er det lige dig vi står og mangler som vores nye kollega.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, primært dag- og aftenvagter samt weekendarbejde. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer, i at understøtte vores beboere i deres udvikling.

Din kerneopgave bliver at hjælpe beboerne til at udvikle deres psykiske, sociale og praktiske færdigheder, således de kan være så selvhjulpne som muligt. Du skal sammen med dine kollegaer støtte beboerne i at leve et godt og indholdsrigt liv, som de selv ønsker det.

Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Køkken- eller ernæringsassistent til Mike Paamiut

Kommuneqarfik Sermersooq

Børnehaven Mike søger en køkken- eller ernæringsassistent med tiltrædelse pr. 1. juli 2022. Stillingen er en fuldtidsstilling og er på 40 timer om ugen.

Vi forventer at du:

 • Er uddannet køkken- eller ernæringsassistent eller tilsvarende uddannelse
 • Er god til at planlægning
 • Kan arbejde i selvstændigt
 • Er stabil og har gode samarbejdsevner
 • Kan lave ernæringsrigt og varieret mad til børn mellem 3 og 6 år
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Pakkutaq søger 1 udviklingsorienteret sundhedsassistent

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Har du lyst til faglig og personlig udvikling? Så er stedet lige her!

Vi tilbyder et spændende job med rigtig gode udviklingsmuligheder.

Afdeling for Yngre med et handicap har 12 beboere i alderen 18-67 år. Vores afdeling hører ind under Afdeling for Handicap og socialpsykiatri i Nuuk.

Du bliver del af et engageret kollegaskab. Vi er en enhed som vægter udvikling og læring højt.

Afdeling for Yngre med et handicap på Pakkutaq, servicerer borgere med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse, som har behov for støtte i det daglige. Støtten omfatter, at den enkelte har mulighed for at bevare, forbedre og udvikle sine fysiske, psykiske og sociale funktioner.

Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Støtteperson til Sikkersoq

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og stabil støtteperson til integreret daginstitution Sikkersoq, med tiltrædelse snarest eller efter aftale.

Du skal være støtteperson til et barn. Du skal arbejde 40 timer om ugen.

Vi forventer at du:

 • er uddannet pædagog eller lignende
 • er støttende og har rummelighed for dine medmennesker
 • er ansvarsfuld og stabil
 • kan skabe samarbejde med forældrene/kollegaerne
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Pædagog søges til AKO Illu

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret pædagog til AKO Illu, med tiltrædelse d. 01.05.2022 eller efter aftale. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference til lederen.

AKO Illu er et pasningstilbud for skolebørn i 1.-3. klasse, hvor der er plads til 110 børn. Afdelingen består p.t. af 13 medarbejdere.

Vi søger en – gerne erfaren – pædagog til at indgå i det pædagogiske arbejde og varetage en række opgaver herunder:

Planlægge pædagogiske aktiviteter, ud fra årsplanen, sammen med de øvrige medarbejdere. Opgaverne løses i tæt samarbejde med øvrige medarbejdere i AKO Illu og Aqqaluk samt forældre og skole.

Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
2 socialhjælpere søges til Børnehaven Mike

Kommuneqarfik Sermersooq, Paamiut

2 socialhjælpere med loyalitet, energi og lyst til at blive en del af børnehaven Mike Paamiut, søges med ansættelse pr. 1. juli 2022.

Hvis du har god evne med tilknytning og nærvær til børnene, er denne stilling noget for dig.

Børnehaven Mike er den eneste børnehave i Paamiut og vi arbejder på at højne fagligheden i institutionen. Du vil få 14 kolleger som er åben for udvikling, 66 børnehavebørn fra 3 til 6 år, som er fordelt på 4 stuer, og har til dagligt åbent mandag til fredag fra kl.06:45 til 16:30.

