Jobannonce


Lån & Spar Bank
Finansiel Rådgiver

Lån & Spar Bank, Odense

Rådgivningscenter Odense søger lige nu endnu en dygtig kollega. En kollega, som vil arbejde med spændende privatkunder i en bank, der har det som en erklæret mission at fjerne så mange administrative opgaver som muligt fra rådgiverens bord.

I Rådgivningscenter Odense vil du komme til at arbejde med et yderst attraktivt kundesegment, så hvis du synes at boligfinansiering og udfordrende samtaler med kompetente kunder er spændende, så vil du komme til at synes godt om dit nye job hos os.

Størstedelen af de administrative opgaver, såsom udarbejdelse af dokumenter, overtræksbehandling, indsigelser, compliance og lignende, bliver varetaget af vores dygtige kollegaer i Support og Kundeservice. Du vil derfor i overvejende grad komme til at bruge dine høje kompetencer inden for kunderådgivning til at afholde møder og afdække kundernes behov og drømme.

Lån & Spar Bank

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!