2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bygningsstyrelsen
Dataprofil til udviklings-, analyse- og digitaliseringsopgaver

Bygningsstyrelsen, København

Har du gode kompetencer inden for datahåndtering samt gode tekniske færdigheder i fx Python, R, VBA eller lignende, så har vi stillingen for dig.

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Vi søger en dygtig kollega, der forstår at arbejde med data, finansiering og økonomi, og som er interesseret i at optimere statens ejendomsportefølje.

Vores ansvar er at sikre en økonomisk fornuftig udvikling af statens ejendomsportefølje og lokaleforbrug, hvilket vi sikrer igennem robuste finansielle analyser. Derudover arbejder vi med at udvikle digitale løsninger, der kan bidrage til at optimere arbejdsprocesser i organisationen. Det kan fx være at samle data på tværs af flere kilder til en interaktiv visning i PowerBI, der er intuitiv at anvende for ikke-tekniske brugere ellerat udarbejde et script, der automatiserer en proces, der tidligere var håndteret manuelt.

Bygningsstyrelsen
Er du vores nye udbuds- og entreprisejurist? Bygningsstyrelsen søger fagligt stærke jurister til vores kontorer i København og Skanderborg

Bygningsstyrelsen

Har du lyst til at deltage i styringen af entreprisekontrakter hos en af Danmarks største bygherrer – og vil du arbejde med udbudsret i praksis?

Som jurist i enheden vil dine primære arbejdsopgaver være at tilrettelægge og gennemføre udbud samt at styre og følge op på kontrakter med entreprenører, leverandører og rådgivere. Du får en stor berøringsflade i og uden for styrelsen – især med arkitekter og ingeniører. Andre opgaver kan være rådgivning inden for IT-kontrakter, rammeaftaler, forvaltningsret og forsikringsmæssige spørgsmål. Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

I enheden har vi store ambitioner, højt til loftet og godt humør, og du vil i stillingerne få faglige udfordringer, sparring med dygtige kollegaer samt et fleksibelt arbejdsmiljø med plads til at tilrettelægge egne aktiviteter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV