34 job matcher din søgning 34 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 34 resultater.
Egedal Kommune
Demensplejecenter Solkrogen søger verdens bedste social- og sundhedsassistent

Egedal Kommune, Stenløse

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her hvad vi kan tilbyde…

På Solkrogen bor der 18 borgere med en demenssygdom, som med hver deres specielle udfordringer og særlige behov skal fungere sammen i et fællesskab, som de ikke selv har valgt. De har hver dag brug for meget forskellig hjælp og støtte til at få så god en hverdag som mulig.

Hos os betyder borgernes kognitive svigt, at konflikter, konstante kompromiser og nye udfordringer er et dagligt vilkår. Dagen på et demensplejecenter bringer nemlig altid uforudsigelighed, som kræver konstant refleksion og dialog og vi kommer derfor meget tæt på hinanden. Samarbejde og kreativitet i opgaveløsningen er et must og vi har derfor også fast supervision én gang om måneden.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Skolesekretær søges til Distriktsskole Smørum, afd. Boesagerskolen

Egedal Kommune

Sekretariat i Distriktsskole Smørum søger en skolesekretær på deltid i et barselsvikariat til afd. Boesagerskolen. Sekretariatet består af 5 sekretærer. Vi er fysisk placeret på 2 matrikler, så du vil indgå i tæt samarbejde med hhv. ledelsen på afdelingen og sekretariatet på tværs af afdelingerne.

Sekretariatets overordnede opgave er at løse de administrative opgaver for skole og SFO. Du vil fysisk være placeret på Boesagerskolen

Arbejdsopgaverne i sekretariatet er bl.a.:

 • Indskrivning af børn fra andre skoler
 • Indskrivning af børn der skal starte i førskole/0. klasse
 • Personaleadministration i SD, fravær, udarbejdelse af blanketter, lønaftaler mv. til personalesager, rekruttering via Emply
 • Elevadministration, udmeldelser, karakterer og prøver
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Har du lyst til og mod på at være med til at præge et nyopstartet ungdomstilbud?

Egedal Kommune, Stenløse

Ungecaféen Kælderen er et nyopstartet ungdomstilbud i "kælderen" under Stenløse Kulturhus for unge mellem 13-18 år, og vi har brug for dig, der synes, det kunne være spændende, at være med til at starte noget nyt op - og ikke mindst være med til at bestemme retningen!

Vi søger klubmedarbejdere - gerne med erfaring - der både er lyttende, empatiske og imødekommende, men på samme tid også formår at være tydelige i deres sprog og handlinger overfor og sammen med de unge. Kort sagt: Bruge sig selv og sin personlighed som "værktøj" i samværet med de unge.

Timerne er tre-timers vagter to aftener om ugen; hovedsageligt placeret i tidsrummet fra kl. 18-22 mandag-onsdag-fredag.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Egedal Kommunes Bo- og Aktivitetscenter, Jægerbakken 40, 3670 Veksø, søger vikar til natteamet omsorgshjælper (ufaglært)

Egedal Kommune

Vi søger et antal tilkaldevikarer til vågen nat, gerne med erfaring som nat, som kan træde til ved sygdom, sommerferie, kursus, m.m.

Skelhøj er et bosted for voksne fysisk og psykisk handicappede, med 30 boliger fordelt på 4 teams.

Arbejdstid er fra 22.00 til 07.00.

Dine opgaver vil være:

 • Praktiske og plejeopgaver
 • Være der for beboerne, hvis de har brug for det
 • Tilse beboerne
 • Overvågningsopgave
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Serviceminded medarbejder til rengøring, og vedligeholdelse af kommunens bilflåde

Egedal Kommune, Stenløse

Har du et godt servicegen, og er du struktureret? Så er du måske vores nye kollega til Egedal Kommunes Kørselskontor.

Egedal Kommunes Kørselskontor, drifter i dag en samlet flåde på ca. 175 køretøjer.

Du vil blive en del af værkstedsteamet, som i alt består af 3 medarbejdere. Der vil kunne være perioder, hvor du skal hjælpe dine teamkollegaer. I forbindelse med udførelsen af dine primære arbejdsopgaver – vil du have en del kontakt til den adm. serviceplanlægger.

Som medarbejder for Egedal Kommune vil dine primære arbejdsopgaver være at varetage vedligeholdelsen af kommunens dele-biler.

