6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kundeservicemedarbejder

Moment søger for Erhvervsstyrelsen i Nykøbing Falster

Som kundeservicemedarbejder bliver du en del af et dynamisk team, hvor din primære opgave bliver at hjælpe og guide borgere og virksomheder med offentlige digitale selvbetjeningsløsninger, som f.eks. MitID og Ny Digital Post. Med dit naturlige servicegen for øje skal du sørge for at hjælpe borgerne og virksomheder helt til dørs.

Vi er på udkig efter dig, der kan levere smil og en fantastisk service over telefon. Du trives i en hverdag med kontakt til mange forskellige mennesker og går aldrig på kompromis med serviceoplevelsen - også selvom tempoet er højt. Du er en habil IT-bruger og har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer.

Vi forventer derudover, at du:

  • Har erfaring med telefonisk rådgivning.
  • Formår at navigere rundt i forskellige browsere.
  • Har kendskab til, installeret og kan navigere rundt i MitID, Kørekort App, Sundhedskort App og at du generelt føler dig hjemme i at benytte disse.
Erhvervsstyrelsen
Medarbejder med interesse for erhvervsdrivende fonde til Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen, København

Vil du medvirke til at skabe gode vilkår for danske virksomheder og fonde, og har du stærke juridiske kompetencer? Så er du måske en af vores nye kollegaer i Fondstilsynet.

Erhvervsdrivende fonde adskiller sig bl.a. fra selskaber ved, at de ikke har nogen ejere. Vores primære opgave er at føre tilsyn med, at fondene overholder den gældende lovgivning og vedtægten. Derudover skal fondstilsynet tillade ændringer i vedtægter og samtykke til ekstraordinære dispositioner, herunder også fusion, likvidation, større omstruktureringer med mere.

Jobbet forudsætter, at du med fornøden autoritet kan optræde som tilsynsmyndighed, herunder stille krav om efterlevelse af forpligtelserne, der følger af lovgivningen på området. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at sætte dig ind i lovkrav og praksis og med at håndhæve disse.

Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsens Internationale Område søger ny juridisk student til arbejdet med EU’s indre marked

Erhvervsstyrelsen, København

Har du lyst til at hjælpe os i vores arbejde for at fremme danske virksomheders konkurrenceevne for herigennem at skabe vækst og beskæftigelse? Formulerer du dig godt skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk? Har du kendskab til EU-retten? Og kan du håndtere en bred vifte af sager selvstændigt og søge konkrete løsninger i dialog med borgere, virksomheder, myndigheder og kollegaer i andre EU-lande?

Som studentermedhjælper hos os vil du primært arbejde med at hjælpe både danske og udenlandske virksomheder og borgere med at navigere i og drage nytte af reglerne for EU's indre marked.

Det bliver din kerneopgave selvstændigt at håndtere en bred vifte af sager om potentielle myndighedsbrud på EU-retten inden for rammerne af myndighedsnetværket SOLVIT.

Erhvervsstyrelsen
Specialkonsulent eller erfaren fuldmægtig med evner indenfor projektledelse til Erhvervsstyrelsens arbejde med cybersikkerhed

Erhvervsstyrelsen, København

Regeringen har indgået en pagt om cybersikkerhed med en række centrale erhvervsorganisationer. Pagten skal styrke cybersikkerheden i dansk erhvervsliv og danne ramme om en række offentlig-private samarbejder.

Du bliver projektleder for styrelsens arbejde med Cybersikkerhedspagten. Arbejdet i pagten skal udføres i samarbejde mellem det offentlige og det private. Erhvervsstyrelsens opgave er især at lokalisere relevante indsatsområder, etablere rammer for et offentlig-privat samarbejde, sikre en god opstart og bidrage til projekterne. Konkrete opgaver ifm. dette arbejde er bl.a.:

  • Sætte strategisk retning for pagtens arbejde og skabe fremdrift i arbejdet
  • Identificere og igangsætte relevante projekter og aktiviteter med afsæt i den strategiske retning
  • Opbygge netværk blandt virksomheder og erhvervs- og brancheorganisationer mv.
Erhvervsstyrelsen
Kan du formidle cybersikkerhed? (Barselsvikariat)

Erhvervsstyrelsen, København

Som ny medarbejder til Erhvervsstyrelsens Team Digital Sikkerhed, vil du hjælpe danske virksomheder til styrket digital sikkerhed og være med til at føre de virksomhedsrettede initiativer i den nationale strategi for cyber- og informationssikkerhed ud i livet. Vi sætter kommunikation og formidling i hovedsæde og søger derfor en kommunikationsmedarbejder til et barselsvikariat.

I Team Digital Sikkerhed søger vi nye medarbejdere, der kan styrke vores arbejde med awareness-aktiviteter særligt målrettet SMV’er. Bl.a. via informationsplatformen sikkerdigital.dk, hvor borgere, myndigheder og virksomheder kan finde viden, vejledning og værktøjer til styrkelse af den digitale sikkerhed. Her udvikler vi indhold til sitet og eksekverer løbende kampagneindsatser rettet mod forskellige segmenter blandt små og mellemstore virksomheder.

Erhvervsstyrelsen
Engagerede og nysgerrige kolleger til regnskabskontrol

Erhvervsstyrelsen, København

Har du lyst til at udvikle dig til faglig ekspert i årsregnskabsloven og regnskabskontrol, og vil du have faglig fordybelse og arbejde bredt inden for dit fagområde, herunder med digitale processer? Så har du muligheden nu. Regnskabskontrollen i Erhvervsstyrelsen søger kontrolmedarbejdere, der har lyst til at arbejde i et knivskarpt fagligt miljø med gode kolleger, der gerne vil sparre og hjælpe på vej med at løse opgaverne.

Din primære opgave vil bestå i risikobaseret og datadrevet kontrol af virksomhedernes årsrapporter og omfatter både fagligt komplekse sager, men også mere hyppige overtrædelser af lovgivningen. Det er årsregnskabsloven, der er den overordnede ramme for vores kontrol, og du vil derfor i forbindelse med kontrolarbejdet opnå en grundlæggende forståelse for regnskab, regnskabets opbygning samt sammenhængen i en virksomheds årsrapport.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV