20 job matcher din søgning 20 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Egedal Kommune
Social- og sundhedshjælper til unik stilling

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi tilbyder lige nu en unik stilling med frihed, variation, faglige udfordringer og medindflydelse, som social- og sundhedshjælper i Egedal Kommunes interne vikarbureau - Team EVA.

Så hvis du vil være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde…

Hos Team EVA (Egedal Vagt og Administration) får du mulighed for at få hele Egedal Kommune som din arbejdsplads! Du vil arbejde på forskellige enheder og samtidig have indflydelse på hvilket vagtlag du ønsker – der planlægges i et rul af 12 uger af gangen.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Leder af Myndighed, Sundhed og Rehabilitering

Egedal Kommune, Ølstykke

Som leder i Egedal Kommune kommer du til at gøre en kæmpe forskel for de borgere, der har brug for en sundhedsfaglig, professionel og sammenhængende indsats, der understøtter dem i at få den bedst tænkelige hverdag.

Der venter dig en række spændende opgaver og udfordringer, der kræver en god sans for organisering og sans for at drive organisationsudviklingsprocesser. Vi forventer, at du:

 • Fortsætter udviklingen af en sammenhængende, effektiv og fleksibel indsats på sundheds- og omsorgsområdet, herunder arbejdet med faste tværfaglige teams i hjemmeplejen, skærmbesøg, kvikservice for hjælpemidler og ændrede administrative arbejdsgange
 • Sikrer og udvikler aftaler og godt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, herunder regionale samarbejdspartnere og private leverandører
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Har du blik for elevernes positive hensigter og uanede muligheder?

Egedal Kommune, Ølstykke

Du får prægtige og engagerede kollegaer, og vi lover dig, at vi griner og bander sammen, når kopimaskinen går død, portalerne svigter, og planerne for dagen går i fisk. Men vi er sammen og løfter i flok – og det er dét, der kendetegner os på Maglehøjskolen. 

Vi søger en lærer med sort bælte i udskolingsfag, der er klar på at føre traditionen om vores prestigefyldte skolefest, succesfulde aktivitetsdage og altid ventede motionsdag videre, og som let kan håndtere skoledagene, der ofte har lige så mange funktioner som en schweizerkniv.

Vi tror på, at alle børn gør det bedste, de kan, ud fra hvad der giver mening for dem. Vi tager udgangspunkt i børneperspektivet og ser derfor med børnene.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Har du lysten samt evnerne til af bidrage ledelsesmæssigt til et bosted i faglig udvikling?

Egedal Kommune, Ølstykke

Egedal Kommunes bosted Søvænge søger en fagligt, motiverende og erfaren daglig leder.

Målgruppen på Søvænge, Vejbo og Bakkebo er voksne borgere med psykiske og/eller fysiske funktionsnedsættelser. Vores botilbud er frem for alt borgernes hjem, hvor de har deres hverdagsliv og hvor livet leves. Det er vores opgave at sikre, at borgerne har det liv, de ønsker med udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger.

Dine opgaver vil som udgangspunkt tage afsæt i personaleledelsens mange facetter – og erfaring hermed er derfor vigtigt. På Søvænge har vi brug for daglige ledere, der har lyst til og drives af ledelse meget tæt på medarbejderne – og som kan handle ordentligt og effektivt på de områder, vi udvikler.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Plejecenter Egeparken søger aftenvagt - barselsvikariat

Egedal Kommune, Ølstykke

Synes du, at et plejehjem skal være et sted, hvor livet leves med godt humør for både beboere, besøgende og medarbejdere?
Er godt samarbejde vigtigt for dig?
Er du til S-tog eller bil?

Hvis du kan sige ja til ovenstående, så er det dig, Plejecenter Egeparken mangler!

Da én af vores faste aftenvagter snart skal på barsel, har Egeparken lige nu plads til en ny kollega med sundhedsfaglig baggrund. Om du er nyuddannet eller kommer med erfaring, er ikke det vigtigste for os, så længe du har lysten til at blive en del af huset.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Plejecenter Egeparken søger dagvagt

Egedal Kommune, Ølstykke

Er du morgenfrisk, og trives du med dagvagter?
Er du empatisk og nærværende?
Synes du, at et plejehjem skal være et sted, hvor livet leves med godt humør for både beboer, besøgende og medarbejdere?
Er godt samarbejde vigtigt for dig?
Sætter du en stor ære i høj faglighed?

Hvis du kan sige ja, så er det dig, Plejecenter Egeparken mangler!

På Plejecenter Egeparken har vi 72 boliger fordelt på tre afdelinger, og du vil som medarbejder blive tilknyttet den ene afdeling.

Vores beboere har hver dag brug for hjælp og støtte til at få så god en hverdag som mulig, og vi arbejder målrettet på at skabe et hjem, hvor beboerne føler sig trygge, har det hyggeligt, og hvor personalet samtidigt er glade for at arbejde.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Afløsere til Team EVA

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så mangler vi lige netop dig i hjemmeplejen og på plejecentrene!

Vi har brug for afløsere til at hjælpe på hverdage, i ferier, weekender og på helligdage. Jobbet består i at udføre praktisk hjælp og personlig pleje til ældre borgere, der bor hjemme eller på plejecenter.

Som afløser i Egedal Kommune kan du kombinere dit arbejde på flere måder. Du kan få vagter i det område, der passer dig og dine ønsker – om du helst vil arbejde på et af vores plejecentre, i hjemmeplejen eller begge dele. Vi har stor fokus på brug af værnemidler, så det er sikkert at gå på arbejde.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Plejecenter Egeparken søger nattevagt

Egedal Kommune, Ølstykke

Er du natteravn og trives bedst med at være på arbejde, når andre sover?
Er du god til at skabe ro og trygge rammer?
Er godt samarbejde vigtigt for dig?
Er du til S-tog eller bil?

Hvis du kan sige ja til ovenstående, så er det dig, Plejecenter Egeparken mangler!

Egeparken har lige nu plads til en ny kollega med sundhedsfaglig baggrund. Om du er nyuddannet eller kommer med erfaring, er ikke det vigtigste for os, så længe du har lysten til at blive en del af huset.

Vi tilbyder:

 • Fast stilling som nattevagt, hvor der arbejdes i 7/7 rul - svarende til 28 timer om ugen
 • God introduktion til jobbet, som planlægges i samarbejde med dig
 • Friske kolleger med godt humør
 • Nærværende ledelse
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Køkkenassistent til Børnehuset Hindbærvangen

Egedal Kommune

Børnehuset Hindbærvangen søger en engageret og selvstændig køkkenassistent 23 timer om ugen. Der er mulighed for, at stillingen kan kombineres med børnetimer.

Hindbærvangen er en institution, der har eksisteret i mange år med et lille, fint køkken, som har alt, hvad man skal bruge. Her vil du hver dag tilberede mad til vores 28 vuggestuebørn og 37 børnehavebørn.

Vi forventer derfor, at du sætter en dyd i at lave spændende, varierende, lækre, pædagogiske måltider til små mennesker. Køkkenet er husets centrum – for børn, forældre og personale. Du skal derfor være socialt anlagt og nyde at være i kontakt med mange mennesker hver dag.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Hos os møder vi børn med hjertevarme smil og forældre med åbenhed

Egedal Kommune, Smørum

Er du nysgerrig på børnenes intentioner, og tør du investere i relationerne? Vi søger nemlig en Pædagog/Pau´er som er optaget af vuggestuelivet og alt, hvad det indebærer.

Vi har et dejligt lille hus med to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. I vores hverdag er børnene vigtigst. Sammen giver vi dem de allerbedste betingelser for udvikling gennem et trygt samspil med omverden.

Vi har fokus på de udviklende og inspirerende læringsmiljøer, som vil være en del af den fremtidige proces sammen med vores kommende kollegaer. Vores fokus er på kvalitetsudvikling, hvor konceptet KIDS bruges som måleredskab fremadrettet.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Fantastisk børnehave, højt fagligt niveau, skønne børn, dejlig natur, tilbud om uddannelse – nyuddannet eller erfaren pædagog til en fast stilling i børnehuset Mariehønens børnehave

Egedal Kommune, Smørum

Vil du være en del af en personalegruppe, som har snuden i sporet og hver dag gør sig umage med at skabe stjernestunder for og med børnene? Vil du arbejde i et børnehus med fokus på, at det enkelte barn oplever sig selv som betydningsfuldt for fællesskabet, og betyder det noget for dig at være en del af et stærkt fællesskab?

Er du nyuddannet, er vi klar til at give dig pædagogiske udviklingsopgaver med løbende supervision og sparring fra en fagligt dygtig og erfaren kollega. Er du erfaren, kan vi tilbyde fagligt dygtige kolleger, sparring og indflydelse på pædagogisk retning og opgaver.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Servicemedarbejder til Hjælpemiddeldepotet

Egedal Kommune, Ølstykke

Hjælpemiddeldepotet I/S er etableret af Egedal og Frederikssund Kommuner og varetager opgaver i relation til udlevering, reparation, vedligeholdelse, flytning mv. af diverse hjælpemidler til borgerne i Egedal og Frederikssund Kommuner.

Vi søger en, der blandt andet skal:

 • Stå for levering, vedligeholdelse, reparation, opsætning, nedtagning, eftersyn og justering af genbrugshjælpemidler, både mekaniske og elektroniske
 • Konfigurere og opsætte specialiserede hjælpemidler samt elektroniske låse, nøglebokse og nødkald m.v.
 • Udføre lettere håndværksopgaver, bl.a. inden for drift og vedligehold af diverse teknisk udstyr
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Verdens bedste sommerjob!

Egedal Kommune, Stenløse

Livreddere søges til Ganløse Friluftbad.

Vil du være med til at skabe en sikker og sjov sommer under åben himmel i Ganløse Friluftbad? Ganløse Friluftbad er et 25 m opvarmet bassin med en lav ende på 1 m. og den dybe ende har en dybde på 3.5 m med 1. m vippe.

Egedals Kommunes Friluftbad åbner for offentlige gæster onsdag d. 17. maj 2023 og holder åben frem til onsdag 30. august 2023.

Egedals Idrætsanlæg søger 4 deltids livreddere til ansættelse i perioden mandag d. 1. maj 2023 til onsdag d. 30. august 2023. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse med en gennemsnitslig arbejdstid på 12 timer ugentlig. Der er planlagt arbejde hver anden weekend efter turnus plan. Hovedparten af timerne ligger i skolernes sommerferie.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Egedal Kommunes Madservice søger ernæringsassistent, gastronom eller kok

Egedal Kommune, Stenløse

Vi er en arbejdsplads i udvikling med en anderledes produktionsform, hvor der både skal laves mad, men også arbejdes med administrative opgaver.  

Vores produktionsform er køle-/vakuum-produceret mad, og vi producerer vores egen dysfagikost og diætmad. Da der arbejdes på skiftende pladser i produktionen, vil du blive oplært i – og skifte mellem – kold, varm, kølerum/pakkeri og varetagelse af administrative opgaver.  

Borgerne er altid i centrum, hvilket betyder, at vi har flere arbejdsgange med mange undtagelser. Du skal derfor være serviceminded og kunne holde mange bolde i luften, være god til at arbejde struktureret samt forstå helheden af produktionen.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Egedals nye plejecenter Hyrdevænget søger husassistent

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere?

Som husassistent skal du være en del af borgernes dagligdag og medinddrage dem i opgaverne – du skal blandt andet tilberede maden og deltage ved måltiderne, rengøre borgernes lejligheder, øvrige praktiske gøremål og samvær med borgerne.

Vi tilbyder:

 • Syv dages introduktion til huset og opgaverne
 • Introduktion til rengøring og hygiejne
 • Buddy Ordning – en kollega er din personlige kontaktperson og vil hjælpe dig bedst muligt med at falde godt til i huset
 • Undervisning i ”Personcentreret omsorg og demenstyper”
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Social- og sundhedsassistenter

Egedal Kommune, Stenløse

Nyt år, nye udfordringer… hvorfor ikke tage springet fuldt ud og få nyt job som social- og sundhedsassistent i dagvagt i en velfungerende hjemmeplejegruppe?

Vi arbejder med helhedspleje, hvor du ud over den personlige pleje også skal varetage de delegerede sygeplejeopgaver samt den sundhedsfaglige dokumentation. Vi har som gruppe ugentlige borgermøder i dagvagten med sygeplejen og rehabiliteringskonsulenten.

Vi tilbyder bl.a.:

 • To dages fælles introduktion med fokus på medicin, hygiejne og dokumentation
 • Lokal introduktionsforløb – dit introduktionsprogram sendes til dig på forhånd
 • En kollega bliver din personlige kontaktperson og vil hjælpe dig bedst muligt
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Egedals nye plejecenter Hyrdevænget søger social- og sundhedsassistenter til dag- eller aftenvagt

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her:

Plejecenteret Hyrdevænget åbner medio marts, og vi skal bruge flere kollegaer. Lige nu søger vi en social- og sundhedsassistent til dagvagt med weekendvagt hver 2. eller 3. uge samt to social- og sundhedsassistenter til aftenvagt, med weekendvagt hver 2. uge.

Vi har brug for dig som social- og sundhedsassistent, der har både overblik, empati og psykisk power, som samtidig kan varetage de delegerede sygeplejeopgaver samt den sundhedsfaglige dokumentation.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Egedals nye plejecenter Hyrdevænget søger social- og sundhedshjælpere til aftenvagt

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her:

Plejecenteret Hyrdevænget åbner medio marts og vi skal bruge flere kollegaer. Lige nu søger vi to social- og sundhedshjælpere til aftenvagt med weekendvagt hver 2. uge.

Vi ønsker et demensvenligt plejecenter hvor vi har en fælles kultur på tværs af afdelingerne, hvor vi hjælper hinanden med at skabe verdens bedste hverdag sammen med beboerne.

Et godt arbejdsmiljø har stor prioritet her og vi sørger for at du bliver introduceret til huset og opgaverne, så du bliver hjulpet bedst muligt.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Stenløse Hjemmepleje søger social- og sundhedshjælper til aftenvagt

Egedal Kommune

Stenløse Hjemmepleje oplever både et øget borgerindtag og kompleksitet i forløbene – derfor søger vi en ansvarsbevidst og fleksibel social- og sundhedshjælper til aftenvagt med weekendvagt hver 2. weekend.´

I hjemmeplejen samarbejder vi med borgerne om at skabe et godt og langt hverdagsliv i egen bolig. Vi har fokus på hverdagsrehabilitering, koordinering, en god helhedsoplevelse for borgeren samt et godt tværfagligt samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder med helhedspleje, således at du udover den personlige pleje også varetager delegerede sygeplejeopgaver. Disse får vi løbende flere af.

Egedal Kommune
Gem
Egedal Kommune
Stenløse Hjemmepleje søger social- og sundhedsassistent til dagvagt

Egedal Kommune, Stenløse

Vil du være med til at skabe en god og tryg hverdag for Egedal Kommunes borgere?

Stenløse Hjemmepleje oplever både et øget borgerindtag samt kompleksitet i forløbene. Derfor søger vi en ansvarsbevidst og fleksibel social- og sundhedsassistent til dagvagt.

Vi har fokus på hverdagsrehabilitering, koordinering, en god helhedsoplevelse for borgeren samt et godt tværfagligt samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder med helhedspleje, så du ud over den personlige pleje også varetager delegerede sygeplejeopgaver. Disse får vi løbende flere af.

Vi tilbyder grundig introduktion og oplæring og mulighed for faglig udvikling i form af kurser og kompetenceudviklingsplan.

Egedal Kommune

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV