15 jobannoncer matcher din søgning 15 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vallensbæk Kommune

Udekørende sygeplejerske søges

Vallensbæk Strand

Brænder du for klinisk lederskab og koordinering af borgerforløb i tæt samarbejde med hjemmeplejen?

Vi leder efter en sygeplejerske, der i samarbejde med os, vil have fokus på læring og udvikling i organisationen, for at sikre borgerne kontinuitet og sikkerhed for den rette behandling og pleje til rette tid. Vi arbejder målrettet med tidlig opsporing med hjemmeplejegrupperne og mødes dagligt med grupperne.

Vi tilbyder dig indflydelse på tilrettelæggelse af din arbejdsplan via ønskeplan i elektronisk ”KMD Opus vagtplan”. Stillingen er på fuld tid, og i 8 timers dagvagt i tidsrummet klokken 7:00 til 15:30. Weekendvagt hver 5. uge.

Vallensbæk Kommune

Spændende barselsvikariat som rådgiver i projektstilling med fokus på småbørnsfamilier

Vallensbæk Strand

Vi søger en dygtig medarbejder, der har lyst til at indgå i et småbørnsteam, der sammen med dig vil bestå af i alt fire myndighedsrådgivere, hvor to sidder på socialområde og hvor du og en kollega skal sidde på specialområdet, derudover er der tilknyttet to familiebehandlere.

Med projektet ønsker vi at opspore og håndtere familiers udfordringer, mens bekymringerne endnu er små. Og de familier, der har mere komplekse udfordringer, ønsker vi at give en mere helhedsorienteret og kvalificeret indsats end muligt i dag.

Vallensbæk Kommune

Specialteamet i Familie og forebyggelse søger en ny kollega

Vallensbæk Strand

Familie og Forebyggelse har en ledig 37 timers stilling i specialteamet til dig, som brænder for at arbejde med børn og unge med funktionsnedsættelser. I forbindelse med at en fast rådgiver overgår til vores nye projekt, ” Sammen om en tryg familiestart”, har vi behov for en ny kollega til at varetage de ordinære rådgiveropgaver i specialteamet.

Du vil blive en del af et dedikeret børn- og ungeteam, med høj faglighed og godt kollegaskab. Vi sørger selvfølgelig for en god on-boarding til området. Der er fast faglig sparring i teamet, ekstern supervision og mulighed for hjemmearbejde og flekstid.

Vallensbæk Kommune

Bliv en del af vores engagerede lærerteam på Egholmskolen i Vallensbæk

Vallensbæk Strand

Vi er en stor skole i Vallensbæk - spækket med dejlige elever og gode kolleger, der vil være med til at give dig et godt arbejdsliv.

Til kommende skoleår søger vi flere lærere både til vores fase 1 (1.-5. årgang) og fase 2 (6.-9. årgang). Det er en fast stilling og vi er meget fleksible i forhold til sammensætning af skemaet og ansættelsesgrad.

Vi tilbyder stor fleksibilitet i tilrettelæggelse af arbejdsdagen, samt et dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsmiljø med gode muligheder for kompetenceudvikling og faglig sparring.

Vallensbæk Kommune

Teamkoordinator til socialpsykiatrisk botilbud

Vallensbæk

Er du uddannet pædagog eller måske en anden relevant socialfaglig baggrund, og har du erfaring fra det voksenspecialiserede område, eller en anden lignende stilling, så er det måske netop dig vi står og mangler.

Da vores ene teamkoordinator skifter stilling internt, søger vi en ny fagligt funderet teamkoordinator, med flair for, og også gerne erfaring med, koordinering af arbejdsopgaver og arbejdsplanlægning. Du vil i det daglige fungere som bindeled mellem medarbejdere og ledelse, og hele tiden have fingeren på pulsen i det ene af Kløverengens 2 huse.

Vallensbæk Kommune

Vil du være med på holdet?

Vallensbæk Strand

Vores dejlige daginstitution Nøddeboparken i Vallensbæk Syd, tæt ved vand, dejlige naturområder og stationen, mangler en dedikeret og initiativrig pædagog til at indgå i vores vuggestueteam eller evt. i vores børnehavegruppe/bushold.

  • Vi er et hus med høj faglighed, som arbejder målrettet og lægger vægt på en struktureret hverdag med fokus på dagens rutiner
  • Vi er alle i gang med at uddanne os i ”Sprogklar” og du vil selvfølgelig blive en del af dette uddannelsesforløb
  • Du får mulighed for løbende videreuddannelse, hvis du har ambitioner om at stå endnu stærkere fagligt
Vallensbæk Kommune

Social- og sundhedshjælper til Hjemmepleje Syd dagvagt

Vallensbæk Strand

Vi er inde i en udvikling, hvor vi har fokus på kvalitet og forbedringer og arbejder blandt andet med tidlig opsporing, har fokus på dokumentation, demens indsats, personcentreret omsorg og værdige relationer, til gavn for borgerne.

Teamet du vil blive en del af, har base i Rønnebækhus, tæt på Vallensbæk station. Opgaverne der skal udføres, er ydelser visiteret efter serviceloven, og sundhedsloven.

Stillingen er på fuldtid. Men i Vallensbæk er vi en værdibaseret arbejdsplads, der vægter nærvær og dialog højt. Derfor er vi altid åbne for en dialog om fleksibilitet – også i forhold til arbejdstid.

Vallensbæk Kommune

Social- og sundhedshjælper til Hjemmepleje Syd aftenvagt

Vallensbæk Strand

Vi er inde i en udvikling, hvor vi har fokus på kvalitet og forbedringer og arbejder blandt andet med tidlig opsporing, har fokus på dokumentation, demens indsats, personcentreret omsorg og værdige relationer, til gavn for borgerne.

Teamet du vil blive en del af, har base i Rønnebækhus, tæt på Vallensbæk station. Opgaverne der skal udføres, er ydelser visiteret efter serviceloven, og sundhedsloven.

Stillingen er på fuldtid. Vagter vil være 7-7 i lige uger. Men i Vallensbæk er vi en værdibaseret arbejdsplads, der vægter nærvær og dialog højt. Derfor er vi altid åbne for en dialog om fleksibilitet – også i forhold til arbejdstid.

Vallensbæk Kommune

Økonomielev

Vallensbæk Strand

Er du ambitiøs og brænder for at udvikle dig på en dynamisk arbejdsplads? Så har du mulighed for at starte din karriere i Vallensbæk Kommune.

Som kontorelev hos os får du en enestående mulighed for at udforske forskellige arbejdsområder inden for budget, økonomistyring, prognoser, regnskab, bogføring, afstemninger, og servicering af institutioner i forbindelse med decentral økonomi.

Du vil blive en del af fire forskellige teams i løbet af din toårige uddannelse og blive guidet af en elevvejleder, der støtter din faglige og personlige udvikling.

Vallensbæk Kommune

Kære social- og sundhedshjælper/assistent til dagvagt – er du klar til at blive en del af et fantastisk team!

Vallensbæk Strand

Brænder du også for at det enkelte menneske kan leve det bedste liv hver dag? Det gør vi! Hos os er kerneopgaven ledestjernen i alt hvad vi gør og det er vi stolte af!

For at vi kan lykkes med kerneopgaven, arbejder vi tæt sammen og hjælper hinanden i opgaveløsningen og vi er vedholdne i forhold til de mål vi har sat os. Vi savner en holdkammerat til vores fantastiske team på Højstruphave Plejecenter, som kan indgå i vores dagvagt.

Vallensbæk Kommune

Social- og sundhedshjælperelever til august-optaget 2024

Har du lyst og mod til at pleje og yde omsorg for andre mennesker? Kan du sætte dig ind i andres situation og behov?

Som social- og sundhedshjælper arbejder du på plejecentre, i hjemmeplejen og på dag- og aktivitetscentre. Du bistår borgeren med omsorg, pleje og praktisk hjælp. Der er fokus på at støtte og motivere borgeren til at hjælpe sig selv mest muligt og skabe struktur i hverdagen. Social- og sundhedshjælperen er den røde tråd i borgerens liv.

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Kommune søger social- og sundhedsassistentelever til august-optaget 2024

Drømmer du om at arbejde med mennesker og gøre en forskel gennem værdige relationer og høj faglighed, så vores borgere kan leve det bedste liv hver dag - så er en social- og sundhedsuddannelse noget for dig!

Skoleundervisningen foregår på Social – og sundhedsskolen SOSU H i enten Brøndby, Gladsaxe eller Herlev. Praktikuddannelsen foregår i hjemmeplejen, på plejecentre, på hospitaler og i psykiatrien.

Vallensbæk Kommune

Sagsbehandler til sygedagpenge og Jobafklaring

Vallensbæk Strand

Jobcenter Vallensbæk søger en sagsbehandler til sygedagpenge og Jobafklaring

Dine opgaverne på sygedagpenge og Jobafklaringsområdet er bl.a.

  • Sagsbehandling og afholdelse af opfølgningssamtaler med borgere, som er sygemeldt fra arbejde eller a-kassen.
  • Afgørelser om indsatser eller anden støtte efter Beskæftigelsesindsatsloven.
  • Afgørelser om uarbejdsdygtighed.
Vallensbæk Kommune

Spændende kontorelevplads

Vallensbæk Strand

Vil du have den bedste kontoruddannelse med mange forskellige opgaver, så du er godt rustet til fremtidens arbejdsmarked? Så bliv kontorelev i Center for Sundhed, Familie, Social og Fritid i Vallensbæk Kommune.

Vi søger dig, der har lyst til at lære en masse, være med til at udvikle på alle vores opgaver og sørge for den gode oplevelse for borgere og foreninger i Vallensbæk.

Du kommer til at dele din elevtid mellem Kultur- & Borgerhuset og Sekretariatet.

Erfaren pædagogmedhjælper, på fuld tid, søges til vuggestuen i Løkkebo

Vallensbæk Strand

I et lille smørhul i Vallensbæk, omgivet af mose, søer, trolde, skov, cykelbane, legepladser, boldbaner og meget andet, finder du daginstitutionen Løkkebo.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV