Jobannonce: Kære Software Developer, vil du være med til at bygge fremtidens bank efter stærke agile principper i et udviklingshus hvor 70% af medarbejderne sidder med IT-udvikling?

Gem
Bankdata Kære Software Developer, vil du være med til at bygge fremtidens bank efter stærke agile principper i et udviklingshus hvor 70% af medarbejderne sidder med IT-udvikling?

Bankdata, Silkeborg, Fredericia og Aarhus

Hos os i Bankdata har du i den grad mulighed for at præge din egen udviklingsplatform. I Bankdata kører vi et personligt udviklingskoncept, som vi kalder GPS (Grow Perform Succeed) og betyder, at du som Software Developer har minimum 4 årlige GPS-dialoger med din nærmeste leder. På disse dialoger fokuserer du på små som store lærings- og udviklingspunkter såsom uddannelse, certificeringer samt faglige og adfærdsmæssige eksperimenter.

Som Software Developer er der mange mulige karriereveje. Helt konkret kan du eksempelvis udvikle dig til Senior, Lead, Arkitekt eller bevæge dig over i de agile roller som Scrum Master eller Product Owner. Har du ambitioner om at gå ledelsesvejen, tager vi meget gerne en åben dialog med dig netop omkring de muligheder.