29 job matcher din søgning 29 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Grønlands Selvstyre
Vil du bidrage til Grønlands Infrastruktur? Departementet for Boliger og Infrastruktur søger nye AC-fuldmægtige

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du har lyst til at gøre en forskel og bidrage positivt til vores arbejde med landets infrastruktur?

Trives du i en travl hverdag, hvor du kan bevare overblikket og sætte handling bag idéer? Så er det måske dig, vi mangler. Vi har travlt i infrastrukturafdelingen, og derfor søger vi en til to nye medarbejdere til at indgå i vores dygtige team.

Opgaverne omfatter bl.a.:

 • Politisk betjening
 • Møder med interessenter, samarbejdspartnere og deltagelse i arbejdsgruppemøder
 • Besvarelse af borgerhenvendelser
 • Besvarelse af høringer
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Faglærer til uddannelsen til FishTech – Industrioperatør

Grønlands Selvstyre, Narsaq

Inuili – Food College Greenland søger en Faglærer til FishTech – Industrioperatøruddannelsen.

Vi er hele Grønlands Food College og arbejder med elever i uddannelserne: FishTech – Industrioperatør, Bager, Ernæringshjælper og assistent, Gastronomassistenter, kok, receptionist og tjener.

Vi ønsker at du tiltræder d. 1. august 2023 eller efter aftale.

Om dig

 • Du har en relevant operatøruddannelse og erhvervserfaring i dit fag i 5 år. Gerne fra fiskeindustrien
 • Du brænder for uddannelse og for formidling
 • Du vil være med til at uddanne til en stærk fiskeribranche i Grønland
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Faglært medarbejder til skolekantinen

Grønlands Selvstyre, Narsaq

Inuili – Food College Greenland søger 1 faglært medarbejder til skolekantinen.

Du skal arbejde i et kantineteam med 3 faglærte kolleger. Sammen skal I løse kantinens opgaver til dagens måltider morgen, middag, aften.

Om dig:

 • Du er Ernæringsassistent, Gastronomassistent, Kok eller Ernæringshjælper
 • Du har stor lyst til at planlægge ugemenuer og lave spændende mad
 • Du kan samarbejde og arbejde efter systemer
 • Du er glad, kreativ og kan inspirere andre
 • Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar
 • Du kan være sætte dit positive aftryk på udvikling af kantinen på Inuili
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Vil du være med til at skabe de bedste rammer for et innovativt og bæredygtigt grønlandsk erhvervsliv?

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Departementet for Udenrigsanliggender, Erhverv og Handel søger 1-2 medarbejdere, som er parate til at tage et stort ansvar, og ønsker at være med til at udvikle og forbedre rammerne på erhvervs- og handelsområdet i Grønland.

Vi søger en eller to nye kollegaer til at tage del i arbejdet. Vi ser helst, at du gerne vil arbejde i mindre teams, men også kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for et eller flere af vores ansvarsområder. På nuværende tidspunkt er vi primært på udkig efter dig som er interesseret i at arbejde med udvikling af turismen, de kreative erhverv og/eller vores internationale samarbejder.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Faglærer med studievejledende opgaver til Inuili – Food College Greenland

Grønlands Selvstyre, Narsaq

Inuili – Food College Greenland søger en faglært indenfor levnedsmiddelområdet til uddannelsesvejledning med tiltrædelse den 1. august 2023.

Studievejlederen varetager administrative opgaver med elevers uddannelse. Studievejlederen har styr på karrierevejledning, uddannelsesstart og -slut samt formidling af information.

Vi tilbyder bl.a. fleksibilitet i tilrettelæggelse af arbejdstiden samt gode kollegaer, der er engagerede i at udvikle arbejdspladsen og et godt arbejdsmiljø.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Konsulent i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Er du en blæksprutte, der elsker at samarbejde på tværs?

I afdelingen for Service, Økonomi og Personale vil du blandt andet arbejde med opgaver inden for journalen, som bl.a. består i fysisk og elektronisk modtagelse og koordinering af indgående post. Du bliver en vigtig brik i koordinering af Naalakkersuisut- og Inatsisartut sager, da du skal være den, der kvalitetssikrer formaliteter, så materialet afleveres i den bedste kvalitet.

Du vil blive del af en arbejdsplads med gode kollegaer, en uformel omgangstone, og hvor trivsel og udvikling prioriteres højt.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Cheflæge, Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

I Det Grønlandske Sundhedsvæsen (SHV) arbejder vi for at tilbyde effektive sundhedsydelser af høj kvalitet til alle borgere og patienter i hele Grønland. Og nu har vi brug for dine kompetencer.

Cheflægen sætter retningen for prioriteringen af de lægefaglige opgaver, og sammen med Chefsygeplejersken og Direktøren sættes de overordnede prioriteringer for udviklingen af det samlede sundhedsvæsen i Grønland.

Stillingen som Cheflæge er uden klinisk virke. Som leder kan du forvente en spændende og varierende arbejdsdag i en kompleks organisation.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Genopslag - bibliotekar som teamleder

Grønlands Selvstyre

Dit primære funktionsområde vil være hos Team Service, som sikrer den biblioteksfaglige drift, herunder at udvikle tidssvarende informations- og kommunikationsteknologi samt bibliotekstilbud til en bred skare af brugere.

Du vil være en del af ledelsen samt have muligheden for at samarbejde med de andre teams.

Dagligdagen som teamleder vil veksle mellem opgaver, der sikrer, at driften kører, og opgaver der vedrører udviklingen af biblioteket og medarbejderne. Vi bestræber os på at skabe et levende bibliotek med fokus på brugernes behov, formidling og oplevelser.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
2-årigt vikariat som uddannelsesleder til Peqqissaanermik Ilinniarfik

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Brænder du for ledelse og for uddannelse inden for sundhedsområdet, så er det måske dig, vi søger til et 2-årigt vikariat, da vores uddannelsesleder skal på uddannelse i udlandet.

Der kan forventes følgende arbejdsopgaver:

 • ledelse af de daglige opgaver, herunder administrative, økonomiske, faglige og pædagogiske opgaver ved uddannelserne
 • koordineringsopgaver
 • planlægnings- og udviklingsopgaver
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
AC-fuldmægtig til Indenrigsafdeling

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Departementet for Sociale Anliggender, Arbejdsmarked & Indenrigsanliggender søger en AC-fuldmægtig til Indenrigsafdeling

Som AC-fuldmægtig i Indenrigsafdeling vil du have en vigtig rolle i både at sikre en effektiv drift af afdelingens opgaver og at drive udviklingsprojekter fremad. Som medarbejder skal du sammen med de øvrige i afdeling servicere vores Naalakkersuisoq. Du vil få mulighed for at arbejde med en bred vifte af projekter og opgaver inden for indenrigsområdet og være med til at præge den fremtidige udvikling.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
PI/SPS søger 3 undervisere til socialpædagogiske uddannelser i Grønland

Grønlands Selvstyre, Ilulissat

Vi søger fleksible og udviklingsorienterede undervisere, som udover at brænde for det socialpædagogiske fagområde, også er en god og samarbejdsvillig kollega, som møder sine omgivelser og arbejdsopgaverne med en positiv tilgang.

Du bliver en del af et undervisningsteam ved PI/SPS med mulighed for at præge og videreudvikle undervisningsforløb i tråd med Seminariets vision om at bidrage til og gøre en forskel i det socialpædagogiske praksisfelt i hele Grønland. Da vi øger vores aktiviteter på kursus- og efteruddannelsesområdet, kan der ligeledes blive tale om undervisningsopgaver i forskellige forløb i hele Grønland.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
AC-fuldmægtige/Specialkonsulent til uddannelsesområdet ved Departementet for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vil du være med til at skabe endnu bedre uddannelser?
Udviklingen af uddannelsesområdet har høj prioritet, så der kan skabes de bedste uddannelsesmuligheder for alle og sikres kvalificeret arbejdskraft til erhvervslivet. Uddannelsesafdelingen søger en ny kollega til enheden for tværgående projekter, data og analyse (TDA) – en ny kollega der vil være med til at udvikle og styrke resultaterne på uddannelsesområdet.

Vi har en samarbejdskultur, der giver alle mulighed for at bidrage med nytænkning til organisationen, og løsningen af opgaverne. Hvis du er åben, samarbejdsorienteret og har uddannelsesområdet som interessefelt, er du måske vores nye kollega.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Psykolog søges til vores nationale Studenterrådgivning i Grønland, Nuuk

Grønlands Selvstyre

Som psykolog i Studenterrådgivningen er din primære opgave at varetage psykoterapeutiske forløb med studerende i form af individuelle forløb. Foruden dette er der mulighed for at præge stillingen med opstart af projekter der tjener vores primære målsætning om, at reducere frafald på uddannelserne samt øge trivsel blandt studerende.

Vi har kontinuerligt fokus på at udvikle vores organisation, så vi på bedste vis kan imødekomme vores klienter og samarbejdspartnere i form af uddannelsesinstitutioner. Vi opfordrer således til, at man har lyst til at være kreativ og tænke ud af boksen i implementering af tiltag som sikrer vores ovennævnte målsætning.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Socialfaglig medarbejder søges til arbejdet med kollegieelever på kollegiet ved GUX Nuuk

Grønlands Selvstyre

Kan du lide at arbejde med unge mennesker mellem 15 og 25 år – og brænder du for at medvirke til, at flere unge mennesker får en god gymnasiehverdag og en gymnasial uddannelse? Så er du måske en af de socialfaglige medarbejdere, vi søger.

Opgaverne består i følgende:

 • Være med til at varetage den daglige kontakt og omsorg for vores kommende og nuværende kollegieelever
 • Være med til at sikre, at aftaler og regler på kollegiet bliver fulgt i samarbejde og dialog med eleverne
Grønlands Selvstyre
Flies HR Vi søger en udviklingsorienteret Retschef

Flies HR søger for Grønlands Selvstyre i Nuuk

Har du kompetencerne og erfaringen til at stå i spidsen for den nyoprettede centrale Lovafdeling i Naalakkersuisut? Vi forestiller os du har flere års ledelseserfaring fra lignende stilling og forstår at sætte retning og let kan motivere dine medarbejdere!

Vi tilbyder en spændende stilling som Retschef og leder af Grønlands Selvstyres centrale Lovafdeling.

En af hovedopgaverne som Retschef bliver at styrke og udvikle området i samarbejdet imellem centraladministrationens jurister. Retschefen skal i den anledning klarlægge og komme med forslag til, hvordan juristernes samlede ekspertise bedst udnyttes.

Grønlands Selvstyre
Udviklingsorienteret retschef

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du kompetencerne og erfaringen til at stå i spidsen for den nyoprettede centrale Lovafdeling i Naalakkersuisut? Vi forestiller os, at du har flere års ledelseserfaring fra lignende stilling og forstår at sætte retning og let kan motivere dine medarbejdere!

En af hovedopgaverne som retschef bliver at styrke og udvikle området i samarbejde med centraladministrationens jurister. Retschefen skal i den anledning klarlægge og komme med forslag til, hvordan juristernes samlede ekspertise bedst udnyttes.

Lovafdelingen varetager i dag en bred vifte af juridiske opgaver og yder ud over den juridiske bistand til Naalakkersuisut også juridisk rådgivning til de øvrige myndigheder i centraladministrationen.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Er udbudsjura eller analyser af strategisk indkøb noget du kan?

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du styr på de udbudsjuridiske aspekter, er du en god dataanalytiker, har du styr på tal eller har du styr på paragrafferne?

Vi søger en jurist eller økonom, der bl.a. kan komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • Udarbejdelse og gennemførelse af udbud fra idé til vurdering og implementering
 • Udarbejdelse, indgåelse, implementering og styring af kontrakter
 • Leverandørforhandlinger

Du vil indgå i et indkøbsteam, hvor vi lægger vægt på høj faglighed samt engagerede, positive og servicemindede medarbejdere.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
KTI, Jern- & Metalskolen søger en Kontorleder

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Har du mod på at tage en udfordring op som vores kontorleder, har du ledelseserfaring, samt økonomisk flair, så er det dig vi søger.

Kontorlederens ansvars- og arbejdsopgaver:

 • Daglig ledelse af administrativt personale i KTI Nuuk, bogholderi, kantine- og rengøringspersonale.
 • Personale- og lønadministration i samarbejde med afdelingerne.
 • Budget- og regnskabsfunktion for KTI Jern- og Metalskolen, kursusregnskaber. Afstemning af statuskonti.

Vi kan tilbyde mødetider, du altid kan regne med, samt god balance mellem arbejds- og familieliv. Vi er en uddannelsesinstitution/arbejdsplads i vækst.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Afdelingsleder til Anlægsafdelingen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Departementet for Boliger og Infrastruktur søger en afdelingsleder til Anlægsafdelingen

Anlægsafdelingen har en travl hverdag med et bredt opgavefelt, herunder administration og økonomistyring inden for bolig og ejendomme, hvortil vi søger en økonomisk afdelingsleder.

Arbejdet i Anlægsafdelingen foregår i et spændende og fagligt udfordrende miljø hvor arbejdsglæde og ansvar går hånd i hånd med gode resultater, og med gode muligheder for udviklingsansvar og faglig videreudvikling.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Instruktør til Imarsiornermik Ilinniarfik i Nuuk

Grønlands Selvstyre

Ønsker du at kvalificere mennesker i de maritime brancher i Grønland til at tage ansvar for sin egen og andres sikkerhed og velfærd, samt for det miljø vi færdes i?

Dine primære opgaver bliver at gennemføre kurser i grundlæggende sø- og arbejdssikkerhed for fiskere, GMDSS-kurser ved brug af kursusafdelingens mobile kursussæt.

Du får et udfordrende job med mange samarbejdspartnere inden for det maritime miljø. Et arbejdsklima hvor samarbejde og udvikling er nøgleord, og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Grønlands Selvstyre

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV