Jobannonce


Bygningsstyrelsen
Erfaren kontraktforhandler til køb og leje af erhvervsejendomme

Bygningsstyrelsen, Skanderborg

Har du erfaring med at forhandle kontrakter om køb og leje af erhvervsejendomme? Og evner du at sætte dig for bordenden i sager med stor offentlig bevågenhed? Så er det måske dig, vi leder efter som konsulent til Center for Udlejning i Skanderborg.

Bygningsstyrelsen

Dine arbejdsopgaver indebærer derfor både indgåelse af erhvervslejemål med private udlejere, genforhandlinger, løbende kontraktuelle opgaver som led i administrationen af lejemålene samt håndtering af opsigelser og afleveringer af lejemål. I forbindelse med konkrete kundebehov kan du endvidere blive ansvarlig for at foretage professionel afsøgning af udlejningsmarkedet.

Endvidere består en del af dine arbejdsopgaver i selvstændig varetagelse af køb af erhvervsejendomme til brug for Bygningsstyrelsens kunder. I et vist omfang må du forvente, at der kan være andre arbejdsopgaver inden for det ejendomsjuridiske område, eks. servitutfortolkning m.v.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!