10 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

10 jobannoncer

Gem
Lejre Kommune

Driftsbibliotekar/biblioteksassistent til Lejre Bibliotek & Arkiv

Med udgangspunkt i vores driftsstation på biblioteket i Kr. Hyllinge skal du - sammen med dine kollegaer i driftsteamet - håndtere dagens bogkasser og sikre et flow i arbejdet med reservationer, genopfyldning mv., således at bibliotekerne i Kr. Hyllinge, Hvalsø, Gevninge, Osted og Lejre dagligt er klar til brugerne.

Vi tilbyder en arbejdsplads med åbent arbejdsmiljø og et varmt og trygt kollegialt sammenhold. Men også en arbejdsplads, hvor det er muligt at sætte sit eget aftryk på retningen.

Gem
Lejre Kommune

PPR i Lejre Kommune søger to børneergoterapeuter

Kirke Såby

Har du lyst til at arbejde i en PPR, hvor fokus er på børns og unges trivsel og udvikling i pædagogiske fællesskaber?

Vil du gerne have et godt kollegafællesskab og varierende og udfordrende arbejdsopgaver? Kan du arbejde selvstændigt med dit eget ansvarsområde og selv tilrettelægge arbejdet?

Så er du måske en af vores to nye børneergoterapeuter.

Gem
Lejre Kommune

PPR søger to psykologer og/eller kandidater i pædagogisk psykologi

Kirke Såby

PPR er en tværfaglig enhed med talehørekonsulenter, ergoterapeuter, psykologer, pædagogiske konsulenter og administration, der supplerer og udvikler hinanden på forskellig vis i tæt samarbejde med dagtilbud og skoler.

Vi tilbyder

  • Supervision for psykologer frem mod autorisation
  • Kompetenceudvikling frem mod at kunne understøtte pædagogisk praksis i skoler og dagtilbud og bidrage til at udvikle læringsmiljøer med plads til alle børn
  • Et godt kollegialt arbejdsfællesskab med hjælp og støtte i opgaveløsningen
Gem
Lejre Kommune

Medarbejder til trafikområdet

Lejre

Vi søger en ny kollega der bl.a. skal være med til at træffe myndighedsafgørelser på vejområdet og til at drive og udvikle opgaver indenfor trafikområdet, i samskabelse med kommunens borgere og andre interessenter.

Du vil blive en del af Center for Teknik & Miljø. Vi har et godt socialt miljø, hvor tillid og frie rammer under ansvar er nøgleord. Der er kort fra beslutning til handling. Vores hverdag er præget af spændende faglige udfordringer, der er med til at udvikle os.

Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Lejre Kommune

Mødestabil chauffør til Teknisk Service

Hvalsø

Er du en pålidelig og ansvarlig chauffør med stærke praktiske evner og et godt humør? Har du lyst til at spille en vigtig rolle i driften af vores kommunale servicefunktioner?

Som chauffør i Lejre Kommune vil du få en spændende og alsidig hverdag, hvor du vil arbejde med forskellige transport- og serviceopgaver. Du vil spille en central rolle i at sikre, at vores biblioteker og daginstitutioner fungerer optimalt, og at vores kommunale elbiler holdes i god stand.

Gem
Lejre Kommune

Teknisk servicemedarbejder

Hvalsø

Elsker du et job, hvor hver dag er unik, og hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne? Så er dette din chance for en varieret og meningsfuld arbejdsdag!

Velkommen til Teknisk Service, hjertet af Teknisk Drift i Lejre Kommune! Vi er mere end bare en afdeling – vi er et dedikeret hold, der tager os af alle kommunens bygninger, fra skoler og daginstitutioner til sportshaller.

Du vil få en inspirerende og travl hverdag og arbejde med mange typer service og håndværksmæssige opgaver på og i Lejre kommunes mange bygninger.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV