9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 9 af 9 resultater.
Vallensbæk KommuneServicemedarbejder til Vallensbæk Skole

Vallensbæk Kommune

”Hvilken dag er det i dag?” spurgte Peter Plys. ”Det er i dag” svarede Grisling. ”Min yndlingsdag” sagde Peter Plys. Er dine yndlingsdage sammen med os på Vallensbæk Skole?

Vores servicemedarbejder har efter mange års ansættelse valgt at gå på pension, og vi søger derfor en ny kollega på Vallensbæk Skole pr. 1. august 2020.

Dine arbejdsopgaver er bl.a. at:

 • Sætte service frem til pauser i personalestuen og vaske op, rydde op og sætte på plads
 • Holde personalestuens spiseborde og køkken rent
 • Vedligeholde og påfylde kaffeautomat
 • Opdækning og kaffebrygning til enkelte møder
 • Vande blomster

Kan du bage en kage til torsdagsmødet, så bliver vi alle glade – og vi samler på yndlingsdage.

Vallensbæk KommuneLærer til Vallensbæk Skole

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Skole søger 2 lærere til indskolingen pr. 1. august 2020. I stillingerne indgår fagene: dansk, idræt, engelsk, billedkunst, historie og kristendom.

Vallensbæk Skole kendes på engagement og passion - og vi ved, hvad fællesskabet betyder for din daglige trivsel. Vi arbejder ud fra en systemisk tankegang. Alle værdsætter og bidrager til et godt samarbejdsklima og lægger vægt på teamsamarbejde omkring de enkelte klasser, årgange og fag. Vi lægger vægt på, at du er aktiv og udstråler engagement, at du er omsorgsfuld, og at du har gennemslagskraft, og det betyder, at du er tydelig, siger, det du mener og mener, det du siger.

Vi kan tilbyde dig 60 dedikerede og dygtige kolleger, 485 nysgerrige børn og endnu flere interesserede forældre, der støtter op om skolens arbejde. Skolen er opdelt i fase 1 (0.-5. klasse) og fase 2 (6.-9. klasse) samt en afdeling med specialklasser.

Vallensbæk KommunePædagog til Stien

Vallensbæk Kommune

Efter mange års ansættelse ønsker en af vores kollegaer at gå på pension. Derfor søger vi her i Stien en pædagog på 37 timer om ugen til vores børnehave.

Stien er en integreret institution, der har plads til 45 vuggestuebørn fordelt på 3 stuer og 100 børnehavebørn, fordelt på 4 stuer.

Vi er et farverigt og rummeligt hus med en åben og engageret personalegruppe, der har fokus på det enkelte barns trivsel, læring og udvikling. Vi arbejder med barnet og familien som en helhed.

Vallensbæk KommunePædagoger til daginstitutionen Sommerfuglen

Vallensbæk Kommune

Vi søger aktuelt en pædagog til vuggestuegruppe, 35 timer, en pædagog til børnehavegruppe, 34 timer samt en barselsvikar for pædagog i børnehave, 37 timer.

Sommerfuglen er en integreret institution med 50 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn.

Vi er et attraktivt og mangfoldigt børnehus med mange muligheder både inde og ude. Vi er en åben og engageret personalegruppe med høj faglighed, der er bredt sammensat både i forhold til alder og erfaring.

Dine primære opgaver som pædagog i Sommerfuglen er:

 • Det pædagogiske ansvar på stuen.
 • At give kollegerne kompetent, faglig og konstruktivt sparring.
 • Dagligt at formidle læringen via børneintra og snart i AULA.
Vallensbæk KommuneUddannelsesvejleder til den kommunale Ungeindsats/Uddannelsesvejledning Vallensbæk

Vallensbæk Kommune

I Vallensbæk vejleder vi alle unge. Intentionen er, at uddannelsesvejledningen tager udgangspunkt i relationen mellem ung og vejleder – og ikke i alders- eller uddannelsesmæssige skift.

Vallensbæk Kommune er en mindre kommune, hvilket betyder at vi både fysisk og relationelt er tæt på vores borgere og kommunale samarbejdspartnere. Vi hopper gerne på cyklen og møder de unge i deres nærmiljø eller besøger en potentiel praktikplads.

Uddannelsesvejledning Vallensbæks formål er at vejlede, men også udfordre og hjælpe alle kommunens unge og forældre, så de unge finder den uddannelse, der er rigtig for dem. Vi går den ekstra mil for de unge og ønsker at blive så dygtige til at vejlede som muligt.

Vallensbæk KommuneGenopslag – Sagsbehandler med flair for afstemning og bogføring til Socialservice

Vallensbæk Kommune

Er du en dygtig og selvstændig sagsbehandler, der kan balancere vejledning til borgerne med regnskabsmæssig indsigt? Motiveres du af at være hjælpsom og videndele? Kan du tænke udefra og ind, når du møder borgere, kolleger og samarbejdspartnere? Så er du vores nye kollega.

I Socialservice søger vi en sagsbehandler, der holder af at arbejde både med vejledning af borgere og med regnskabsmæssige opgaver.

Stillingen er en spændende opgave for den medarbejder, der ønsker variation og selvstændighed i sit arbejde.

Opgaverne er blandt andet:

 • Afstemning af konti
 • Råd og vejledning til borgere
 • Håndtering af fejllister
Vallensbæk KommuneEr du Vallensbæks nye børne- og ungechef?

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk er en kommune, der har store ambitioner på børne- og ungeområdet og som arbejder målrettet på at skabe læring og trivsel blandt vores børn og unge. Kommunens udviklingsstrategi har en række ambitiøse mål på børne- og ungeområdet, og som chef bliver din hovedopgave at omsætte de politiske mål til konkrete indsatser for vores børn og unge.

Fører din ledelse til velfærd for borgerne? Det spørgsmål skal du kunne svare bekræftende på. Vi insisterer på, at borgerne skal være i centrum. Dine vigtigste opgaver bliver:

 • Implementering af et udefra og ind-perspektiv i hverdagen på børne- og ungeområdet
 • At arbejde med at nå vores ambitiøse mål for vores elevers afgangsprøveresultater, så de er blandt de 25 % bedste i landet
 • At udvikle nye digitale løsninger på skoleområdet, herunder arbejdet med den digitale skole
Matematiklærer søges til Pilehaveskolen i Vallensbæk til august 2020
Vil du være med på vores hold?
Vallensbæk Kommune, Vallensbæk Strand
Jobcenter
Vallensbæk Kommune søger teknisk medarbejder til skoleområdet
Vallensbæk Kommune er en nærværsorganisation, hvor der er fokus på dialog, relationer, netværk og tværfagligt samarbejde med inddragelse af borgere og erhvervsliv.
Vallensbæk Kommune, Vallensbæk
Jobcenter