13 job matcher din søgning 13 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Lån & Spar Bank
Finansiel rådgiver til Rådgivningscenter Søborg

Lån & Spar Bank

Har du et højt drive og vil du være en del af en afdeling med stort vækstpotentiale? Og trives du med en kundeportefølje med fokus på helhedsrådgivning?

Rådgivningscenter Søborg er stadig et nyt rådgivningscenter, og vi oplever stor kundetilgang, som kan mærkes i dagligdagen. Derfor søger vi en finansiel rådgiver til afdelingen, der kan give vores mange attraktive akademiske kunder fra Københavnsområdet en solid rådgivning.

Lån & Spar Bank
Lån & Spar Bank
Finansiel rådgiver til Rådgivningscenter Østerbro

Lån & Spar Bank, København

Har du højt humør? Og fungerer du bedst i en harmonisk afdeling, hvor godt samarbejde er en naturlig del af kulturen?

Som finansiel rådgiver vil arbejdsopgaverne og ansvarsområderne blandt andet bestå i, at du skal hjælpe og optimere kundernes økonomi - herunder køb af bolig m.m. Du vil få egen kundeportefølje, og derudover vil du skulle fremskaffe nye kunder på baggrund af tilsendte leads fra vores ejere i form af diverse fagorganisationer.

Lån & Spar Bank
Lån & Spar Bank
Finansiel rådgiver til Rådgivningscenter Valby

Lån & Spar Bank

Har du vindermentalitet? Og er du fyldt med humor og god energi?

Som finansiel rådgiver vil arbejdsopgaverne og ansvarsområderne blandt andet bestå i, at du får din egen kundeportefølje. Du vil fungere som helhedsrådgiver, hvorfor du skal brænde for at komme hele vejen rundt om dine kunder. Der vil ydermere være opgaver i at få nye kunder til banken via tilsendte leads.

Du bliver del af en entusiastisk afdeling med højt humør og åbenhed. Afdelingen består af 8 medarbejdere.

Lån & Spar Bank
Lån & Spar Bank
Finansiel rådgiver til IDA Bank

Lån & Spar Bank, København

Ønsker du at være med til at skabe fremtidens Bank? Og ser du muligheder frem for begrænsninger? Så er denne stilling som finansiel rådgiver det rette for dig.

IDA Bank er en del af Lån & Spar og ikke som alle andre rådgivningscentre. Afdelingen er 100% online, og der vil derfor udelukkende være dialog med kunderne via telefon eller onlinemøder. Din primære arbejdsopgave, som finansiel rådgiver, er at udføre helhedsrådgivning ud fra egen kundeportefølje.

Lån & Spar Bank
Lån & Spar Bank
Finansiel rådgiver til Rådgivningscenter Odense

Lån & Spar Bank

Trives du i en afdeling med klare visioner og højt humør? Og motiveres du af at give gode kundeoplevelser?

Som finansiel rådgiver vil arbejdsopgaverne blandt andet bestå i at udføre helhedsrådgivning til vores attraktive kunder. Der er stor kundevækst i filialen, og du vil få egen kundeportefølje og samtidig skal du skaffe nye kunder via afdelingens leads.

Der er generelt en indstilling til god work life balance, og du vil, som del af din onboarding, få en mentor og et skræddersyet intro-forløb samtidig med, at du bliver en del af et mindre team, hvor I hjælper hinanden med at lykkes sammen.

Lån & Spar Bank
Lån & Spar Bank
Finansiel rådgiver til Lyngby afdeling

Lån & Spar Bank

Har du vindermentalitet? Og trives du i en afdeling med klare visioner og høje ambitioner?

Som finansiel rådgiver vil arbejdsopgaverne og ansvarsområderne blandt andet bestå i egen kundeportefølje. Samtidig skal du fremskaffe nye kunder fra vores ejere i form af medlemmer fra diverse fagforbund. Her er der tale om solide og fagligt dygtige kunder såsom IDA, DJØF og lign. 

Der er tale om en fuldtidsstilling – men med mulighed for fleksibilitet. Derudover kan du, med rette kompetencer og ambitioner, gøre karriere i banken, da vi prioriterer den enkelte medarbejders udvikling

Lån & Spar Bank
Lån & Spar Bank
Senior business controller til økonomiafdeling

Lån & Spar Bank, København

Er du ambitiøs? Og kan du ikke lade være med at analysere alle detaljer for at finde de rette løsninger?

Som Senior business controller vil arbejdsopgaverne og ansvarsområderne blandt andet bestå i projektorienteret arbejde, hvor der er fokus på faglig udvikling, hvor du har mulighed for at sætte dit præg. Der vil være opgaver indenfor finansiel planlægning og analyse - f.eks udvikling af økonomistyringen og økonomiske analyser af forretningsområder, produkter, distributionskanaler m.v.

Lån & Spar Bank
Lån & Spar Bank
Finansiel rådgiver til Rådgivningscenter Falkoner på Frederiksberg

Lån & Spar Bank

Er du god til at håndtere kunder og trives i en hverdag med flere bolde i luften og med højt humør? Er du ambitiøs og kan du lide at lave gode forretninger?

Du vil få ansvaret for en attraktiv kundeportefølje med stor indtjening, som du skal fastholde og samtidig udvide med nye spændende kundeemner. Der vil være rig mulighed for at gøre en forskel, påvirke og tage ansvar gennem bl.a. at drive egne initiativer. En del af jobbet vil også være at bidrage med initiativer, som kan forbedre eller optimere den daglige drift eller øge kundetilfredsheden.

Lån & Spar Bank
Lån & Spar Bank
Kreditorbogholder til Regnskabsafdeling

Lån & Spar Bank, København

Elsker du at arbejde struktureret? Og kan du ikke lade være med at analysere alle detaljer for at finde de rette løsninger? Så er stillingen som kreditorbogholder hos Lån & Spar det rette for dig.

Du vil fra første dag føle, at du arbejder for en unik bank med en klart defineret strategi. Der er et dynamisk udviklingsmiljø, hvor udviklingsmulighederne er store og arbejdsglæden i top. Som kreditorbogholder vil du have hovedansvaret for bankens kreditorbogholderi, hvor du vil finde en høj grad af frihed i dit daglige arbejde.

Lån & Spar Bank
Lån & Spar Bank
Finansiel Rådgiver til Rådgivningscenter Nørreport

Lån & Spar Bank

Er du fyldt med god energi? Og ser du muligheder frem for begrænsninger?

Som finansiel rådgiver vil arbejdsopgaverne og ansvarsområderne blandt andet bestå i at du får din egen kundeportefølje. Du vil fungere som helhedsrådgiver, hvorfor du skal brænde for at komme hele vejen rundt om dine kunder. der vil ydermere være opgaver i at få nye kunder til banken via tilsendte leads.

Lån & Spar Bank
Lån & Spar Bank
Controller til porteføljeadministration af investerings- og kapitalforeninger

Lån & Spar Bank, København

Vi søger en controller til at indgå i den daglige porteføljestyring og -administration af investerings- og kapitalforeninger.

Du vil – i tæt samarbejde med kollegerne i Porteføljeafdelingen – indgå i bl.a. følgende arbejdsopgaver:

  • Controlling af porteføljer samt udarbejdelse af indre værdier for foreningernes pt. 50 afdelinger
  • Udarbejdelse af rapportering til bestyrelser og offentlige myndigheder
  • Udarbejdelse af porteføljeanalyser og branchesammenligninger
Lån & Spar Bank
Gem
Lån & Spar Bank
Finansiel rådgiver til rådgivningscenter Hellerup

Lån & Spar Bank

Trives du med formålsdrevet arbejdsopgaver? Og fungerer du bedst i en proaktiv afdeling, hvor alle løfter i flok?

Som finansiel rådgiver vil arbejdsopgaverne og ansvarsområderne blandt andet bestå i vedligeholdelse og udvidelse af egen kundeportefølje, samt oprette kreditgodkendelser og holde kundemøder med fokus på kundetilfredshed. Kundesegmentet består af attraktive kunder, og du vil opleve at have god tid til at udføre dine arbejdsopgaver.

Lån & Spar Bank
Lån & Spar Bank
Finansiel rådgiver til Rådgivningscenter Vesterbro

Lån & Spar Bank, København

Er du fyldt med god energi og højt humør? Og ser du muligheder frem for begrænsninger? Så er stillingen som finansiel rådgiver det rette for dig.

Der er mulighed for at gå ekspertvejen og bruge dine kompetencer til god helhedsrådgivning af attraktive kundeporteføljer, hvor høj kundetilfredshed er altafgørende. Hvis du ønsker fagspecialering indenfor boligområdet, er dette en mulighed.

Du vil udover helhedsrådgivning skulle hjælpe med at skaffe nye kunder til afdelingen via de tildelte leads, der kommer fra bankens samarbejdspartnere, der samtidig udgøre bankens ejere.

Lån & Spar Bank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV