Jobannonce: Søger du nye udfordringer og vil du have indflydelse på den daglige pædagogik? Så er det måske dig vi søger!

Gem
Lejre Kommune Søger du nye udfordringer og vil du have indflydelse på den daglige pædagogik? Så er det måske dig vi søger!

Lejre Kommune, Kirke Hyllinge

Vil du arbejde med at skabe de bedste læringsmiljøer for børnehavebørn? Er du uddannet pædagog og er kerneopgaven central for dig? Vil du være med til at udvikle dagtilbudspædagogik og bidrage til at skabe dagtilbud af høj kvalitet?

Så er det dig vi står og mangler i Hyllinge Børnehave!

Vi søger en pædagog på 34-37 timer pr. 1. august 2022 eller snarest derefter – vi venter gerne på den rigtige. Om du er nyuddannet eller har masser af erfaring har ikke så stor betydning – det vigtigste er at du har lyst til at være med til at udvikle vores hus og brænder for det pædagogiske felt.

Vi står indenfor en overskuelig fremtid overfor en større renovering af vores hus og skal i gang med at nytænke vores overordnede mål og visioner – du har derfor mulighed for, at være med til at præge de pædagogiske læringsmiljøer og retning i denne proces.