Jobannonce: Borgercenter Børn og Unge søger organisationskonsulent med erfaring og interesse for HR-forhandlingsprocesser

Gem
Københavns Kommune Borgercenter Børn og Unge søger organisationskonsulent med erfaring og interesse for HR-forhandlingsprocesser

Københavns Kommune

Har du interesse og flair for at drive gode HR-forhandlingsprocesser? Og vil du være med til at skabe win-win løsninger i forhandlingsrummet mellem institutionerne på det sociale børne- og ungdomsområde i Københavns Kommune og de faglige organisationer på området?

Vi søger lige nu en kollega, som har erfaring og er drevet af interesse for at skabe gode forhandlinger og resultater, men som også kan drive forhandlingsprocesser og samle alle relevante parter om forhandlingsbordet.

Det vigtigste i stillingen er, at du har god erfaring med succesrige forhandlingsløsninger, og at du har masser af energi på forhandlingsopgaven og nyder at drive og skabe gode forhandlingsrum og komme frem til gode løsninger mellem partnerne til gavn for vores institutioner og forebyggende tilbud.