11 job matcher din søgning 11 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Azets Insight A/S Manager med revisorbaggrund til MikroPro

Azets Insight A/S, Herlev

Kan du godt lide revision, og har du et ønske om ledelsesansvar? Er du detaljeorienteret, og trænger du til nye udfordringer? Så er Azets stedet!

Azets søger i øjeblikket en skarp profil med baggrund inden for revision, praktisk erfaring og ledelseskompetencer, som ønsker at være leder for et fantastisk team inden for vores forretningsområde ”MikroPro”. Segmentet dækker over iværksættere, små virksomheder og selskaber – et segment som i øjeblikket oplever stor vækst.

Azets har et innovativt og udviklingspræget miljø, hvor nearshoring, robotteknologi og kompetent rådgivning er en del af hverdagen. Vi arbejder i højeste gear med fokus på resultater og kvalitet. Vi er tonegivende, når det handler om at omsætte faglig viden til effektiv regnskab og rådgivning, og vi er Nordens førende på området.

Azets Insight A/S Forretningsorienteret recruiter til forretningsområde i vækst

Azets Insight A/S, Herlev

Har du lyst til at være med til at drive og udvikle vores aktiviteter inden for interim konsulentydelser?

Du får en vigtig rolle i en attraktiv og velkonsolideret virksomhed med professionelt fokus på vækst og udvikling samt en kultur, hvor vi alle har rum til at tænke nyt, tage ansvar og bidrage med konstruktive ideer og initiativer. 

I denne rolle bliver dit primære ansvar at searche og rekruttere konsulenter inden for økonomi, løn og HR. Vi løser interim opgaver primært med associerede freelance konsulenter samt med egne in-house konsulenter. 

Azets Insight A/S Har du revisorbaggrund, og brænder du for at rådgive kunder?

Azets Insight A/S, Herlev

Kan du godt lide revision og regnskaber? Er du detaljeorienteret, og trænger du til nye udfordringer? - Så er Azets stedet!

Azets søger i øjeblikket en skarp profil med gode økonomi kompetencer, praktisk erfaring og baggrund inden for revisionsbranchen, som ønsker at være en del af et fantastisk team inden for vores forretningsområde – ” MikroPro”. Segmentet dækker over iværksættere, små virksomheder og selskaber – et segment som i øjeblikket oplever stor vækst.

Azets har et innovativt og udviklingspræget miljø, hvor nearshoring, robotteknologi og kompetent rådgivning er en del af vores hverdag. Vi arbejder i højeste gear med fokus på resultater og kvalitet. Vi er tonegivende, når det handler om at omsætte fagligviden til effektiv regnskab og rådgivning, og er Nordens førende på området.

Azets Insight A/S Økonomikonsulent med stærke kompetencer i skatteforhold

Azets Insight A/S, Herlev

Har du en stærk faglig baggrund inden for revision og skatteforhold? Er du kompetent til at rådgive kunder? Tænder det dig at få din egen kundeportefølje og drive projekter selvstændigt? Så er det måske dig, vi søger.

Hos os får du et udfordrende job med spændende udviklingsmuligheder og stor indflydelse på din hverdag. Baseret på vores stærke faglighed, bygger vi tætte relationer, skaber værdi og leverer kvalitet for vores kunder.

Vi oplever en stigende efterspørgsel inden for økonomisk rådgivning til virksomheder og søger derfor en ambitiøs kollega til vores Advisory team. Vi er kundernes sparringspartner i alle skatte- og regnskabsrelaterede forhold. Du bliver en vigtig del af teamet og kommer til at gøre stor forskel for vores kunder.

Azets Insight A/S Senior økonomikonsulent

Azets Insight A/S, Herlev

Har du ambitionerne og kompetencerne i orden? Leder du efter en arbejdsplads, hvor der er rig mulighed for udvikling, fremdrift og sammenhold? Så er det måske dig vi søger som senior økonomikonsulent.

Du bliver en del af et professionelt, internationalt og spændende arbejdsmiljø, hvor du dagligt vil møde kolleger, som du kan dele erfaringer og sparre med. Du får kontakt til kunder, som har brug for netop din regnskabsekspertise og rådgivning.

Du bliver ansvarlig for din egen kundeportefølje af små og mellemstore virksomheder til større internationale koncerner, og din rolle som konsulent vil bl.a. omfatte kundekontakt, kvalitetskontrol samt ledelse og styring af regnskabsopgaver.

Azets Insight A/S Erfaren controller til Azets ejendomsadministration

Azets Insight A/S, Herlev

Vi søger en erfaren controller til en nyoprettet stilling. Du får det faglige ansvar for regnskab og controlling i vores afdeling inden for ejendomsadministration. Vi administrerer både ejer- og andelsboligforeninger samt udlejningsejendomme, og du kommer til at arbejde hands-on i både opgaveløsningen og i kontakten til vores kunder.

Dine primære ansvarsområder vil være:

 • Løbende afstemning, controlling og rapportering
 • Momsafregning
 • Budgetopfølgning
 • Kontakt til revisorer og bogholderi
Azets Insight A/S Projektkonsulent inden for løn og HR

Azets Insight A/S, Herlev

Vi søger dig, som:

 • Er en erfaren lønkonsulent
 • Tænker i optimering af processer
 • Aktivt søger dialog med kunder og kolleger 
 • Har godt overblik – også når der er mange projekter i gang og tempoet er højt.

Du skal drive implementeringsprojekter inden for løn og HR. Rådgive om systemer, processer og arbejdsgange, der effektiviserer og understøtter vores kunders forretning. Du skaber struktur, styring og fremdrift og er med til at sikre, at Azets er en professionel og kvalitetsbevidst samarbejdspartner for vores kunder i store lønprojekter. 

Azets Insight A/S On-site lønkonsulent med erfaring inden for Epos Løn, Lessor eller Perspektiv

Azets Insight A/S, Herlev/Odense/Aarhus

Vi søger dig, som:

 • Trives med kundekontakt
 • Har god erfaring med lønadministration
 • Har kendskab til Epos Løn, Lessor eller Perspektiv

Som noget nyt tilbyder Azets både midlertidig og permanent lønkonsulent-assistance ude hos vores kunder, og derfor søger vi nu on-site lønkonsulenter med erfaring inden for Epos Løn, Lessor og/eller Perspektiv. Som on-site lønkonsulent bliver du fastansat i Azets, men arbejder selvstændigt ude hos vores kunder og indgår i kundens organisation for en periode. 

Azets Insight A/S Lønspecialister til implementering af Epos Løn

Azets Insight A/S, Risskov/Herlev

Har du erfaring med implementering af et lønsystem - enten som kunde eller konsulent? Og har du lyst til at blive en del af en attraktiv virksomhed, som har fokus på din udvikling, trivsel og arbejdsglæde?

Vi forventer ikke, at du kan det hele, når du begynder hos os, men du skal have lysten og viljen til at udvikle dig med opgaven. Dine nye kolleger står klar til at tage imod dig og hjælpe dig med det, du mangler.

Du bliver en del af et professionelt og spændende arbejdsmiljø, hvor du dagligt møder kompetente og engagerede kolleger og kunder. Sammen deler vi erfaringer, idéer og viden.

Azets Insight A/S Lønkonsulenter til Azets payroll

Azets Insight A/S, Herlev/Odense

Azets er i rivende udvikling, og vores vækst giver plads til flere dygtige lønkonsulenter. Arbejdspladsen kan være i Herlev eller Odense, alt efter hvad der passer dig bedst!

Som lønkonsulent hos os får du indsigt i mange forskellige virksomheder og deres lønprocesser. Du få din egen kundeportefølje og et stort netværk af interne og eksterne interessenter. Arbejdsopgaverne vil variere, så jobindholdet kan udvikle sig i takt med dine ønsker til faglig og personlig udvikling. Vi deler viden, sparrer med hinanden, hjælpes ad og griner sammen. Vores faglige stolthed er i top, og vi sætter en ære i at levere rigtig løn til tiden.

Azets Insight A/S Ambitiøs RPA udvikler

Azets Insight A/S, Herlev

Brænder du for at udvikle dig fagligt, og kaste dig ud i nye spændende udfordringer i et innovativt miljø? Så er det måske dig vi søger.

I RPA teamet går vi forrest i Azets rejse med at tænke nemmere og smartere for vores kolleger og dermed vores kunder. Du bliver en vigtig spiller ift. den fortsatte automatisering af vores administrative og manuelle processer, så vores kolleger i Azets får endnu mere tid til at servicere og rådgive vores mange kunder.

Du vil på lige fod med det øvrige team indgå i forskellige projekter, men dine nøgleopgaver omfatter følgende:

 • Udvikling af RPA-processer i UiPath
 • API-integration mellem forskellige løsninger og vores centrale systemer samt dokumentation af løsningerne
 • Omsætte forretningsønsker til gode løsninger

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV