15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Azets Insight A/S Underviser til Epos Løn

Azets Insight A/S, Herlev og Aarhus

Har du erfaring med Epos Løn, og har du lyst til at dele din viden med kunder og kollegaer? Så bliv en del af Azets, hvor du får medansvar for vores kursusprogram i Epos Løn og inden for andre relevante lønområder, hvor din faglige viden og din professionelle tilgang vil gøre en forskel.

Du har interesse i at være med til at videreudvikle vores kurser, og har både drive og kompetencerne til at præge og udfylde rollen som underviser, på vores i Herlev eller Aarhus.

I din rolle vil du have berøring med mange af vores kunder og kollegaer. Din faglige viden inden for lønadministration og brugen af Epos Løn er derfor vigtig. I tillæg har du gode evner som formidler, hvor du formår at “få alle med på vognen” i forhold til diversitet i brugen af Epos Løn og faglighed i øvrigt.

Azets Insight A/S Supportkonsulent til lønafdeling i vækst

Azets Insight A/S, Herlev

Har du en god forståelse for lønadministration og er du skarp til systemer? Så bliv en del af Azets og varetag et vigtigt område, hvor du får ansvar for support og kundeservice på Danmarks førende lønløsning!

Som supportkonsulent supporterer du både kunder og kollegaer primært inden for lønområdet. Vores kunder er fortrinsvis store virksomheder, som enten drifter lønnen selv via Epos Løn eller har outsourcet lønadministrationen til os. Opgaverne er mangeartede, med primært fokus på rådgivning og faglig sparring, men kunne derudover omfatte:

 • Rapporter og dataimport og -udtræk
 • Opdatering af lønarter og service packs
 • Afstemnings- og konteringsrettelser
 • Systemopdateringer
Azets Insight A/S Payroll supportkoordinator

Azets Insight A/S, Herlev

Har du erfaring med kundesupport inden for løn og har du flair for systemer? Så bliv en del af Azets, hvor du får ansvar for koordinering af support og kundeservice på Danmarks førende lønløsning!

Som supportkoordinator sørger du for opfølgning på supportsagerne og sikrer at kunderne bliver hjulpet videre her og nu. Du er med til at fordele og tildele sager mest hensigtsmæssigt, således at kompetencer og kundesager matcher og sikrer derved at sagen løses hurtigt og effektivt. Du får derfor en central rolle og en stor kontaktflade, både internt og eksternt, og kommer til at have direkte kontakt til vores mange kunder.

Vi sidder sammen i et storkontor, hvor vi i fællesskab sørger for, at både kunder og kollegaer får kompetent rådgivning og sparring. Vi deler viden, sparrer med hinanden, hjælpes ad og griner sammen. Vores faglige stolthed er i top, og vi sætter en ære i at levere den bedste support.

Azets Insight A/S Skarp Automation Developer

Azets Insight A/S, Herlev

Vil du være med til at tage vores automation-team til nye højder? Vi står bag tusindvis af automatiserede timer, har store ambitioner og sætter høje mål for vores fagområde.

Azets er en international koncern, der tilbyder assistance inden for økonomi, løn og forretningstjenester. Nearshoring, robotteknologi og kompetent rådgivning er en del af vores hverdag – en hverdag, hvor vi hele tiden stræber efter at være et skridt foran. Vi har fokus på automatisering og optimering – derfor har vi allerede i flere år arbejdet med automatisering og software robotter. Mange processer indgår allerede effektivt i vores produktion – og nye processer kommer til hver måned.<7P>

Vi er klar til at udvide teamet med endnu en dygtig og dedikeret kollega med udvikler-baggrund.

Azets Insight A/S Applikationskonsulent

Azets Insight A/S, Herlev

Vi søger en udadvendt og systemstærk konsulentprofil til implementering af Azets CoZone, som er vores egen udviklede portal, med særlig fokus på fravær og tidsregistrering. Du vil derudover også stå for implementering af zExpense – et af Danmarks mest udbredte rejseudlægsapplikationer.

Du kommer til at have ansvaret for hele implementeringen – fra første møde til den afsluttende implementering i kundens organisation. Dette indebærer bl.a. arbejdsopgaver som:

 • Indsamling og konvertering af data
 • Opsætning af applikationer så de passer til kundernes ønsker og krav
 • Træning og kompetenceudvikling for både kunder og kollegaer
 • Varetage både 1. og 2. linjesupport
Azets Insight A/S Lønkonsulent til vores internationale lønteam

Azets Insight A/S, Herlev

Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed med høj faglighed inden for løn, HR og ansættelsesret, så er Azets stedet for dig.

I teamet har vi forskellig alder og baggrunde. Vi har et godt sammenhold, hvor vi løbende sørger for at øge vores faglighed og yde den bedste service til vores kunder.

Vi forventer, at du har et godt kendskab til løn – gerne fra en international virksomhed. Vores lønadministration foregår i Epos Løn, hvorfor det er en fordel, hvis du kender lønsystemet.

Som medarbejder i Azets får du adgang til en lang række benefits, en attraktiv lønpakke, en aktiv personaleforening, lækker frokostordning, mulighed for massage og meget mere.

Azets Insight A/S Har du revisorbaggrund, og ønsker du ledelsesansvar?

Azets Insight A/S, Herlev

Kan du godt lide revision, og har du et ønske om ledelsesansvar? Er du detaljeorienteret, og trænger du til nye udfordringer? Så er Azets stedet!

Azets søger i øjeblikket en skarp profil med baggrund inden for revision, praktisk erfaring og ledelseskompetencer, som ønsker at være leder for et fantastisk team inden for vores forretningsområde ”MikroPro”. Segmentet dækker over iværksættere, små virksomheder og selskaber – et segment som i øjeblikket oplever stor vækst.

Azets har et innovativt og udviklingspræget miljø, hvor nearshoring, robotteknologi og kompetent rådgivning er en del af hverdagen. Vi arbejder i højeste gear med fokus på resultater og kvalitet. Vi er tonegivende, når det handler om at omsætte faglig viden til effektiv regnskab og rådgivning, og vi er Nordens førende på området.

Azets Insight A/S Konsulent med flair for løn

Azets Insight A/S, Herlev

Har du kompetencer inden for både løn og regnskab, og leder du efter en arbejdsplads, hvor der aldrig er mangel på udfordringer, udvikling, fremdrift og ikke mindst sammenhold? - så er Azets stedet!

Vi varetager lønbogholderi og regnskab for virksomheder i hele Danmark. Vi optimerer og effektiviserer kundens arbejdsgange og systembrug - og mangler lige nu dig i vores team.

Hos os får du mulighed for at samarbejde med branchens dygtigste medarbejdere. Vi tilbyder en udfordrende hverdag, hvor din faglighed hele tiden udvikles, egne ansvarsområder og konstant udvikling af forretningen, dét er vores DNA!

Azets Insight A/S Studentermedhjælper til Azets Interim i Århus

Azets Insight A/S

Drives du af at have en stejl læringskurve og en varieret hverdag? Synes du om rekruttering og interim konsulentydelser? Vil du gerne udvikle dig fagligt og personligt, samt skabe det bedst mulige startpunkt for din fremtidige karriere? Hvis svaret er ja, ja og ja, så er jobbet som studentermedhjælper til Azets Interim noget for dig!

Som studentermedhjælper i Azets Interim vil du assistere vores konsulenter, der arbejder effektivt for at matche freelance konsulenter med konkrete opgaver og projekter, som løses ude hos kunden. Dine arbejdsopgaver vil bla. omhandle telefonisk og skriftlig kontakt med freelancer og kunder samt diverse ad hoc opgaver.

Hos os får du ansvar i en attraktiv og velkonsolideret virksomhed med professionelt fokus på vækst og udvikling samt en kultur, hvor vi alle har rum til at tænke nyt, tage ansvar og bidrage med konstruktive idéer og initiativer.

Gem
Azets Insight A/S Director of Finance

Azets Insight A/S, København

Azets søger på vegne af vores kunde, der ligger i indre København, en erfaren og selvkørende Director of Finance med en ’a can-do attitude’.

Der er tale om en utrolig spændende stilling med stort udviklingspotentiale i en ekspanderende, international teknologivirksomhed i digital content branchen. Virksomheden blev grundlagt i 2006 og har kontorer i 4 lande.

Stillingen er nyoprettet og der er dermed stor mulighed for at være med til at præge og udvikle rollen som pt dækker følgende aspekter:

 • Intern og ekstern rapportering
 • Business controlling
 • Hovedkontaktperson til revisorer, banker mv.
Azets Insight A/S Projektkoordinator til payroll

Azets Insight A/S, Herlev

Dit næste karriereskridt er et udadvendt job med kontakt til mange forskellige danske og internationale organisationstyper og brancher. Vi har løbende store projekter, hvor der er behov for, at du med erfaring og overblik kan svinge taktstokken med stor sikkerhed.