Vi er en børnehave der vægter faglig udvikling og har fokus på at skabe gode rammer og forudsætninger for børnenes udvikling, læring og trivsel.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Planlægger til Planafdelingen i Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq

Vi har i Kommuneqarfik Sermersooq rivende travlt med flere spændende udviklingsprojekter, og søger derfor endnu en planlægger med kompetencer indenfor trafikområdet.

Planafdelingen arbejder bl.a. med:

 • Udarbejdelsen af kommuneplaner og kommuneplantillæg
 • Sagsbehandling ifølge planloven
 • Udviklingsprojekter
 • Strategier og helhedsplaner
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Afdelingsleder til Apisseq

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Vi søger en afdelingsleder til den integrerede daginstitution Apisseq.

Apisseq er en aldersintegreret institution, med 12 børn på hver af vores 2 vuggestuer og 15 børn på hver af vores 3 børnehavestuer. I alt er der 69 børn. Din daglige placering vil være hos Tupaarnaq, som er stuen med børn fra 3-4 år.

Institutionens formål:

 • At børnene oplever en sammenhængende tryg hverdag i positive nærværende omgivelser.
 • At der er fokus på det enkelte barns udvikling og læring.
 • At der er plads til glæde.
 • At give plads til initiativ.
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
1 psykolog eller terapeut søges til Qimarnguik Krisecenter i Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger 1 fagligt stærk psykolog/terapeut til Qimarnguik Krisecenter i Nuuk, med tiltrædelse efter aftale.

Som psykolog/terapeut på krisecenter har du en helt unik mulighed for at være med til at udvikle behandlingstilbud for voldsramte kvinder og børn/unge.

Du skal varetage opgaver som:

 • Udføre samtaleforløb og terapeutisk behandling af kvinder og børn på krisecenteret.
 • Gennemføre behandlingsforløb med kvinder (og børn til og med 17 år), der har været udsat for psykisk, fysisk, seksuel, materiel og/eller økonomisk vold.
 • Deltage i behandlingsmøder med sagsbehandler og andre samarbejdspartnere.
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Lærere søges til Tasiilami Alivarpi og til bygderne

Kommuneqarfik Sermersooq, Tasiilaq

Kommuneqarfik Sermersooq søger dygtige og engagerede lærere og forskolelærere til skolen i Tasiilaq samt til bygdeskoler ved Tasiilaq: Sermiligaaq, Tiniteqilaaq og Isortoq med tiltrædelse 1. august 2022.

Tasiilami Alivarpi er en byskole med cirka 400 elever fordelt i 29 klasser. Der er ansat 60 lærere på skolen, fordelt på yngste-, mellem-, ældste- og specialtrin. De 3 bygdeskoler omkring Tasiilaq er Sermiligaaq med ca. 40 elever, Tiniteqilaaq med ca. 10 elever og Isortoq med ca. 10 elever.

Vi søger uddannede lærere/pædagoger til at indgå i skolernes lærerteam og til samtlige af skolens almene fag. Særligt fokus har vi i Tasiilaq på grønlandsk, specialundervisning i specialklasser og gerne rådgivningserfaring, være kontaktlærer i vores nye indsats kaldet ”Naasunnguaq” med særlig fokus på inklusion, IT-kompetencer gerne som vejleder samt naturfag herunder også fysik/kemi.

Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Projektleder til Anlægsafdelingen i Tasiilaq

Kommuneqarfik Sermersooq

Anlægsafdelingen i Kommuneqarfik Sermersooq har en masse spændende igangværende og kommende projekter, og søger derfor en dygtig og engageret projektleder til vores team af medarbejdere.

Vi leder efter dig, som har god byggeteknisk indsigt og gode kommunikationsevner, da det er igennem den tætte konstruktive dialog vi får teamet og samarbejdspartnere til at præstere.

Du vil bl.a. have følgende opgaver:

 • Varetage bygherrerollen ved anlægsprojekter i Østgrønland. Projekterne vil både omhandle nybyggeri, renoveringer, bygningsvedligehold samt etablering af nye kommunale anlæg.
 • Varetage løbende tilsyn og ledelse på igangværende projekter samt udføre opfølgning på udførte arbejder, og således sikre at det udførte er lavet håndværksmæssig korrekt og i god kvalitet.
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Forvaltning for Velfærd og Arbejdsmarked søger konsulent/sekretær til stabsfunktion i Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Til staben i Forvaltning for Velfærd og Arbejdsmarked søger vi en engageret og serviceminded konsulent/sekretær, der er god til at skabe struktur og overblik i administrative opgaver.

Staben er en servicefunktion, der skal understøtte direktøren og fagcheferne inden for forvaltningens områder. Herudover servicerer staben også politikerne (Udvalg for Velfærd og Arbejdsmarked).

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Behandling og videredistribuering af al indgående post til Forvaltning for Velfærd og Arbejdsmarked.
 • Sekretæropgaver ift. råd og visitationsudvalg (dagsordener, referater, sørge for det praktiske, journalisering).
 • Udarbejde sagsfremstillinger m.v. til Udvalget for Velfærd og Arbejdsmarked samt en række andre råd og udvalg under forvaltningens område.
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Pædagog til Boenhed Pakkutaq

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Udviklingsorienteret pædagog til Boenheden Pakkutaq

Handicap og socialpsykiatri søger en omsorgsfuld og udviklingsorienteret pædagog til Boenheden Pakkutaq. Har du lyst til faglig udvikling og vil du være med til at gøre en forskel for vores beboere, så er det lige dig vi står og mangler som vores nye kollega.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen primært i dagtimerne. Du bliver en del af et engageret fællesskab som vægter læring og udvikling højt.

Boenheden Pakkutaq har plads til 12 beboere i alderen 18-67 år med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Din kerneopgave bliver at hjælpe den enkelte til at bevare og udvikle sine fysiske, psykiske og sociale færdigheder. Du skal sammen med dine kollegaer understøtte beboeren i at fastholde og udvikle identitet, selvværd og livsglæde.

Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Fast nattevagt til Boenhed Seernaq

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Handicap og Socialpsykiatri søger en mødestabil og selvstændig nattevagt til Boenheden Seernaq. Trives du med at være vågen om natten og kan du sætte dig selv i gang, er det lige dig vi står og mangler som vores nye kollega.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, hvor du møder kl. 23.00 til 07.00. Vagterne kan ligge både på hverdage og i weekender.

Din kerneopgave bliver at sørge for der er ro i huset om natten og understøtte vores beboere i en sund døgnrytme, således dine kollegaer om dagen kan hjælpe beboerne til at være så selvhjulpne som muligt samt leve et godt og indholdsrigt liv, som de selv ønsker det.

Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Medarbejder søges til Boenheden Seernaq

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Handicap og socialpsykiatri søger en mødestabil og omsorgsfuld medarbejder til Boenheden Seernaq i Qinngorput. Har du hjertet på det rette sted, og vil du være med til at gøre en forskel for vores beboere, er det lige dig vi mangler som vores nye kollega.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, primært dag- og aftenvagter samt weekendarbejde. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer, i at understøtte vores beboere i deres udvikling.

Dine arbejdsopgaver:

 • At arbejde med at udvikle beboerne mod højere grad af selvhjulpenhed og øget livskvalitet bl.a. gennem arbejdet med beboernes handleplaner
 • At motivere og understøtte beboerne i hverdagsaktiviteter som fx en gåtur, indkøb, madlavning og lægebesøg
 • At styrke fællesskabet i boenheden gennem samarbejdet med kollegaer, leder og beboere
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Sundhedshjælper til Boenheden Qinngorput

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Handicap og Socialpsykiatri søger en initiativrig og handlekraftig sundhedshjælper til Boenheden Qinngorput. Har du hjertet på det rette sted, og vil du være med til at gøre en forskel for vores beboere, er det lige dig vi står og mangler som vores nye kollega.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, primært dag- og aftenvagter samt weekendarbejde. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer, i at understøtte vores beboere i deres udvikling.

Din kerneopgave bliver at hjælpe beboerne til at udvikle deres psykiske, sociale og praktiske færdigheder, således de kan være så selvhjulpne som muligt.

Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
2 psykologer/psykoterapeuter til Børne- og Familiecenteret Tasiilaq

Kommuneqarfik Sermersooq

Vi søger 2 psykologer/psykoterapeuter til Børne- og Familiecenteret Tasiilaq. I skal varetage behandlingsopgaver, samt bidrage til arbejdet med børne- og familiebehandling.

Vi søger to – gerne erfarne – psykologer/psykoterapeuter med gåpåmod til at indgå i det akutte krisearbejde og varetage en række opgaver herunder:

 • Udføre terapeutiske behandlingsopgaver af visiterede klienter i form af familiesamtaler, parsamtaler og individuelle forløb med voksne og børn. Herunder behandlingsopgaver i forbindelse med hjemgivelse af anbragte børn, samt familier der visiteres via det kommunale kriseberedskab.
 • Indgå i et nært samarbejde med behandlingsgruppe, sagsbehandlere og andre samarbejdspartnere om klientarbejdet.
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Barselsvikarlærer søges til Atuarfik Samuel Kleinschmidt

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en læreruddannet barselsvikar til trin 2 med fagene: grønlandsk, lokale valg, idræt og måske kursuscenter i faget grønlandsk. Tiltrædelse 1. august 2022. Vikariatet varer indtil 31. dec. 2022.

Atuarfik Samuel Kleinschmidt er en skole med ca. 440 elever fordelt på 1.-10. klasse og med 6 specialklasser. Vi er en skole i udvikling og i de kommende år vil vi have et stort fokus på teamsamarbejde, kvalitetsudvikling og styrkelse af elevernes faglige niveau. Skolens vision er at alle elever skal føle sig værdifulde og vi arbejder for at give eleverne så mange fremtidsmuligheder som muligt.

Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Atuarfik Samuel Kleinsmidt søger 1 lærer

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Atuarfik Samuel Kleinschmidt er en skole med ca. 440 elever fordelt på 1.-10. klasse og med 6 specialklasser. Vi er en skole i udvikling og i de kommende år vil vi have et stort fokus på teamsamarbejde, kvalitetsudvikling og styrkelse af elevernes faglige niveau.

Skolens vision er at alle elever skal føle sig værdifulde og vi arbejder for at give eleverne så mange fremtidsmuligheder som muligt. Elever som kan udvikle sig på baggrund af deres egen kultur samt løbende evaluering af elevernes kunnen for at forbedre deres viden, er nogle af vores visioner på skolen.

Det er primært i trin 2, hvor man skal have klasselærerfunktion hos en 7. klasse. Man skal kunne disse fag: dansk, engelsk, samfundsfag, religion filosofi, personlig udvikling og dansk hos en 6. klasse.

Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Ergoterapeut til terapeutteam indenfor børneområdet

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret ergoterapeut til en fast stilling i Terapeutteamet under Forvaltningen for Velfærd og Arbejdsmarked med tiltrædelse 01.08.2022 eller snarest derefter.

Stillingen er en fuldtidsstilling (40 timer) med fælleskontor i Nuuk, hvor din dagligdag vil udgå fra. Der vil være rejseaktivitet til de øvrige byer og bygder i kommunen.

Ergoterapeutens opgaver:

 • Medvirke til at børn og unge under 18, med et fysisk og/eller psykisk handicap udnytter deres ressourcer og lever et så aktivt liv som muligt.
 • Undersøgelse, planlægning samt varetagelse af træning i samarbejde med fysioterapeuten og øvrige samarbejdspartnere med børn/unge med mange forskellige diagnoser bl.a. CP, motoriske udviklingsforstyrrelser, dværgvækst og autisme.
Kommuneqarfik Sermersooq