Jobannonce: Miljøstyrelsen søger dygtige AC-medarbejdere med interesse for den grønne omstilling og cirkulær økonomi – og som brænder for at gøre en forskel

Gem
Miljøstyrelsen Miljøstyrelsen søger dygtige AC-medarbejdere med interesse for den grønne omstilling og cirkulær økonomi – og som brænder for at gøre en forskel

Miljøstyrelsen, Odense

Vil du være med til at fremme omstillingen til en cirkulær økonomi og bidrage til at skabe et grønnere samfund? Motiveres du til at arbejde på et område med stor politisk bevågenhed, og hvor der er behov for at være innovativ og finde gode bæredygtige løsninger på komplekse problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega i Miljøstyrelsens enhed for Cirkulær Økonomi og Affald.

Konkret vil du bl.a. komme til at varetage følgende arbejdsopgaver:

  • Sikre en tæt koordinering til departementet, bl.a. i forbindelse med besvarelse af bestillinger, regeludvikling og faglig sparring.
  • Udarbejdelse af analyser, notater og faglige vurderinger som led dels i implementeringen af producentansvaret for emballage og dels den løbende forvaltning og udvikling af Miljøstyrelsens øvrige opgaver på området.