Jobannonce


Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag - Sundhedsassistent til Plejeafdeling Ippiarsuk/job-nr. 384/19

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Dygtig og engageret sundhedsassistent søges til Ippiarsuk Plejeafdelinger med tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Vi håber du har lyst til at være med til at præge udviklingen og deltage aktivt i samarbejdet i Ippiarsuk. Vi har nu brug for gode og engagerede kollegaer, der brænder for at arbejde med ældre og demente med deres pårørende i et fælles samspil.

Vi har plejeafdelinger hvor den ene er en demensafdeling med plads til 10 beboere, de andre afdelinger har henholdsvis plads til 10-12 beboere.

Vi er inde i en udviklingsproces, hvor vi ønsker at fokusere på arbejdsglæde, stabilitet og sammenhold på tværs af afdelingerne, da vi mener at dette har en direkte effekt på beboernes trivsel. Vi ønsker derfor at arbejdet foregår i tværfagligt, nyskabende og udviklende miljø til gavn for beboerne.

Kommuneqarfik Sermersooq

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!