Jobannonce: Genopslag – Vil du være en del af et engageret og fagligt stærkt logopædteam i Vallensbæk Kommunes nye afdeling, Familie og Forebyggelse?

Gem
Vallensbæk Kommune Genopslag – Vil du være en del af et engageret og fagligt stærkt logopædteam i Vallensbæk Kommunes nye afdeling, Familie og Forebyggelse?

Vallensbæk Kommune

Vi tilbyder en stilling på 32 timer. Stillingen skal dels varetage Kommunens specialskole Kirkebækskolen, samt opgaver i kommunens dagtilbud.

Vallensbæk og Ishøj Kommune har haft et forpligtende samarbejde om børne- og familieområdet, men fra 1. januar 2022 har Vallensbæk selv overtaget indsatsen. Vi er derfor en helt ny afdeling, som skal varetage PPR- og familieområdet i Vallensbæk Kommune.

I halvdelen af din arbejdstid vil du være tilknyttet Kirkebækskolen, hvor du samarbejder om opgaverne med en anden talehøre-konsulent og en psykolog. Derudover løses opgaverne på skolen i tæt samarbejde med skolens personale og ledelse.

Dine opgaver på almenområdet vil primært bestå af opgaver indenfor tale- og sproglige vanskeligheder. Vi arbejder forebyggende og konsultativt i samarbejde med andre faggrupper.