16 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

16 jobannoncer

Gem
Vallensbæk Kommune

Vil du have arbejdet “bragt til døren”, og ønsker du en arbejdsdag fyldt med nærvær, glæde og leg?

Vi søger dagplejere der brænder for arbejdet med kommunens mindste børn, og som har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores velfungerende dagpleje.

Som dagplejer ansættes du til at passe 4 børn mellem 0-3 år i eget hjem. Du bliver en del af et kollegialt netværk med andre dagplejere, som mødes til fælles aktiviteter og udflugter i løbet af ugen. Derudover vil du deltage i vores heldagslegestue en gang om ugen, hvor der også er mulighed for kollegial sparring, planlægning og aktiviteter på tværs af børnegrupperne.

Gem
Vallensbæk Kommune

Familiebehandlerne i Familie og forebyggelse søger en ny kollega i et 2½ årigt vikariat

Vallensbæk Strand

Som familiebehandler bliver du del af et team på nuværende 3 familiebehandlere. Arbejdet vil foregå både ude i familierne og ved samtaler på rådhuset.

Vores arbejde består i at tilbyde børn, unge og deres familier behandlingsmæssig støtte, såvel individuelt, forældrepar og familie. Vi tager udgangspunkt i de formål, der er beskrevet i barnets sag og vi samarbejder bredt med alle fagfolk omkring barnet, for herigennem at sikre trivsel og udvikling for barnet og hele familien.

Gem
Vallensbæk Kommune

Administrativ og pædagogisk leder til Kirkebæk – specialbørnehave, specialskole og STU

Vallensbæk

Du bliver personaleleder for et humørfyldt, selvstændigt og fagligt dygtigt team bestående af 2 sekretærer og 2 tekniske servicemedarbejdere, der fungerer godt i frihed under ansvar.

Du er også en del af lederteamet, hvor vi fordeler opgaver efter interesser og kompetencer – det er vigtigt at turde byde ind, da ledelsesteamet består af 5 ledere med hver sin forskellige faglige baggrund.

Stillingen rummer mange muligheder for udvikling, drift og samarbejde i et unikt, ambitiøst og energifyldt lederteam.

Gem
Vallensbæk Kommune

Dynamiske kræfter til Juniorklubben i Vallensbæk

Vallensbæk Strand

Juniorklubben spiller en central rolle ved at skabe trygge fællesskaber, hvor børn kan udfolde deres talenter og interesser. Gennem aktiviteter i Juniorklubben styrkes deres sociale kompetencer, trivsel og motivation, hvilket bidrager til et liv i balance og med høj livskvalitet.

Vi ønsker at opkvalificere arbejdet i vores Juniorklub og skabe endnu bedre rammer for fritidslivet. Det er her, vi har brug for netop dig!

Gem
Vallensbæk Kommune

Afdelingsleder til Vallensbæk Skole

Har du et ressourceorienteret menneskesyn og tror på, at børn gør det bedste, de kan. Er du energisk og udadvendt, og har du et særligt hjerte for børn, der har brug for en ekstra opmærksomhed, så har vi jobbet til dig.

Du vil som afdelingsleder for gruppeordningen og ressourcecenteret skulle udvikle det faglige fællesskab og samarbejdet klasserne imellem, have en central rolle i at udvikle ressourcecenterets specialindsatser i almen skolen samt varetage samarbejdet og koordineringen med PPR.

Gruppeordningen på Vallensbæk Skole er kommunens tilbud til elever med autisme og andre funktionsnedsættelser. Gruppeordningen er hen over de seneste år vokset til dobbelt størrelse.

Gem
Vallensbæk Kommune

Lærere til gruppeordning på Vallensbæk Skole

Vallensbæk

Vallensbæk Skole er en mindre skole i grønne omgivelser, hvor trivsel og meningsfulde læringsfællesskaber er det styrende omdrejningspunkt.

Gruppeordningen er for elever med ADHD, autisme eller andre funktionsnedsættelser. Eleverne trives i små, strukturerede miljøer med høj forudsigelighed, hvor der undervises efter autismepædagogiske principper.

Vi arbejder med varieret undervisning på mange niveauer, og sætter en ære i at prøve nye tiltag af til gavn for elevernes trivsel og læring.

Gem
Vallensbæk Kommune

Attraktiv stilling – Socialrådgiver søges til vikariat i rådgivergruppe på vores børneområde

Vallensbæk Strand

Har du lyst til at bidrage med høj faglighed, arbejdsglæde og engagement i arbejdet for børn, unge og deres familier i en myndighedsfunktion i Vallensbæk, så har vi det rette job.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i: 

  • Myndighedsarbejde for børn 7-18 år og deres søskende, fortrinsvis indenfor socialområdet, med særligt fokus på det forebyggende jf. § 30 og 32 herunder udarbejdelse af screening og afdækninger.
  • Du har ansvaret for en sagsstamme, hvor du skal opstarte og følge op på de indsatser vi sammen vurderer hjælper kommunens børn og familier bedst i de konkrete sager.
Gem
Vallensbæk Kommune

Administrativ medarbejder til Voksen, Familie og Forebyggelse

Vallensbæk Strand

Er det nu du skal have et skift og ønsker du at gøre en forskel for en masse børn og voksne?

Vi er en social og dynamisk arbejdsplads, hvor vi har fokus på kerneopgaverne ved at have borgerne for øje, samtidig med at vi vægter et godt arbejdsmiljø, tæt ledelse og faglighed højt. Vi er en lille afdeling med 30 ansatte og du vil blive en del af et administrationsteam med to andre dygtige kollegaer.

Dine opgaver er bl.a.:

  • Fakturabehandling
  • Beregning og udbetaling af tabt arbejdsfortjeneste og merudgifter
  • Manuelle månedlige udbetalinger herunder § 32
Gem
Vallensbæk Kommune

Sundhedskonsulent

Vallensbæk

Har du lyst at samarbejde med frivillige seniorer om dejlig mad og kan du trylle i et køkken – så er det dig vi leder efter.

Seniorhuset Korsagergård er en smuk restaureret gård midt i Vallensbæk Kommune. Et hus fuldt af frivillige over 60 år og førtidspensionister fra kommunen. Huset summer af energi og brugerstyrede aktiviteter.

Køkkenet er Seniorhuset hjerte. Her skal du i samarbejde med brugerne stå for frokost til de brugere, der spiser frokost på gården - 20-60 personer. Du skal hjælpe de frivillige madgrupper på vej og understøtte brugernes ideer.

Gem
Vallensbæk Kommune

Administrativ medarbejder med flair for økonomi til Voksen, Familie og Forebyggelse

Vallensbæk Strand

Er det nu du skal have et skift og ønsker nye udfordringer? Så har vi et spændende job til dig som har lyst til at gøre en forskel for en masse børn og voksne.

Voksen, Familie og Forebyggelse betjener både det specialiserede voksen og børneområde og er en del af Center for Sundhed, Familie, Social og Fritid.

Vi har gennem de sidste år opbygget et godt system til en tæt og overskuelig budgetstyring på børneområdet og er nu i gang med at udvikle et lignende system på voksenområdet. Du får mulighed for at sætte dit præg på udviklingen, i samarbejde med ledelsen og økonomimedarbejdere i organisationen.

Gem
Vallensbæk Kommune

Fritidsfagsunderviser på Vallensbæk Ungdomsskole

Vallensbæk Strand

Vallensbæk Ungdomsskole er altid på udkig efter medarbejdere med inspirerende evner, færdigheder og gode ideer, der kan blive til et hold eller en aktivitet for de unge.

Brænder du for dit fag eller din hobby, og vil du berige unge i alderen 7. kl. til 18 år?

Vi har blandt andet brug for undervisere til Bogklub, E-Sport, Filmklub, Lektiecafé Dansk, Lektiecafé Engelsk, Juniorpædagoger, Kinesisk, MTB m.m. Er dit fag/interesseområde ikke nævnt her, så hold dig ikke tilbage med at sende en ansøgning, hvor du foreslår et (eller flere) hold.

Gem
Vallensbæk Kommune

Lærer til Kirkebækskolen søges med ansættelse pr. 1. oktober 2024

Vallensbæk

Vi søger en uddannet lærer på 37 timer, der kunne tænke sig at anvende hele sin faglighed og kreativitet på at skabe læring og udvikling for vores fantastiske elever på Kirkebækskolen. Vi har pt. 65 børn og unge.

Alle har omfattende varige multiple funktionsnedsættelser med kommunikative vanskeligheder og skal have hjælp og støtte til pleje- og omsorgsfunktioner, f.eks. af- og påklædning, bleskift, måltider og for nogle sonde-ernæring. Det er kendetegnet for målgruppen uanset alder, og alle faggrupper varetager disse opgaver.

Gem
Vallensbæk Kommune

Specialpædagog til Vallensbæk Skole og SFO

Vallensbæk

Vi søger 1 specialpædagog til vores gruppeordning 32 timer ugentlig.

Opgaven der skal løses, er at skabe rum og mulighed for, at børnene kan lære sociale værktøjer og skabe sociale relationer. Vi arbejder ud fra at alle børn er alles ansvar, dog har man primære børn.

I praksis betyder det at man skal følge, understøtte, deltage og skabe aktiviteter, hvor børnene kan agere og træne deres erhvervede sociale redskaber i SFOen.

Gem
Vallensbæk Kommune

Afdelingsleder med passion for unge og ledelse

Vallensbæk Strand

Er du god til at tænke uden for boksen og få ting til at ske?

Som vores nye afdelingsleder skal du, sammen med vores team af faste og timelønnede medarbejdere, skabe et magisk univers, hvor vores unge kan indgå i positive fællesskaber, fordybe sig i spændende aktiviteter og udvikle nye superkræfter!

Vi søger en leder, der brænder for at gøre en forskel i unges liv, og som har en stærk vision for, hvordan fritidsundervisning kan bidrage til personlig vækst og trivsel.

Gem
Vallensbæk Kommune

Borgerrådgiver

Vallensbæk Strand

Som borgerrådgiver vil du være et centralt bindeled mellem kommunens borgere og den kommunale forvaltning. Vi søger en person med bred indsigt i den kommunale forvaltning.

Stillingen vil være ideel for den erfarne kandidat, der ønsker at anvende sin ekspertise og erfaring fra mange års ansættelse i en offentlig institution i en spændende og udfordrende kontekst.

Som borgerrådgiver refererer du direkte til Kommunalbestyrelsen.

Gem
Vallensbæk Kommune

Vil du uddannes i ICDP og Sprogklar?

Vallensbæk

Vi mangler 1 uddannet pædagog eller pædagogisk assistent i både vuggestue og børnehave, der kan bidrage med stærk faglighed og højt humør

Vi søger kolleger, der kan organisere, sparre og sætte pædagogiske kompetencer i spil, i spændet mellem egen faglighed og åbenhed overfor nye ideer. Samtidig lægger vi vægt på kolleger, der kan og vil bidrage til en kultur med omsorg og ansvarlighed overfor hinanden.

Vi er en blanding af erfarne og nye kolleger, og vi ser meget frem til at blive flere faste medarbejdere, så vi sammen kan skabe et endnu bedre børnehus.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV