Jobannonce: Anerkendende vagtplansadministrator med solide formidlingskompetencer søges til Center for Sundhed og Pleje ved Frederikshavn Kommune

Gem
Frederikshavn Kommune Anerkendende vagtplansadministrator med solide formidlingskompetencer søges til Center for Sundhed og Pleje ved Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune

Er du en struktureret teamplayer, der evner at skabe og opretholde relationer i en foranderlig hverdag? Er du en stærk administrator med lyst til at understøtte vagtplanlægningen i en større plejegruppe? Kan du stå godt fast, selvom der er modvind, og formår du at arbejde målrettet på trods af mange daglige forstyrrelser? Så kan det være dig, vi søger som vagtplansadministrator i LeveBo Søparken.

Vi ser, at du skal evne at bevæge dig naturligt mellem rollen som administrator, sparringspartner og tovholder. Du skal være god til at bevare overblikket, når du arbejder med flere opgaver på én gang.

Din primære arbejdsopgave består i at varetage langtidsplanlægningen og de daglige ad hoc opgaver i relation hertil. Det betyder, at du bliver garant for den gode dialog med medarbejderne omkring deres vagtplaner og ønsker hertil.