Jobannonce: Assistance HR Partners søger 2 faglærte kokke/ passionerede erfarne køkkenmedarbejdere til at servicere vore kunder i Trekantområdet.

Gem
Assistance HR Partners A/S
Assistance HR Partners søger 2 faglærte kokke/ passionerede erfarne køkkenmedarbejdere til at servicere vore kunder i Trekantområdet.

Assistance HR Partners A/S søger for kunde

Vi søger dig der har en faglig uddannelse og gerne kombineret med nogle års erfaring fra køkken- og eller kantine. Du elsker at lave sund og god mad af årstidens friske råvarer og sætter pris på, at give dine kunder en god madoplevelse og nærværende betjening.

Du skal kunne lide at arbejde hos et begrænset antal faste kunder, i nogle forskellige virksomheder i området. Kunderne har lignende gastronomisk koncept.

Som medarbejder hos vore kunder vil du deltage i køkkenets daglige produktion og kundebetjening, og være med til, at give kunder og gæster en god oplevelse i deres arbejdsdag. Dvs. Tilberedning i varmt og koldt køkken og salatbuffet, gæste- og mødeforplejning. Egenkontrol, varemodtagelse, opvask og rengøring

Assistance HR Partners A/S
Indrykket: