Jobannonce


Azets Insight A/SLønkonsulenter med stærke IT-kompetencer til implementering af Epos Løn

Azets Insight A/S, Herlev, Roskilde, Odense og Aarhus

Kan du konfigurere et lønsystem korrekt, omsætte overenskomster og lave til de rigtige lønarter, styre databaser og rettighedssæt - mens du sikrer, at vi altid overholder vores it-sikkerhedspolitikker? Vores vækst giver plads til dygtige løn-it-konsulenter til vores kontorer i Herlev, Roskilde, Odense og Aarhus - kollegaer der deler vores ambition om at forblive Danmarks nok bedste løn-it-afdeling.

Vores højt specialiserede løn-it-team er ansvarlige for at afdække alle lønprocesserne for nye kunder i forbindelse med at vi overtager deres lønadministration, herunder opsætte, tilrette, integrere og efterfølgende vedligeholde lønsystemer, portaler og databaser. Vælger kunden af lave lønnen selv, varetager vi implementeringen af Epos Løn ude hos kunden og bistår med kompetent rådgivning omkring systemet.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!