12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 12 af 12 resultater.
Pay-Back specialist rekruttering ApSAfdelingsleder – arbejdspladskoncepter

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Bankdata i Fredericia

Er tiden kommet til nye udfordringer i en stilling, der kombinerer dine evner inden for ledelse, IT, drift og udvikling i et fagligt stærkt team?

Er du robust, forstår du at lede og motivere, at uddelegere og kommunikere og kan og vil du tage ansvaret som leder for ca. 20 medarbejdere i afdelingen arbejdspladskoncepter hos Bankdata? Så har vi dit drømmejob ledigt!

Som afdelingsleder for arbejdspladskoncepter bliver du en del af en ambitiøs og fleksibel virksomhed med masser af kompetente kollegaer, der via en agil transformation af Bankdata har skabt en moderne og resultatorienteret finansiel IT-virksomhed. Du kommer forretningsmæssigt til at arbejde med toneangivende pengeinstitutter, hvor den høje kundeinvolvering stiller krav, men også giver muligheder, som du ikke vil opleve mange andre steder.

BankdataHR-konsulent – kombiner HR-kerneprocesser med implementering af nye HR-systemmoduler

Bankdata, Fredericia

Vil du kombinere driften af HR-kerneprocesser og samtidig deltage i implementeringen af et nyt HR-system? Og har du lyst til at indgå i et unikt, stærkt fagligt HR-team, der arbejder i et agilt setup?

Så er dette måske jobbet for dig. Her forventer vi, at du har lyst til at udfordre måden, vi gør tingene på, samtidig med at du er med til at sikre professionalismen og pålideligheden i de kerneopgaver, vi løfter i HR.

Dit job bliver todelt: dels kommer du 360 grader rundt om alle vores HR-kerneprocesser via vores HR-system og procesportal. Dels deltager du i udviklings- og implementeringsarbejdet om vores kommende HR-systemmoduler.

BankdataKonsulent til kunde- og betalingsområdet

Bankdata, Frederica

Har du erfaring med basis og betalingsløsninger, og vil du bygge videre på din faglige ekspertise i en af Danmarks største IT-virksomheder inden for finanssektoren?

Som konsulent i Bankdata yder du en vigtig service for og support til andre specialister i branchen og træder ind i en hverdag, der hele tiden byder på nye faglige udfordringer.

Som en del af en supportfunktion går din dag helt konkret med at yde service omkring vores basis- og betalingsområde. Du er sammen med resten af teamet tovholder på dine sager, og når en kunde henvender sig med et spørgsmål, en fejl eller en anden type udfordring, er du klar til hurtigt og præcist at spore dig ind på problemstillingen og finde frem til en løsning.

BankdataIT- og forretningsarkitekt

Bankdata, Silkeborg

Optimering og automatisering. Solution Intent og Architectural Runway. Portfolio Epics og Lean Business cases. Lyder det som noget, du kunne tænke dig at sætte dit aftryk på?

Vi har altid gang i et hav af opgaver. For eksempel er vi i gang med at strømline og automatisere samtlige kredit- og låneprocesser. Arkitekterne og ledelsen er sammen om at finde ud af, hvem der tager hvilke opgaver, så du har indflydelse på, hvad du arbejder med.

Fælles for de fleste opgaver er, at du skal:

 • analysere og rådgive omkring mulige forretningsløsninger, som spænder over flere forskellige tekniske platforme
 • udstikke retning og rådgive product owners, løsningsarkitekter, ledelse og andre involverede kolleger
 • sikre, at teams, product owners og andre involverede kolleger alle arbejder mod samme mål og anvender samme processer
BankdataNyuddannet softwareudvikler til optimering af låneprocesser

Bankdata, Silkeborg

Vil du udvikle komplekse kreditsystemer til nogle af de største aktører i den finansielle sektor i Danmark? Og vil du have en hverdag i et stort IT-hus, som arbejder med DevOps og SAFe?

Vi beskæftiger os med en bred skare af teknologier – både COBOL og Java – hvilket stiller store krav til vores fleksiblitet. Fælles for os er vores drive for at levere vedligeholdelsesvenlige, moderne løsninger, som dækker pengeinstitutternes behov, samtidig med at vi hele tiden har fokus på at følge med udviklingen.

Vi er i fuld gang med at optimere vores låneprocesser, hvilket har stort fokus hos vores kunder. Dine opgaver bliver:

 • at tage ansvar for en portefølje af systemer, som du skal holde kørende og optimere, så vi løser pengeinstitutternes behov
 • design af løsninger og nyudvikling
 • at være i dialog med domænearkitekter, så løsningerne passer i det større setup
BankdataScrum-master – driv skaleret udviklingsprogram hos sværvægterne i det agile felt

Bankdata, Silkeborg

Vil du facilitere et stort, forretningskritisk program på tværs af op til 8 højt kvalificerede Scrum-teams? Og er du typen, der med visuelle værktøjer og agil styring kan få folk til at forlade et produktivt møde med et smil på læben?

Du bliver en del af Program Integrations-teamet (PIT) i Silkeborg, der har det overordnede ansvar for vores økonomi og risiko-complianceprogram. Programmet skal sikre korrekt og rettidig indberetning af lovpligtige data til myndighederne for vores 9 pengeinstitutter, og det består af en række initiativer, der bliver udført af vores udviklingsteams.

Du vil fungere som øverste Scrum-master – på de skalerede events, hvor du støtter dine Scrum-master-kolleger og sikrer integration på tværs. Herudover vil du ca. bruge 20 % af din tid på at agere Scrum-master for dit eget, meget selvkørende PIT-team og styrke samarbejdet her.

BankdataService Delivery Manager – sæt retningen for vores SDM-setup

Bankdata, Fredericia

Vil du bygge en funktion op fra bunden og styrke samarbejdet mellem Danmarks foretrukne finansielle IT-partner og de danske banker?

Du bliver en del af vores Leveranceopfølgningsteam i IT Services, som inden for infrastrukturområdet arbejder med projektforløb, leverancetilrettelæggelse, dialog om behov, status på igangværende opgaver mv. Som vores nye service delivery manager vil du til at starte med blive tilknyttet en af vores samarbejdsbanker. I tæt dialog med dem vil du udforske potentialet i en mere proaktiv SDM-indsats, som derefter kan udrulles til alle vores kunder.

Du kommer til at bruge din tid på:

 • at facilitere og lede operationelle møder med banken og holde en tæt kundedialog, bl.a. ved fysisk at være til stede hos banken i et passende omfang
 • at udarbejde klare aftaler om fx drift af nye individuelle systemer, så vi sikrer os en klar forventningsafstemning mellem begge parter
BankdataNetværksspecialist – sæt dit præg på vores infrastruktur

Bankdata, Fredericia

Er du klar til at tage ansvar for komplekse infrastrukturer og domæner? Og træde ind i en rådgivende rolle, hvor du skal udtænke design og forbedringer, der kan gøre den store forskel for Bankdata og vores kunder?

Nogle af dine nye kolleger i teamet er i forvejen dedikeret til netværk, og som netværksspecialisten træder du ind som den førende ekspert, arkitekt og rådgiver på området. Derigennem tager du ansvar for den videre udvikling og forvaltning af netværk og infrastruktur, og det bliver din mission at styrke både sikkerhed og kompetencer.

For at lykkes skal du bl.a.:

 • undersøge problemstillinger og muligheder for udvikling og sætte dem i gang hos vores leverandør, JN Data
 • agere Bankdatas repræsentant i udviklings- og vedligeholdelsesprojekter udført af JN Data
 • skabe overblik og dokumentation omkring netværksinfrastrukturen på Bankdatas side
BankdataTeknisk konsulent – vær med når vi skaber fremtidens IT-arbejdsplads

Bankdata, Fredericia

Er du klar til at kickstarte din karriere i en stilling, hvor du kan prøve kræfter med administration af cirka 14.000 Windows-arbejdspladser – og deltage i udviklingen af Modern Workplace-koncepter?

Som teknisk konsulent er du bindeleddet til systemejerne og ansvarlig for processen omkring bestilling, test og levering af applikationer til arbejdspladserne.

Det gør du ved at:

 • udarbejde og hjælpe med udarbejdelsen af pakkebeskrivelser til JN Data
 • teste og hjælpe med at teste pakkerne
 • koordinere udviklings-, test- og leveringsprocesser mellem JN Data, Bankdata og kunderne
BankdataSenior IT-ingeniør til udvikling af fremtidens IT-arbejdsplads

Bankdata, Fredericia

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for hele 14.000 medarbejdere i den finansielle sektor gennem kreativ konceptudvikling og skarp problemløsning?

Du får en central rolle i udviklingen og implementeringen af IT-arbejdspladserne samt cloud-baserede løsninger og lignende. Som bindeled mellem kunderne, teamet og vores leverandør – JN Data – er du nemlig den, der sikrer, at vi skaber de rigtige løsninger, der stemmer overens med kundernes behov samt arbejdspladsens rammer og muligheder. For at lykkes, skal du bl.a.:

 • sætte dig ind i Bankdatas arbejdspladskoncept og kundernes behov
 • bringe input og sparring til JN Data omkring design og tilpasning af basissetuppet samt klientindstillinger
 • deltage i implementering af løsninger samt fejlsøgning og teknisk tilpasning for at skabe størst driftsstabilitet og glade kunder
BankdataJava software developer til nyt udviklingsprojekt for banksektoren

Bankdata, Silkeborg

Vil du kickstarte karrieren i et stort IT-hus og et visionært team, der arbejder med DevOps og SAFe?

Du får mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af et nyt værktøj, der vil udgøre beslutningsgrundlaget for bankrådgivere i erhvervssektoren, når de skal godkende lån til store summer.

Du indgår i et DevOps-team, der arbejder med continuous delivery, så du løbende lægger dine løsninger i produktion på en OpenShift-platform med Docker og Kubernetes. Her bliver du en del af vedligehold og udvikling af både et tinglysningssystem og af det nye projekt for erhvervssegmentet, som skal udgøre et effektivt beslutningsgrundlag for rådgivere i banksektoren.

BankdataSenior Java software developer til nyt udviklingsprojekt for banksektoren

Bankdata, Silkeborg

Vil du være med til at sætte den faglige retning i et stort IT-hus som en del af et visionært team, der arbejder med DevOps og SAFe?

Du indgår i et DevOps-team, der arbejder med continuous delivery, så du løbende lægger dine løsninger i produktion på en OpenShift-platform med Docker og Kubernetes. Her bliver du en del af vedligehold og udvikling af både et tinglysningssystem og af det nye projekt for erhvervssegmentet, som skal udgøre et effektivt beslutningsgrundlag for rådgivere i banksektoren.

Sammen med teamet vil du:

 • udvikle både front- og backend, herunder REST-API’er som microservices
 • kigge på den nuværende løsning og sparre med forretningskonsulenter, interessenter, arkitekter og UX’ere for at skabe den mest optimale, brugercentrerede løsning
 • refine på løsninger ud fra forretningsbehov