Du får en central rolle i krydsfeltet mellem projektet, kunden og forretningen, hvor du binder ressourcer, behov og projektet sammen. Du kommer til at arbejde strategisk med løn/HR og bidrager dermed aktivt til både kunder og forretning.

Vi søger en proaktiv projektkoordinator til at drive implementeringsprojekter inden for løn/HR og rådgive om systemer, processer og arbejdsgange, der bedst effektiviserer og understøtter vores kunders forretning. Igennem strukturering, styring og fremdrift er du med til at sikre, at Azets er en professionel og kvalitetsbevidst samarbejdspartner for vores kunder i store lønprojekter.

Azets Insight A/S Lønkonsulent hos Azets – velkommen til fremtiden!

Azets Insight A/S, Herlev

Verden forandrer sig hastigt, og hos Azets følger du ikke bare med. Du går forrest sammen med dine kollegaer, når vi i fællesskab udvikler morgendagens lønfunktion.

Vi søger flere dygtige lønkonsulenter til at drifte vores mange kunders lønfunktioner – og yde dem den aller bedste service. Vi har en voksende kundeportefølje, og du vil derfor få et stort netværk samt indsigt i mange forskellige virksomheder og deres processer. Vores kunder er en lang række spændende danske og internationale private virksomheder samt kommuner og offentlige instanser. I denne stilling vil du udelukkende komme til at arbejde med løn til det private erhvervsliv.

Hos os får du mulighed for at samarbejde med branchens dygtigste medarbejdere. Vi har back-up på alle funktioner, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet i tilrettelæggelsen af det daglige arbejde.

Azets Insight A/S Kundefokuseret lønbogholder

Azets Insight A/S, Herlev, Odense og Aarhus

Verden forandrer sig hastigt, og hos Azets følger du ikke bare med. Du går forrest sammen med dine kollegaer, når vi i fællesskab udvikler morgendagens lønfunktion.

Vi har en voksende kundeportefølje, og du vil derfor få et stort netværk samt indsigt i mange forskellige brancher, virksomheder og deres processer. Din hverdag, arbejdsopgaver og arbejdsplads vil variere, hvilket du skal finde spændende og motiverende. Selvom du sidder ude hos kunden har du altid god mulighed for sparring fra kollegaer i Azets.

I eventuelle perioder mellem opgaver ude hos kunderne vil du blive en del af vores store in-house lønafdeling, hvor vi varetager lønadministration for de kunder, der har valgt Azets til permanent lønoutsourcing.

Azets Insight A/S Junior lønbogholder

Azets Insight A/S, Herlev, Odense og Aarhus

Verden forandrer sig hastigt, og hos Azets følger du ikke bare med. Du går forrest sammen med dine kollegaer, når vi i fællesskab udvikler morgendagens lønfunktion.

Vi har en voksende kundeportefølje, og du vil derfor få et stort netværk samt indsigt i mange forskellige brancher, virksomheder og deres processer. Din hverdag, arbejdsopgaver og arbejdsplads vil variere, hvilket du skal finde spændende og motiverende. Selvom du sidder ude hos kunden har du altid god mulighed for sparring fra kollegaer i Azets. Vi sørger naturligvis for en grundig oplæring, og du vil løbende også blive tilbudt relevante kurser, så dine kompetencer udvikles.

I eventuelle perioder mellem opgaver ude hos kunderne vil du blive en del af vores store in-house lønafdeling, hvor vi varetager lønadministration for de kunder, der har valgt Azets til permanent lønoutsourcing.

Azets Insight A/S Løncontroller der trives i krydsfeltet mellem løn og regnskab

Azets Insight A/S, Herlev

Er du en talknuser, og har du en stærk profil inden for løncontrolling? Vi kan tilbyde dig en spændende stilling i krydsfeltet mellem løn og regnskab!

Du bliver en del af vores store lønteam bestående af dygtige lønkonsulenter. I samarbejde med dine kollegaer, vil dit primære fokus være at varetage controlling opgaver for interne og eksterne lønkunder – både store og små.

Vi giver dig mulighed for at udfolde dine kompetencer i en spændende hverdag med opgaver inden for:

 • Lønrapportering
 • Hensættelser og afstemninger
 • Feriepengeforpligtelse