Jobannonce


Grønlands Selvstyre
Genopslag: Specialkonsulenter/juridisk fuldmægtige til spændende og alsidige opgaver

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du lyst til at være en del af et erfarent team i et departement med mange spændende opgaver, har vi et varieret og spændende job til dig.

Departementet for Sociale Anliggender og Justitsområdet søger to juridiske medarbejdere, en til juridisk afdeling og en til Tilsynsenheden. For kandidater med de rette dokumenterbare kompetencer, kan stillingerne tilbydes som specialkonsulent.

I departementet arbejder vi dels med at realisere de politiske mål på ressortområdet, og dels med at føre tilsyn med området. Vi arbejder bl.a. med lovgivning, herunder rigslovgivning for Grønland, internationale konventioner, strategier og projekter. Departementet har endvidere netop igangsat et omfattende projektarbejde med revision af den gældende lovgivning om offentlig hjælp og samspillet med andre offentlige ydelser.

Grønlands Selvstyre

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!