Jobannonce


JKSPraktikant til HR- og rekrutteringsopgaver

JKS, Brabrand

Er du i gang med den sidste del af din uddannelse? Interesserer du dig for rekrutteringsbranchen og det danske erhvervsliv? Og står du og venter på en unik mulighed for at bygge praktisk erfaring på din uddannelse? Så er det DIG, vi søger som praktikant i foråret 2020.

Din primære opgave bliver at finde de dygtigste og mest kompetente kandidater på markedet til vores kunder. Du bliver superbruger i LinkedIn Recruiter, og du vil sammen med vores øvrige researchere afsøge kandidatmarkedet på relevante medier og databaser.

Dine opgaver vil ud over search ligeledes indeholde en stor del af håndtering af indkomne ansøgninger samt kommunikation med relevante kandidater omkring åbne stillinger, som annonceres igennem JKS CAREER, herunder løbende fokus på nye netværk, portaler og trends inden for research.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!