4 job matcher din søgning 4 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsens Internationale afdeling søger to nye studentermedhjælpere

København Ø

Som studentermedhjælper hos os kommer du til at beskæftige dig med opgaver inden for et spændende krydsfelt mellem handels-, sikkerheds- og udenrigspolitik.

Du vil komme til at bistå teamets medarbejdere med forskelligartede opgaver. Dette vil blandt andet omfatte assistance med sagsbehandling, besvarelse af henvendelser fra interessenter, research og informationssøgning, at bistå med udarbejdelse af statistik og opdatering af databaser, opdatering af hjemmesider samt diverse ad hoc-opgaver såsom journalisering og praktisk hjælp.

Erhvervsstyrelsen

Vil du være med til sikre, at kritiske produkter ikke falder i de forkerte hænder, og at sanktioner vedtaget af det internationale samfund overholdes?

København Ø

Vi afgør, om danske virksomheder må eksportere deres kritiske produkter og teknologier til tredjelande, vi vejleder danske virksomheder i overholdelse af EU’s sanktioner, og vi sørger for, at reglerne på områderne overholdes.

Du kan være nyuddannet, ligesom du kan have nogle års erfaring enten fra centraladministrationen, brancheorganisationer eller EU-institutionerne.

Erhvervsstyrelsen

Kontorchef til området for bedre regulering

København Ø

Brænder du for at gøre det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed i Danmark? Og kan du drive dagsordenen ift. at lette de administrative byrder for danske virksomheder? Så er du måske vores nye kontorchef til området for bedre regulering.

Du vil få personaleansvar for ca. 20 dygtige og engagerede medarbejdere. Sammen med den øvrige ledelse får du desuden til opgave at sikre en fortsat udvikling af organisationen, så Erhvervsstyrelsen vedbliver at være en god og udviklende arbejdsplads med fokus på høj faglighed, trivsel, samarbejde og gode karrieremuligheder for vores mange dygtige medarbejdere.

Erhvervsstyrelsen

Vil du være med til at forme webudviklingen i Erhvervsstyrelsen?

København Ø

Vi søger en fagligt ambitiøs kollega, der er klar til at drive styrelsens webudvikling videre og skabe de forudsætninger og relationer, der er nødvendige for, at vi lykkes med vores indsatser. Du bliver en del af et fagligt stærkt team, der arbejder med alle aspekter af Erhvervsstyrelsens forskellige webprojekter.

I webteamet står vi ikke kun for hjemmesiden erhvervsstyrelsen.dk. Vi har også udviklet og drifter en række subsites (i skrivende stund 15) - og løbende er der sider, der skal udvikles eller lukkes ned.

Projekterne afhænger af politiske og faglige indsatsområder, som betyder, at du vil opleve stor variation i projekterne, men altid med dansk erhvervsliv som omdrejningspunkt.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV