Jobannonce: Engageret kollega til fortolkning af og kontrol med reglerne om ulovlige kapitalejerlån m.v. i Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol

Gem
Erhvervsstyrelsen
Engageret kollega til fortolkning af og kontrol med reglerne om ulovlige kapitalejerlån m.v. i Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol

Erhvervsstyrelsen, København

Har du lyst til at udvikle dig til faglig ekspert i selskabslovens bestemmelser om ulovlige kapitalejerlån, og brænder du for faglig fordybelse, dialog med interessenterne og for at være med til at udvikle området, så har du muligheden nu.

Regnskabskontrollen i Erhvervsstyrelsen i København søger en cand.jur, cand.merc.jur, cand.merc.aud. eller lign., der har lyst til at arbejde i et knivskarpt fagligt miljø med gode kolleger, der gerne vil sparre og hjælpe på vej med at løse opgaverne.

Du vil indgå i et mindre team, der arbejder med alle aspekter af ulovlige kapitalejerlån; kontrol, fortolkning, processer, dialog med virksomheder, rådgivere og andre interessenter. Du vil i vidt omfang komme til at arbejde med de mere principielle og komplicerede sager om fortolkning af reglerne, der løbende opstår.