Jobannonce: Lille vuggestue, i naturgrønne omgivelser søger dig! – Nyuddannet eller erfaren pædagog til en fast stilling i børnehuset Mariehønens vuggestue

Gem
Egedal Kommune
Lille vuggestue, i naturgrønne omgivelser søger dig! – Nyuddannet eller erfaren pædagog til en fast stilling i børnehuset Mariehønens vuggestue

Egedal Kommune, Smørum

Vil du være en del af en personalegruppe, som har snuden i sporet og hver dag gør sig umage med at skabe stjernestunder for og med børnene? Vil du arbejde i et børnehus med fokus på, at det enkelte barn oplever sig selv som betydningsfuld for fællesskabet og betyder det noget for dig at være en del af et stærkt fællesskab?

Så er det måske lige DIG, vi har brug for! Vi leder efter en fagligt dygtig, empatisk og engageret pædagog til vores skønne børn i vuggestuen.

I Mariehønen understøtter vi børnenes personlige og følelsesmæssige udvikling ved at sætte ord på deres følelser og handlinger og ved at være tydelige i mimik, toneleje og øjenkontakt. Vi guider og støtter børnene i deres leg og er opmærksomme på, hvornår vi som voksne skal gå foran, ved siden af eller bag ved barnet.

Egedal Kommune