 • Vask og rengøring af bilerne (indvendigt som udvendigt)
 • Være med at sikre at kommunes biler overholder gældende lovgivning
 • Indberetning af skader via DriftWeb skadesmodul
Egedal Kommune
Egedal Kommune
STUDENTERMEDHJÆLPER TIL DET SOCIALE OMRÅDE

Egedal Kommune, Ølstykke

Kunne du tænke dig et fagligt relevant studiejob indenfor det sociale område, så er du måske vores nye kollega?

Vi søger en socialrådgiver 15 timer/uge hurtigst muligt eller senest den 1. februar 2021.

Dine opgaver inkluderer bl.a. udarbejdelse af helhedsorienterede undersøgelser, indstillinger og handleplaner samt tilrettelæggelse og gennemførelse af børne-/unge- og familiesamtaler, rådgivning/vejledning og iværksættelse af div. foranstaltninger.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Mariehønens videbegærlige, kreative og dejlige børn mangler dig!

Egedal Kommune, Smørum

Vil du være en del af en personalegruppe, som brænder for at udvikle den pædagogiske praksis? Og arbejde i et børnehus med fokus på, at det enkelte barn oplever sig selv som betydningsfuld for fællesskabet?

Så er det måske lige dig, vi har brug for! Vi leder efter en fagligt dygtig, empatisk og engageret pædagog til vores skønne vuggestuebørn.

I Mariehønen understøtter vi børnenes personlige og følelsesmæssige udvikling ved at sætte ord på deres følelser og handlinger og ved at være tydelige i mimik, toneleje og øjenkontakt. Vi guider og støtter børnene i deres leg og er opmærksomme på, hvornår vi som voksne skal gå foran, ved siden af eller bagved barnet.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Åkandehaven – Det lille børnehus, med store ambitioner, søger barselsvikar for pædagog 36 timer pr. 1. januar 2021

Egedal Kommune, Smørum

Hverdagspædagogik, selvhjulpenhed og robusthed er vores pædagogiske fundament.

Vi søger en pædagog der:

 • Ser hverdagspædagogik/rutiner som et mulighedsrum for vigtig læring og kompetenceudvikling, hvor børnenes deltagelse sættes i spil mest muligt.
 • Kan gribe antagelsen om, at selvhjulpenhed er alfa og omega for udviklingen af børns selvværd.
 • Er tålmodig, rummelig og understøttende, så barnet vokser med opgaven.

Vi tilbyder:

 • Gode kollegaer med fokus på pædagogisk udvikling.
 • Pædagoger der tør sætte tempoet ned og prioriterer nærværet.
 • Pædagoger der anerkender børnenes ret til, at møde voksne i børnehøjde.
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Hvidehøj søger en uddannet pædagog til vuggestuen

Egedal Kommune, Stenløse

Hvidehøj søger en pædagog til vuggestuen hurtigst muligt.

Stillingen er på mellem 30 og 35 timer, det kan du selv være med til at vælge.

Hvidehøj har og er i gang med at udvide med flere børn (endnu en vuggestuegruppe og flere børnehavebørn), forældre, medarbejdere og kvadratmeter. Hvidehøj får i slutningen af 2021 en ny tilbygning så p.t. bor vuggestuen i hovedhuset og børnehaven bor i en meget stor husvogn i vores have.

Vi har dejlige huse, med en fantastisk legeplads, beliggende i naturskønne Ganløse. Vi har skov, åer og mange grønne naturområder omkring os. Vi har p.t. 61 nysgerrige, dejlige og livlige børn, i alderen 0-5 år.

Vi vil blive 13 faste voksne til at dele alle oplevelserne med. Vi har høns, kaniner, afrikansk snegl og fisk. Vi har et aktivt og positivt forældresamarbejde.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
2 pædagoger til Børnehusene Mælkebøtten og Stangkær

Egedal Kommune, Smørum

Børnehuset Mælkebøtten i Smørum søger en erfaren, autentisk og fagligt dygtig pædagog på 37 timer pr. 1. februar 2021.

Børnehuset Stangkær i Smørum søger en autentisk og fagligt dygtig pædagog på 37 timer pr. 1. februar 2021, du må gerne være en nyuddannet.

I Stangkær er det i vuggestueafdelingen og i Mælkebøtten er det i børnehaveafdelingen.

Hvert hus har to børnehavegrupper og to vuggestuegrupper og arbejder med åbne døre mellem stuerne i de to afdelinger.

Vi er huse, hvor børn og medarbejderes trivsel, udvikling og læring er altafgørende. Vores udgangspunkt er altid ”Hvad er det bedste for barnet”.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Medarbejdere til det grønne team på Materielgården i Egedal Kommune

Egedal Kommune, Stenløse

Vil du være med til at skabe et smukkere Egedal, i samarbejde med dine dygtige kollegaer? Brænder du for at vedligeholde grønne områder? Har du lyst til at være en del af en arbejdsplads, med et stort fællesskab?

Vi mangler medarbejdere til det grønne område, som kan være med til at skabe verdens bedste hverdag, for borgerne og for brugerne af kommunens ejendomme.

Dine opgaver bliver;

 • Pleje af kommunens grønne områder.
 • At have et tæt samarbejde med Materielgårdens øvrige medarbejdere, hvor I sammen sørger for, at den daglige drift fungerer optimalt.
 • Deltage i vinterberedskab.
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Vil du være vores nye social- og sundhedshjælper i aftenvagt?

Egedal Kommune, Stenløse

Stenløse Hjemmepleje oplever både et øget borgerindtag og kompleksitet i forløbene - derfor søger vi en ansvarsbevidst og fleksibel social- og sundhedshjælper til aftenvagt med weekendvagt hver 2. weekend.

I Stenløse Hjemmepleje arbejder vi i to teams, som består af SSA og SSH. Vi arbejder med VAR (Praktisk Procedure) og har lige implementeret ”Fælles Sprog III”. Vi er løbende uddannelsessted for social- og sundhedsassistentelever og social- og sundhedshjælperelever. Vi har ugentlig triagemøde.

I hjemmeplejen samarbejder vi med borgerne om at skabe et godt og langt hverdagsliv i egen bolig. Vi har fokus på hverdagsrehabilitering, koordinering, en god helhedsoplevelse for borgeren samt et godt tværfagligt samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder med helhedspleje, således at du udover den personlige pleje også varetager delegerede sygeplejeopgaver.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Vil du være med på vores hold som chef for HR og Løn i Egedal?

Egedal Kommune, Ølstykke

Chef med et solidt etisk kompas, et højt refleksionsniveau og et ønske om at bidrage til verdens bedste hverdag i Egedal Kommune søges.

Du har personaleledelsen af medarbejderne i HR og teamlederen for Løn samt den strategiske ledelse af den samlede HR og Lønafdeling. Derudover har du det overordnede ansvar for følgende opgaver, der løses i et tæt samarbejde med og af dine medarbejdere og din teamleder:

 • Sparring og rådgivning af Direktion og Centerchefgruppen ift. organisationsudvikling og forandringer
 • Bidrag til udvikling af Center for Administrativ Service, herunder sikre det tværgående samarbejde med dine 6 lederkolleger i CAS og din centerchef
 • Sikre overblik og sammenhæng i ledelsessystemet, MED-systemet og arbejdsmiljøorganisationen samt de forskellige politikker og retningslinjer der understøtter organisationen
Egedal Kommune
Egedal Kommune
2 psykologer søges til PPR

Egedal Kommune, Ølstykke

2 psykologstillinger er ledige til besættelse i PPR i Egedal Kommune pr. 1.2.2021. Der er tale om en fast stilling og en midlertidig stilling.

Brænder du for at få lov at sætte dit præg på hvad inklusion og tidlig indsats betyder, sammen med en gruppe af dygtige og engagerede psykologer? Kan du forbinde psykologi med pædagogik og didaktik og oversætte dit fag og nyeste forskning til praktiske tiltag, som de professionelle kan benytte til at støtte børn og unge til en bedre hverdag? Kan du træde ind i en PPR i en forandringsproces, hvor vi sammen arbejder hen imod DP´s og KL´s anbefalinger om bedre og tidligere hjælp til børn og unge? Så er det måske dig, vi søger!

Primære arbejdsopgaver:

 • Rådgivning, vejledning og supervision af professionelle indenfor børns udvikling, læring og trivsel.
 • Udarbejdelse af pædagogiske psykologiske vurderinger, som understøtter lærere og pædagogers pædagogiske og didaktiske praksis.
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Direktionsassistent til at bistå Egedal Kommunes direktion

Egedal Kommune, Ølstykke

Finder du motivation i at understøtte topledelse i kommunalt regi? Ønsker du at blive udfordret i en hverdag helt tæt på den politiske dagsorden? Vil du være et af de centrale led i kæden, der leder op til beslutningerne?

Vi søger en direktionsassistent til Sekretariat for Politik og Ledelse. Du bliver en del af det administrative team, som binder organisationen og byrådsmedlemmerne sammen, og din rolle er at få hverdagens puslespil til at gå op.

