14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vallensbæk KommuneSocial- og sundhedsassistentelever til oktober-optaget

Vallensbæk Kommune

Har du lyst og mod til at pleje og yde omsorg for andre mennesker? Kan du sætte dig ind i andres situation og behov? Formår du at arbejde ud fra borgerens ønsker og kan tage initiativ? Så er en Social- og sundhedsuddannelse noget for dig!

Social- og sundhedsassistentuddannelsen er en erhvervsuddannelse der veksler mellem skole og praktik, hvor du får løn under hele uddannelsen. Skoleundervisningen foregår på Social- og sundhedsskolen SOSU H i enten Brøndby, Gladsaxe eller Herlev.

Praktikuddannelsen foregår i hjemmeplejen, på plejecentre, på hospitaler og i psykiatrien.

Social- og sundhedsassistenten indgår i komplekse behandlingsforløb og har koordinerende og vejledende opgaver, så borgeren/patienten oplever sammenhæng både ved sygdom og i sin hverdag.

Vallensbæk KommuneNøddeboparken søger en pædagog til børnehaven

Vallensbæk Kommune

Nøddeboparken er en del af distrikt syd, der også rummer daginstitutionerne Amalieparken og Mejsebo, samt Egholm SFO og skole.

Nøddeboparken er en stor integreret institution med ca. 45 vuggestuebørn og ca. 85 børnehavebørn. Vi har en bus der hver dag kører på tur med et hold børnehavebørn og som herved fungerer som en ’ekstra’ stue, samt giver mulighed for alsidige oplevelser for børnene.

Vi er en institution i udvikling med mange muligheder både inde og ude og med en personalegruppe med forskellige og komplementerende kompetencer. Vi er åbne, engagerede og med en høj faglighed og en særlig opmærksomhed på det enkelte barns trivsel, udvikling, læring og dannelse. Vi er alle ICDP-certificerede og vi har et stort fokus på relationskompetence og det at kunne se det enkelte barns emotionelle reaktioner og støtte, guide og vejlede barnet.

Vallensbæk KommuneMusik- og/eller tysklærer søges

Vallensbæk Kommune

Brænder du for musik i alle aldersgrupper og vil du være med i vores lille team af engagerede og dygtige tysklærere? Så har vi drømmejobbet til dig.

Vi ser det som en kernekompetence, at du er dygtig til at skabe relationer til eleverne og har blik for deres trivsel og sociale kompetencer. Vi kan tilbyde, at du kommer til at arbejde i en dygtig og engageret personalegruppe, hvor der også er plads til humor og sjove indslag.

Folkeskolerne og musikskolen i Vallensbæk samarbejder om at opbygge attraktive musikmiljøer i kommunen og medvirke til at udvikle den musikfaglige læring for børn og unge i den sammenhængende skoledags ramme. Samarbejdet tager udgangspunkt i fælles blokfløjtekoncerter, korkoncerter, musikskolebesøg, stompforløb, luciakor og faglige netværk for musiklærere.

Vallensbæk KommuneEngageret sagsbehandler til ydelse og administration

Vallensbæk Kommune

Socialservice i Vallensbæk søger en dygtig og engageret sagsbehandler til at indgå i et team omkring bevilling og udbetaling af ydelser samt administrative opgaver i jobcentret.

Teamets primære opgaver:

  • Udbetaling af sygedagpenge, jobafklaring og ressourceforløb
  • Indstillinger til sanktioner på ydelser efter Aktivloven
  • Generelle administrative opgaver i jobcenterregi
  • Fakturabetaling

Udbetalingsteamet består af tre medarbejdere. Du har din egen sagsstamme, men løser opgaverne i tæt samarbejde med kollegerne.

Vallensbæk KommuneErfaren Social- og Sundhedsassistent/ Sygeplejerske søges til ansvarshavende udekørende nattevagt i en dygtig Sygeplejegruppe

Vallensbæk Kommune

Vil du være med til at sætte borgeren i centrum i en Sygeplejegruppe med fokus på trivsel, kompetenceudvikling og kvalitet.

Hjemmesygeplejen i Vallensbæk søger snarest muligt en Social og Sundhedsassistent/ sygeplejerske, der er faglig stærk og lige som os brænder for at levere hjemmesygepleje af høj faglig kvalitet til vores borgere. Stillingen er som fast nattevagt hver anden weekend fredag-lørdag-søndag, 12 ugentlige timer eller efter aftale.

Vi mangler dig med en bred faglig erfaring og overblik. Hvis du trives i en hverdag præget af selvstændig, og med lyst og kompetencer til at være kommunens fyrtårn om natten, er du kommet det rigtige sted hen.

Vallensbæk KommunePædagoger til den integrerede institution Sommerfuglen

Vallensbæk Kommune

Er du pædagog med ønske om et spændende job med indflydelse på eget arbejde, brænder du for faglig udvikling, og er du samtidig reflekterende og beslutningsdygtig? Så er jobbet i Sommerfuglen måske lige noget for dig.

Vi søger to barselsvikarer for pædagoger, 37 timer i vores børnehave, her vil der efterfølgende være mulighed for fastansættelse. Derudover søger vi, pga. puljen til minimumsnormering, en pædagog 35 timer om ugen til en af vores vuggestuegrupper.

I Sommerfuglen er vi gang med at udvikle vores Natur- og udelivsprofil. Derfor ønsker vi ansøgere, der har nogle gode ideer og brænder for dette. Vi er ikke så optagede af, om du er nyuddannet eller har mange års erfaringer, vi er på jagt efter kollegaer, der er stærke i relationsarbejdet.

Vallensbæk KommuneProjektmedarbejder

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Kommune søger en projektmedarbejder til tilsyn og administration i en tidsbegrænset ansættelse til projekt Vallensbæk Svømmehal.

Din primære rolle som projektmedarbejder er at understøtte vores projektleder på opgaven i etableringen af en ny svømmehal. Der er tale om en projektstilling på 25 timer om ugen i 2 år. Den tid skal du bruge på at understøtte etableringen af en svømmehal til 168 mio.kr. Byggeriet gik i gang i juni 2021.

Du vil komme til at beskæftige dig med mange opgaver indenfor tilsyn og administration. Du vil få fokus på den udførende del og projektets dokumentation.

Vallensbæk KommunePædagog til den integrerede institution Stien

Vallensbæk Kommune

Stien er en integreret institution der har plads til 44 vuggestuebørn fordelt på 3 stuer og 86 børnehavebørn, fordelt på 4 stuer.

Vi er et farverigt og rummeligt hus med en åben og engageret personalegruppe, der har fokus på det enkelte barns trivsel, læring og udvikling. Vi arbejder med barnet og familien som en helhed.

Institutionen har en stor sal og dejlig stor legeplads, med mange muligheder for leg, krop og bevægelse.

Vi søger en pædagog med følgende kompetencer:

  • Anerkendende og nærværende i mødet med børn og voksne.
  • Ser det at blive selvhjulpen som en vigtig del af barnets udvikling.
  • Håndtering af en travl hverdag med mange forskellige udfordringer.
Vallensbæk KommuneKøkkenmedhjælper til Sommerfuglen

Vallensbæk Kommune

Køkkenmedhjælper søges til Sommerfuglen 1. august 2021 eller snarest derefter. Stillingen er på 32 timer.

Brænder du for at lave sund og velsmagende mad til børn mellem 0-6 år og vil du være med til at udvikle vores køkken?

Sommerfuglen er en integreret institution, hvor du sammen med vores økonoma dagligt skal lave mad til vores 50 vuggestuebørn og 75 børnehavebørn. Derudover har vi en satellit med 25 børnehavebørn, som køkkenet understøtter i forhold til indkøb og kostplaner.

Vallensbæk KommuneHjemmesygeplejerske søges til dygtig Sygeplejegruppe

Vallensbæk Kommune

Vil du være med til at sætte borgeren i centrum i en mindre Sygeplejegruppe med fokus på trivsel, kompetenceudvikling og kvalitet. Vores kollega går på barsel, og derfor søger vi en kollega i et barselsvikariat.

Hjemmesygeplejen i Vallensbæk søger snarest muligt en sygeplejerske, der er faglig stærk og lige som os brænder for at levere hjemmesygepleje af høj faglig kvalitet til vores borgere. Stillingen er et vikariat i perioden 1/8-21 til 31/8-2022 og på 32-37 timer efter aftale. Det er primært i dagvagter, men der forekommer også aftenvagter. For tiden er der weekendvagt ca. hver 8. uge, dette kan dog ændres ud fra Sygeplejegruppens sammensætning.

Vallensbæk KommuneSocial- og sundhedshjælper til Højstruphave Plejecenter

Vallensbæk Kommune

Græsset er Grønnere i Vallensbæk Kommune – gode normeringer, hvor nærvær og omsorg prioriteres! Social- og sundhedshjælper kom og vær med

Vi er et team af, veluddannede og engagerede medarbejdere i Højstruphave, der yder sygepleje, personlig pleje og praktisk bistand til vores 36 beboere. I vores hus er beboerne fordelt i 3 små bo-enheder med 12 beboere i hver. Du vil som SSH hos os få nogle kompetente kollegaer, med interesse for at udvikle arbejdspladsen og hvor dialog, nærvær og tillid er et vigtigt arbejdsredskab i vores dagligdagen.

Vores beboere er for en stor dels vedkommende diagnosticerede med en demens diagnose. Din rolle vil være vigtig, da du sammen med dine kollegaer vil have ansvaret for at skabe en dagligdag med mange stjernestunder for alle vores beboere. Du holder af og trives i, at have fokus på den enkelte beboers ønsker og håb. Det falder dig helt naturligt at samarbejde med pårørende.

Vallensbæk KommuneSocial- og sundhedsassistent til Højstruphave Plejecenter

Vallensbæk Kommune

Græsset er grønnere i Vallensbæk Kommune – med gode normeringer, hvor nærvær og omsorg prioriteres! Social- og sundhedsassistent, kom og vær med.

Vi i er et team af veluddannede og engagerede medarbejdere i Højstruphave, der yder sygepleje, personlig pleje og praktisk bistand til vores 36 beboere. I vores hus er beboerne fordelt i tre små bo-enheder med 12 beboere i hver.

En stor del af vores beboere er diagnosticerede med demens. Din rolle vil være vigtig, da du sammen med dine kollegaer vil have ansvaret for at skabe en dagligdag med mange stjernestunder for alle beboere. Du holder af og trives i at have fokus på den enkelte beboers ønsker og håb. Det falder dig helt naturligt at samarbejde med pårørende.

Vi har nogle helt exceptionelle muligheder i Vallensbæk - her taler vi ikke bare om, hvad der kunne være fedt, her gør vi det.

Vallensbæk KommuneKontorelev i offentlig administration i Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Kommune

Er du fyldt med ambitioner, overskud, godt humør og har du lyst til at lære og udvikle dig – er det dig, vi søger!

Vi søger en elev, som har lyst til en spændende kontoruddannelse med speciale i offentlig administration, med de mangeartede opgaver der er i Center for Beskæftigelse, primært i Social Service og Jobcentrets Administration.

Som kontorelev i Vallensbæk Kommune har du mange udviklingsmuligheder i en spændende kommunal organisation. Vi er en moderne arbejdsplads i konstant udvikling, som ligger vægt på innovation og det personlige initiativ. Du har gode muligheder for en hverdag fyldt med udfordrende og forskelligartede opgaver og hjælpsomme kollegaer. Sammen kan vi give dig en god og attraktiv uddannelse.

Vallensbæk KommuneHjemmeplejeteams med høj faglighed, engagement og ambitioner søger sommerafløsere

Vallensbæk Kommune

I Vallensbæk Kommune vil vi noget med vores arbejde – vi vil bidrage til borgernes gode liv. Derfor søger vi i hjemmeplejen lige nu flere nye kollegaer med høj faglighed, engagement og ambitioner – og som har lyst til at gøre en forskel.

Vores hjemmepleje består af tre teams. Hvert team har dag og aftenhold, som refererer til samme teamleder. Der er to teams med base i Rønnebækhus tæt på Vallensbæk Station. Der er et team med base i Pilehavehus tæt på Albertslund Station.

Vi arbejder ambitiøst med fokus på kerneydelsen hos borgerne, og vi er stolte af vores arbejde. Rehabiliterende, støttende og vejledende tilgang falder os naturlig i samarbejdet med borgerne og de pårørende.