Jobannonce


BESTSELLER
Operations Manager

BESTSELLER, Haderslev

Kan du lede og udvikle på tværs af afdelinger? Har du drivet og evnerne til at sætte dit præg på et af Nordens største logistikcentre?

Så byder stillingen som Operations Manager på en unik mulighed for at blive en bærende kraft i udviklingen af det fremtidige setup for BESTSELLER Logistics!

I jobbet som Operations Manager for Logistics Center North får du en central rolle i BESTSELLER Logistics. Du bliver ansvarlig for BESTSELLERs fuldautomatiske distributionscenter i Haderslev, og du indgår i BESTSELLER Logistics’ taktiske ledergruppe. Du har ansvar for ca. 200 medarbejdere, primært timelønnede fordelt på 3 holdskift og med 5 afdelingsledere i direkte reference.

Som Operations Manager er det din opgave at lede og udvikle BESTSELLER Logistics Center i Haderslev. Du sikrer en effektiv operation med fokus på lead time, kvalitet og optimering af processer.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!