Det bliver dit ansvar at sikre, at mødekalendere er opdaterede og fornuftigt flettede sammen, herunder at mødematerialet ligger klar til brug. Du får ansvaret for at koordinere produktionen af dagsordener til en række af de politiske udvalg, så den politiske betjening forløber ordentligt og smidigt. Du indgår desuden i det daglige sekretariatsarbejde.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Kompetence Center Ganløse i Egedal Kommune søger lærere med interesse og viden inden for specialområdet

Egedal Kommune, Stenløse

 • Er du uddannet lærer og er du nysgerrig på din egen pædagogiske praksis?
 • Har du lyst til at være en del af et udviklingsorienteret team?
 • Har du viden og/eller erfaring med at arbejde med elever med ADHD eller lignende funktionsnedsættelser?

På Kompetence Center Ganløse går ca. 40 elever fordelt på 5 grupper efter alder samt sociale og faglige udvikling. Afdelingen har 15 lærere og pædagoger tilknyttet.

Vi søger to lærere med en bred faglig profil. Den ene stilling er med undervisning i dansk, den anden med undervisning i matematik.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Egedal Kommunes bo- og aktivitetstilbud, afd. Søvænget søger en køkkenmedarbejder på 19 timer om ugen

Egedal Kommune, Ølstykke

Søvænget er et bosted for 30 udviklingshæmmede beboere, som bor i 4 teams.

 • Du skal være indstillet på at have beboere med i køkkenet, da der er et par stykker som er med til at lave frokost.
 • Du skal arbejde tæt sammen med de øvrige ansatte i teamet
 • Du skal stå for indkøb, planlægning, egenkontrol og tilberedning af den varme mad ud fra fødevarestyrelsen 10 kostråd og ud fra beboernes ønsker samt EKBAs kostpolitik
 • Arbejdstid: fra mandag til fredag primært i dagtimerne.
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Sagsbehandler søges til opfølgning på sygedagpengeområdet

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du lyst til at samarbejde med sygemeldte fra job eller ledighed og hjælpe sygemeldte tilbage til arbejdsmarkedet, er dette jobbet for dig. Vi har fokus på at iværksætte de mest optimale forløb for at sikre, at borgeren får størst mulig tilknytning til arbejdsmarkedet.

Vi kan tilbyde:

 • Selvstændighed i arbejdet, dvs. indflydelse på hvordan du tilrettelægger dit arbejde
 • Et arbejde, hvor du har mulighed for at gøre en forskel for andre mennesker
 • Fagligt dygtige og engagerede kolleger og et velfungerende team
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Social- og sundhedshjælper i aftenvagt til Plejecenter Damgårdsparken

Egedal Kommune, Stenløse

Vil du være med til at udvikle og højne faglighed, samt arbejde et sted, hvor et trygt og godt hjem for vores beboere er omdrejningspunktet?

Plejecenter Damgårdsparken er beliggende i Stenløse by, tæt ved Egedal Centret. Plejecentret ligger i rolige omgivelser skærmet af en høj beplantet støjvold ud mod Frederikssundsvejen. Det er beboerens hjem, og her skal ose af hjemlighed. På Damgårdsparken vægter vi højt, at alle beboere føler sig imødekommet, respekteret og anerkendt.

Vi tilbyder en stilling, hvor der er fokus på høj faglig kvalitet, en engageret medarbejdergruppe, et hus med sjæl og varme, en indflydelsesrig hverdag med højt til loftet i de kreative løsninger og naturligvis ledelsesmæssig opbakning.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Social- og sundhedsassistent i dagvagt til Plejecenter Damgårdsparken

Egedal Kommune, Stenløse

Vil du være med til at udvikle og højne faglighed, samt arbejde et sted, hvor et trygt og godt hjem for vores beboere er omdrejningspunktet?

Plejecenter Damgårdsparken er beliggende i Stenløse by, tæt ved Egedal Centret. Plejecentret ligger i rolige omgivelser skærmet af en høj beplantet støjvold ud mod Frederikssundsvejen. Det er beboerens hjem, og her skal ose af hjemlighed. På Damgårdsparken vægter vi højt, at alle beboere føler sig imødekommet, respekteret og anerkendt.

Stillingen er fortrinsvis i dagvagt, på 32 eller 37 timer alt efter kandidat. Weekendarbejde er enten hver 2. eller 3. weekend.

Egedal Kommune