14 jobannoncer matcher din søgning 14 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Bankdata

Softwareudvikler – sæt retningen for specialiserede løsninger i finanssektoren

Fredericia

Har du lyst til at udvikle dig i en stilling, hvor du kan blive klog på finanssektoren og kapitalmarkedsområdet? Og kunne du tænke dig at blive en del af et fantastisk team med gode kolleger, der altid har hinandens ryg?

Vi arbejder efter Scrum-principper, og vores processer er lige så stærke som vores sammenhold. Her er vi nemlig en god blanding af både lidt og meget erfarne kolleger, der altid er klar til at dele viden med hinanden.

Som udvikler i Team Settlement kommer du til at arbejde på flere platforme, når du udvikler og igangsætter nye spændende løsninger og fejlretter på de eksisterende.

Gem
Bankdata

Senior Software Developer

Fredericia

Kunne du tænke dig en arbejdsplads med en 36 timers arbejdsuge, 7 ugers ferie, fri på banklukkedage og god barselsorlov? Samtidig med at din egen professionelle udvikling er i højsædet? Så er Bankdata stedet for dig, for her ser vi det ”hele menneske” som en grundlæggende værdi.

Du bliver en del af et mangfoldigt team, hvoraf nogle er eksperter i Bankdatas kernesystemer. Selvom fagligheden er høj, og teamet er meget engageret i arbejdet, har vi stadig tid til at hygge og have det sjovt.

Gem
Bankdata

Nyuddannet Software Developer – bidrag til anti-terror og anti-hvidvask

Fredericia

Vil du være med til at udvikle systemer, der bekæmper finansiel kriminalitet indenfor hvidvask og finansiering af terroraktiviteter, arbejde på et utroligt spændende område, hvor nye digitale trends spiller en rolle, samtidig med, at du er en del af et nyetableret agilt team af erfarne team members?

Det er ret særligt at få lov til at arbejde med det formål – at kunne gå hjem og sige, at man bidrager til at bekæmpe finansiel kriminalitet.

Casper Svensson
Gem
Bankdata

Vil du arbejde i spændingsfeltet mellem IT og bruger?

Silkeborg

Brænder du for at skabe meningsfulde brugeroplevelser og arbejde med kommunikation og samarbejde mellem teams?

Du vil skulle give gode og servicemindede svar til brugerne i app stores og sikre, at viden om vores digitale løsninger opsamles og formidles til de rette personer i Bankdata og i pengeinstitutterne.

Vi arbejder med ”On the job training”, hvor du kan tilegne dig ny viden og kompetencer som en del af arbejdsopgaverne.

Gem
Bankdata

Nysgerrig software developer til moderne web- og marketingsplatform

Silkeborg

Vil du arbejde med de nyeste webteknologier, i et selvstyrende miljø, sammen med de dygtigste kollegaer? Så er det nu, du skal slå til.

Vores arbejdsopgaver spænder bredt fra SEO-optimering, cyber security, komponentbiblioteker og redaktørmiljø til arkitektur- og API-design.

Det er vigtigt for os, at du trives og motiveres i jobbet. Derfor vil du også hurtigt opdage, at vi fokuserer på din individuelle udvikling.

Gem
Bankdata

Tekniker til serviceminded facility-afdeling

Silkeborg

Vil du have et alsidigt job, hvor du tager dig af både små og store tekniske opgaver?

Generelt spænder dine opgaver bredt – du kommer blandt andet til at arbejde med:

  • adgangskontrolsystemet
  • CTS-anlæg

Samtidig har du høj fokus på kvalitet, så du er med til at sikre, at teknikken kører så gnidningsfrit, som muligt.

Så grib chancen for at blive tekniker i en afdeling, hvor du får godt kollegaskab, masser af brugerkontakt og mulighed for at påvirke dine dagligdag og opgaver.

Gem
Bankdata

Forretningskonsulent – Kernebank

Fredericia

Kunne du tænke dig at din egen professionelle udvikling er i højsædet? Samtidig med at du er på en arbejdsplads med en 36-timers arbejdsuge, 7 ugers ferie, fri på banklukkedage og god barselsorlov? Så er Bankdata stedet for dig, for her ser vi det ”hele menneske” som en grundlæggende værdi.

Alle teams er selvfølgelig vigtige, men prøv lige at gøre noget i en bank uden en konto. Det er os, der udvikler grundlaget for stort set alle bankernes produkter, og de opgaver og problemstillinger der kommer heraf, synes jeg er vildt spændende.

Din nye leder Jakob Justsen
Gem
Bankdata

Senior Software Developer – form fremtidens løsninger

Fredericia

Vil du være med til at udvikle de bedste løsninger til opbevaring og håndtering af værdipapirer? Og samtidig få mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier?

Vi sørger selvfølgelig for, at du kommer godt fra start. Du får et skræddersyet onboarding-program og en fast buddy i forløbet. Du får rig mulighed for kontinuerligt at styrke din faglighed gennem sparring med andre ligesindede IT-talenter, der interesserer sig for netop de ting, du gør.

Du har mange rigtigt gode karrieremuligheder foran dig i Bankdata med muligheder for uddannelse og videreudvikling.

Gem
Bankdata

Security Ninja – Think Evil but do it in a GOOD WAY

Fredericia

Vil du IT-sikkerhed i dens fundamentale forståelse? Og vil du være med til at løfte Bankdata og vores kunders sikkerhed til næste niveau?

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor sikkerhedsdisciplinerne, hvor vi står overfor store opgaver som f.eks. etablering af en Vulnerability Management-funktion, som fordrer tæt samarbejde med vores kollegaer i Bankdata og vores leverandører.

Gem
Bankdata

Softwareudvikler – elsker du backend-udvikling, og har du flair og interesse indenfor IT-sikkerhed?

Silkeborg

Snakker du flydende JWT og brænder du for at lave simple og elegante softwareløsninger?

Som udvikler arbejder du sammen med teamet om at designe, udvikle, implementere samt drifte nye og eksisterende løsninger inden for identitets- og autentifikationsområdet.

”Teamet arbejder med de nyeste teknologier, som påvirker en stor del af den finansielle sektor. De er proaktive platforms engineers, som sætter en ære i at lave løsninger med lav friktion og høj kvalitet”

fortæller Senior Director, Tom Ingeman Nielsen
Gem
Bankdata

Studentermedhjælper til forretningstest

Silkeborg

Vi søger en studentermedhjælper til et agilt produktteam på 7 kollegaer, der bygger fremtidens digitale indberetning til myndighederne.

Du får foden indenfor finansiel IT, hvor vi leverer indberetninger til myndighederne, hvilket gør, at vi har et tæt samarbejde med banker og brugere, samt et godt kendskab til risikoområdet.

I din hverdag kan du se frem til at arbejde med beregning og rapportering indenfor risiko i Moodys Analytics Banking Cloud, hvor opgaverne bl.a. vil byde på at:

  • Løbende være opdateret på ændringer fra Moodys
  • Teste Moody’s ændringer i beregning og rapportering ved udgivelse af ny version
  • Skriftligt formidle ændringer i ny version til brugerne
Gem
Bankdata

Infrastrukturarkitekt – sæt barren for vores nye infrastruktur

Har du hørt det?

Der sker store ting i Bankdata. Og den står på omorganisering til den helt store guldmedalje.

”Du kommer til at spille en hovedrolle i at gøre Bankdata retningssættende for IT-infrastruktur i finansverdenen,”

fortæller Jesper Ballegaard, som bliver din nye leder.
Gem
Bankdata

Tech-virksomhed i hastig forandring søger kommunikationskonsulent

Fredericia

Drømmer du om at blive Danmarks dygtigste kommunikationsrådgiver?

Sammen med teamet skal du opbygge Bankdatas employer brand via owned, paid og earned reach. Det er afgørende for vores status som thought leader, og for vores evne til at tiltrække landets skarpeste fintech-hjerner. Derudover kommer du tæt på krisekommunikationens natur.

Gem
Bankdata

Senior IT Security Consultant – sæt retningen for it-sikkerhed i Bankdata

Fredericia

Vil du være med til at tage Bankdatas it-sikkerhed til næste niveau og dermed sikre noget af Danmarks mest kritiske infrastruktur?

Bliv den naturlige go-to person, der rådgiver om it-sikkerhedspolitikken og dermed er med til at sikre, at den reelt bliver implementeret ude i organisationen.

Du får en 36-timers arbejdsuge med god mulighed for hjemmearbejde. Mit fokus er på opgaveløsningen, og at du kan påvirke dine opgaver og forme din hverdag.

Sebastian Stray Jørgensen, manager, Security.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV