43 job matcher din søgning 43 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Egedal Kommune
Egedal Kommunes modtageafdeling søger lærer/pædagog

Egedal Kommune, Ølstykke

Søger du et meningsfuldt job, hvor du kan gøre en forskel, og brænder du samtidig for arbejdet med at lære børn at tale dansk, skabe tryghed, nærvær og trivsel? - Så er det præcis dig vi leder efter! I takt med at der kommer flere flygtninge til landet, især fra Ukraine, skal vi have oparbejdet en fantastisk modtageafdeling.

Du er…

  • Erfaren lærer/pædagog – gerne med erfaring fra andre modtageafdelinger
  • Robust og har mod på en hverdag, hvor eleverne med vidt forskellig baggrund og forudsætninger til tider har været igennem voldsomme livsbegivenheder
  • Omstillingsparat og fleksibel
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Lærer til læseklassen med viden om ordblindhed pr. 1.8.2022

Egedal Kommune, Stenløse

Brænder du for undervisning af elever i ordblindevanskeligheder? Vil du være med til at bygge bro mellem systematisk ordblindeundervisning og inklusion i almenskolen ud fra tanken om, at ”et godt sted at være, er et godt sted at lære”.

Vi søger en engageret og dygtig lærer/læsevejleder, der har lyst og energi til at arbejde med børn i ordblindevanskeligheder i kommunes læseklasser på 7. og 8. årgang, som er en del af Kompetencecenter Stenløse. Du har kompetencer til at tilrettelægge og udføre solid skriftsprogsundervisning og har kendskab til og kan undervise i læse- og skriveteknologier.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
15 timer fast assistance fra den 1.7.2022

Egedal Kommune, Veksø

Vi søger i Børnehuset Mælkevejen en assistent, der kan hjælpe og stå til rådighed for et personale, med kronisk handicap. Stillingen er på 15 timer fast, plus løse timer. Det drejer sig om, at du skal hjælpe vedkommende med alt over skulderhøjde samt alt under knæ højde. Det kan fx være skifte ble, toiletbesøg med børnene, hjælpe til i garderoben samt tøj af og på, på børnene.

Du vil også fungere som en nærværende personale på lige fod med andet personale i huset. Der skal deltages i pædagogiske aktiviteter, arbejde med børnenes perspektiv, kunne sidde i børnehøjde og være nysgerrig på barnets udspil m.m. Du skal kunne have overblik i den almindelige hverdag og rutinepædagogik, og selv tage initiativer og være ansvarsbevidst.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
PPR i Center for Skole og Dagtilbud Egedal Kommune søger en praksiskonsulent fra 1. august 2022 i en fast stilling

Egedal Kommune, Ølstykke

Efterspørgslen på at understøtte skolerne i deres arbejde med inkluderende læringsmiljøer er stigende og vi skal ansætte endnu en konsulent tæt på praksis.

Du er forankret i PPR sammen med 3 øvrige praksiskonsulenter, der løser en bred vifte af opgaver på kommunens ti skoler.

Som konsulent tæt på praksis er dine opgaver alsidige og består bl.a. i:

  • Understøttelse af områdets skoleledelser og teams i deres arbejde med fællesskabende didaktikker og børnefællesskaber – du skal facilitere og styrke mulighederne for at udvikle og kvalitetssikre de inklusionspraksisser der arbejdes med på skoler, til gavn for både børn/unge, medarbejdere og ledere
  • Inspiration og sparring i det forebyggende arbejde – du skal observere og iagttage børnefællesskaber og undervisning, og du formår at skabe konstruktive og udviklende refleksionsrum sammen med de professionelle
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Efterlysning: 1 stk engageret musiklærer, der vil finde den helt rigtige melodi sammen med os

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi leder med lys og lygte efter den helt rigtige musiklærer til vores skole. Det er vigtigt for os, at du er engageret i dit fag, og vil være med til at udvikle musikken på Stengårdsskolen.

Vi er et åbent lærerværelse, hvor der er plads til alle. Vi sætter stor pris på socialt samvær og har derfor mange venskaber på tværs af teams og faggrupper. Vi har et musiklokale med mulighed for samspil, og du har mulighed for at gøre det brugbart med det, som du brænder for.

Der er morgensang hver fredag for børnemiljøet (0.-5. klasse). Vi skal sammen med dig skabe en musikkultur på skolen. Vi er meget åbne og mulighederne er mange for at præge dit arbejde.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Servicemedarbejder til rengøring på bosted 37 timer/uge

Egedal Kommune, Ølstykke

Er du vild med at gøre rent? Har du overblik og kan selv planlægge opgaver? Så skal du søge stillingen hos os!

Søvænge er et botilbud til voksne med både fysiske og psykiske handicaps. Du vil komme til at arbejde i borgernes hjem; og vi forventer derfor, at du respekterer deres ønsker.

For at komme i betragtning til denne stilling, er det helt centralt, at du er i stand til at samarbejde med mange forskellige mennesker, lytte til vores beboere og indgå i dialog med dem samt er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og ferieplanlægning.

Vi søger en rengøringsmedarbejder, der har erfaring med rengøring (gerne fra lignende steder) – og som forstår betydningen af at sikre, at der altid er pænt og rent på vores tilbud. Du bliver en vigtig spiller i vores organisation, da vi lægger meget vægt på, at borgernes hjem er præsentable.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Plejecenter Egeparken søger social- og sundhedsassistent til dag- eller aftenvagt

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde…

På Plejecenter Egeparken bor der 72 borgere fordelt på tre afdelinger. Du vil som social- og sundhedsassistent blive tilknyttet den ene afdeling. Vores beboere har hver dag brug for hjælp og støtte til at få så god en hverdag som mulig. Derfor er du og dine kollegaer en tværfaglig personalegruppe som består af sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og husassistenter.

Vi arbejder målrettet på at skabe et hjem, hvor beboerne føler sig trygge, har det hyggeligt, og hvor personalet samtidigt er glade for at arbejde. Fagligt har vi fokus på triage, demensudfordringer, medicin og dokumentation.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Plejecenter Egeparken søger social- og sundhedshjælper til dag- eller aftenvagt

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde…

På Plejecenter Egeparken bor der 72 borgere fordelt på tre afdelinger. Du vil som social- og sundhedshjælper blive tilknyttet den ene afdeling. Vores beboere har hver dag brug for hjælp og støtte til at få så god en hverdag som mulig. Derfor er du og dine kollegaer en tværfaglig personalegruppe som består af sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og husassistenter.

Vi arbejder målrettet på at skabe et hjem, hvor beboerne føler sig trygge, har det hyggeligt, og hvor personalet samtidigt er glade for at arbejde. Fagligt har vi fokus på triage, demensudfordringer, medicin og dokumentation.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Sårsygeplejerske til hjemmesygepleje/sygeplejeklinik

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at bidrage til en høj kvalitet af sårpleje til borgerne i Egedal Kommune, så se her, hvad vi kan tilbyde…

Din kommende arbejdsplads – Sygeplejen i Egedal – har base i kommunens Sundhedscenter i Ølstykke lige ved Egedal Station. Her har vi en enhed som varetager udekørende hjemmesygepleje, vi har en integreret akutfunktion, og vi bemander vores 3 sygeplejeklinikker i Sundhedscenteret.

Du vil blive en del af en stor gruppe bestående af 45 fagligt dygtige og ambitiøse sygeplejersker, med mange forskellige faglige baggrunde og dermed en bred vifte af kompetencer.

Du vil få en stilling, hvor du både skal varetage opgaver i den udekørende sygepleje og i sygeplejeklinik med fokus på sårbehandling samt mange andre sygeplejefaglige opgaver. Som sårsygeplejerske vil du også skulle varetage telemedicin.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Genopslag - Stjernehuset mangler pædagoger til to barselvikariater i vuggestuen 30 timer/uge

Egedal Kommune, Stenløse

Tænker du, at relationen er noget af det vigtigste for at skabe læring og trivsel for børn, så er du kommet til det rigtige hus. Vi arbejder med ICDP, en ressourceorienteret tilgang til barnet med fokus på relationen. Vi arbejder med en tydelig struktur for at sikre genkendelighed for børnene.

Hvis det er noget du vægter højt, så er det dig vi mangler i vores vuggestue.

Stjernehuset ligger midt i den lille landsby Slagslunde - her er meget stille og vi bor i et dejligt naturskønt område. Vi bor op til en lille skov og bruger ofte nærmiljøet i det pædagogiske arbejde med børnene.

Vi har p.t. 2 vuggestuegrupper i hvert hus og én stilling ledig i hvert hus. Begge fra 1. juni 2022 til 1/2-2023, med mulighed for forlængelse.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
HR-profil med lyst til udvikling og administration

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi er på udkig efter en kollega med energi på den brede HR-palet, og som har lyst til at være del af et fagligt stærkt hold. HR-teamet i Egedal Kommune er en efterspurgt sparringspartner i organisationen. Vi har derfor brug for en ekstra hånd til at løfte nogle af de mange spændende opgaver, vi er involveret i.

Din hverdag kommer til at byde på en god blanding af forskellige administrative og udviklingsorienterede opgaver. En af dine primære ansvarsområder vil handle om understøttelse af organisationens sygefraværshåndtering, hvilket bl.a. indebærer sparring med ledere, datahåndtering og facilitering. Et andet primært ansvarsområde vil være at udvikle, nytænke og drive indsatser, der både understøtter fastholdelsen af vores dygtige medarbejdere og ledere, samt tiltrækker de bedste kandidater til vores ledige stillinger. Dette kommer du til at gøre sammen med gode kolleger på tværs af organisationen.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Omsorgsfuld og hjertevarm pædagog søges til Børnehuset Degnebakken

Egedal Kommune, Stenløse

Stillingen er til besættelse fra 1/7-2022, og er mellem 32 og 35 timer om ugen.

Fra den 1/7 2022 mangler vi en pædagog til vores børnehave, der består af 3 stuer, hvor de ældste er på en stue for sig og hvor de 2 andre stuer er med blandede børn mellem 3 og 4 år.

Ud over børnehaven er der også en vuggestue med 2 blandede vuggestuegrupper.

Degnebakken er en integreret institution med plads til ca. 80 børn. vi består af en medarbejderstab i alle aldre, køn og etnicitet.

Degnebakken ligger tæt ved Stenløse station og Lærkeskolen. Bagved ligger dejlige grønne områder, der giver rig mulighed for at arbejde med og udforske naturen sammen med børnene.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Social- og sundhedsassistent søges til unik stilling i Egedal Kommune

Egedal Kommune

Vi tilbyder lige nu en unik stilling med frihed, variation, faglige udfordringer og medindflydelse, som social- og sundhedsassistent i Egedal Kommunes interne vikarbureau - Team EVA.

Så hvis du vil være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde…

Hos Team EVA (Egedal Kommunes Vagt og Administration) får du mulighed for, at få hele Egedal Kommune som din arbejdsplads! Du vil arbejde på forskellige enheder og samtidig have indflydelse på hvilket vagtlag du ønsker – der planlægges i et rul af 12 uger af gangen. Du vælger selv vagtlag og Team EVA finder stedet til dig.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Social- og sundhedshjælper søges til unik stilling i Egedal Kommune

Egedal Kommune

Vi tilbyder lige nu en unik stilling med frihed, variation, faglige udfordringer og medindflydelse, som social- og sundhedshjælper i Egedal Kommunes interne vikarbureau - Team EVA.

Så hvis du vil være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde…

Hos Team EVA (Egedal Kommunes Vagt og Administration) får du mulighed for, at få hele Egedal Kommune som din arbejdsplads! Du vil arbejde på forskellige enheder og samtidig have indflydelse på hvilket vagtlag du ønsker – der planlægges i et rul af 12 uger af gangen. Du vælger selv vagtlag og Team EVA finder stedet til dig.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Døgnpladserne i Egedal Kommune søger sygeplejerske med fagkoordinatorfunktion

Egedal Kommune, Ølstykke

Døgnpladserne i Egedal Kommune er et Døgn-rehabiliteringstilbud med 20 patientstuer. Vi modtager de fleste patienter direkte fra hospital og til et midlertidigt døgnophold. Patienterne har brug for et sammenhængende tværfagligt forløb, så de hurtigst muligt kan komme til at klare sig selv mest muligt. Vi har forskellige typer ophold, primært genoptræning, men også vurderingsophold, terminale forløb, vente- og aflastningsophold.

Som fagkoordinator vil du skulle tilrettelægge, koordinere og udvikle den daglige drift, medarbejdernes kompetencer, samt kvalitetsudvikle inden for de forskellige fagområder i sygeplejen.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Udførende Teamleder for Rådhusbetjent teamet på Egedal Rådhus til Center for Ejendomme og Intern Service

Egedal Kommune, Ølstykke

På Egedal Rådhus søger vi en dygtig og motiveret kandidat til en ny stilling som udførende Teamleder for vores dygtige Rådhusbetjent team. Du vil bl.a. skulle sikre trivsel, udvikling, samt nærværende, tydelig og handlekraftig lokal ledelse, og du vil sammen med dit team få ansvaret for den daglige drift og servicering af Rådhuset og Sundhedscenteret.

Rådhusbetjentene er kommunens ansigt udadtil og har samarbejdsflader med alle dele af kommunens organisation, samt vores politikere og borgere. Teamet drifter og servicerer Egedal Rådhus og Sundhedscenter med en bred opgaveportefølje så som, praktisk assistance ved arrangementer og byrådsmøder, varemodtagelse, affaldshåndtering, postfordeling, scanning af post, drift af AV udstyr, m.m.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Vi søger 2 pædagoger som skal være med til at skabe et fantastisk sted for børn og voksne i vores nye rammer

Egedal Kommune, Stenløse

Hvidehøj søger hurtigst muligt 2 uddannede pædagoger til børnehaven hurtigst muligt, vi ansætter også gerne nyuddannet.

Vi arbejder til dagligt med primærgrupper/pædagog og vi følger den samme gruppe de tre år de er i børnehaven.

Stillingerne er på mellem 30 og 37 timer, det kan du selv have indflydelse på.

Du skal brænde for, at være med til at udvikle et fantastisk børnehus, for Hvidehøj har for nyligt udvidet med flere børn, forældre, medarbejdere og kvadratmeter. I slutningen af juni flytter børnehaven ind i vores flotte nye tilbygning.

Vi har/får et dejligt hus, med en fantastisk legeplads, beliggende i naturskønne Ganløse. Vi har skov, åer og mange grønne naturområder omkring os. Vi har p.t. 67 nysgerrige, glade og livlige børn, i alderen 0-5 år.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Brænder du for det specialiserede voksenområde?

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi søger socialrådgiver/formidler til Den Socialfaglige Myndighed i Egedal Kommune

Du bliver en del af teamet, Den Socialfaglige Myndighed Voksen og 1Plan, der består af 16 medarbejdere, en faglig leder og en teamleder - fordelt på 4 grupper. Teamets opgaver er fordelt ud fra borgers behov, hvor det vurderes om der behov for hjælp svarende til et botilbud eller ej. Stillingen er placeret i hjemmegruppen, der består af 6 rådgivere.

Vi udreder borgerens støttebehov efter voksen udredningsmetoden, og iværksætter hjælp i henhold til de politisk vedtagne kvalitetsstandarder og lovgivningen på området. I hjemmegruppen arbejder vi overvejende med disse paragraffer i serviceloven; § 82, 84, 85, 97, 101, 103, 104, 109, 110 og STU sager.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Brænder du for at skabe sammenhængende borgerforløb?

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi søger socialrådgiver/formidler til team 1Plan på tværs af arbejdsmarkeds- og socialområdet

Vi ønsker i Egedal at tilbyde borgere i udsatte positioner en endnu mere helhedsorienteret og sammenhængende hjælp. Vi ved, at løsningerne skal findes på tværs. Derfor har vi oprettet et team på tværs af arbejdsmarkeds- og socialområdet.

Vores målgruppe er aktivitetsparate kontanthjælps- eller uddannelseshjælpsmodtagere, jobafklaring, ressourceforløb og borgere visiteret til fleksjob. Du skal sikre udredning, udarbejdelse af én plan og iværksættelse af indsatser på tværs af områderne. Vi udreder borgerens støttebehov efter voksen udredningsmetoden, og iværksætter hjælp i henhold til de politisk vedtagne kvalitetsstandarder og lovgivningen på området.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Fagligt dygtig pædagog til lille og velfungerende børnehus

Egedal Kommune, Ølstykke

I Børnehuset Kildeholm får du en hverdag med skønne børn, gode kollegaer, et godt forældresamarbejde og tydelig ledelse. Vi har høj faglighed, lavt sygefravær og en flot APV.

Der er tale om en fast stilling på 32-37 timer om ugen, med start 1/7 eller snarest muligt derefter.

Hos os bliver du en del af et lille, energisk hus, hvor vi ser forskelligheder som en styrke. Vi har fine traditioner, et godt arbejdsmiljø, lavt sygefravær og en APV, vi er stolte af. OG så får du dygtige kolleger, som prioriterer faglig sparring højt.

Som personalegruppe er vi stabile, fleksible, glade og nysgerrige på at lære nye ting og udvikle os. Vi har grønne områder lige uden for døren og den smukke Kildesø meget tæt på.

Egedal Kommune