14 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

14 jobannoncer

Gem
Bankdata

Software Developer – arbejd med løsninger inden for internationale betalinger

Fredericia

Du vil få ansvaret for at drifte og udvikle løsninger i Spring Boot og OpenShift, der håndterer internationale betalinger – selvfølgelig i tæt samspil med dine nye kolleger – samt foretage mindre udviklingsopgaver i forhold til nye projekter

Det sociale og faglige fællesskab er helt afgørende for vores succes. Vi løfter i flok, uanset hvilken platform man arbejder med, og vi har et meget stærkt samarbejde på tværs af platformene.

– Benjamin Højrup, ansættende leder
Bankdata
Gem
Bankdata

Software developer – vil du flytte platformen til rådgivere ind i fremtiden?

Aarhus N

Så snup vores nyoprettede udviklerjob, hvor du:

  • er med til at udvikle løsninger til bankrådgivere landet over
  • kommer ind i et nyopstartet team, hvor du har mulighed for at nørde og eksperimentere
  • er med til at flytte Bankdata fra mainframe til micro frontend og micro services.
Bankdata
Gem
Bankdata

Talentfuld Software Developer, der fronter DevOps-team i Mobil- og Netbank

Aarhus N

Vær med helt fremme i bussen på den teknologiske udviklingsfront og bliv en del af et team med ambition om at blive Danmarks bedste DevOps-team og med et produkt der er fundamental for 1,8 mio. privat- og erhvervskunders mobil- og netbankløsninger.

Som en del af teamet er du med til at forny og redesigne vores systemer omkring brugerprofilering og digitale adgange til afkoblede microservices og microfrontends i henholdsvis Java og Angular.

Bankdata
Gem
Bankdata

Platform Engineer - Skab flow og trivsel for 600 Developers

Aarhus N

Brænder du for at skabe og optimere developer tools og tool chains, som accelererer hastighed og flow blandt 600 udviklere?

Her får du mulighed for bred indflydelse på organisationen ved hjælp af din viden og at indgå i et stærkt fællesskab med mange dygtige kolleger.

Du kommer til at sidde i et team der har stor fokus på at hjælpe og støtte hinanden i de daglige opgaver. På den måde styrker teamet hinandens kompetencer og opbygger stærke indbyrdes relationer.

Bankdata
Gem
Bankdata

Softwareudvikler til net- og mobilbanks-team

Silkeborg eller Aarhus N

Vil du være med til at bygge løsninger som dagligt bruges af tusindvis af brugere på en moderne tech-stack?

Som vores nye softwareudvikler er du med hele vejen i vores udviklingsprojekter. Du bidrager fra de første idéer på papiret til implementering og drift af teknologien.

Vi værner om vores løsninger og ejer dem helt. Vi forventer også, at du vil bidrage til at hæve det faglige niveau, både internt i teamet og på tværs af Bankdatas teams.

Bankdata
Gem
Bankdata

Senior Digital Designer (UI) til innovative digitale bankoplevelser

Silkeborg eller Aarhus N

Har du en passion for ekstraordinært godt design, der vil løfte vores digitale løsninger for 1,8 millioner brugere?

Dine opgaver vil spænde fra designsparring og UI-design med tværfunktionelle teams til udvikling af kreative strategiske designkoncepter for net- og mobilbankløsninger.

Du bliver en del af vores centrale UX Core-team, der supporterer de strategiske initiativer og løfter UX & Design i de digitale produkter sammen med de øvrige UX’ere i Bankdata.

Bankdata
Gem
Bankdata

Studentermedarbejder til infrastruktur-integration og udvikling af automationsløsninger

Aarhus N

Er du IT-studerende med en stærk teknisk forståelse og vil du være med til at udvikle integration og automatisering af Bankdatas tekniske infrastruktur?

Som studentermedhjælper får du mulighed for at dykke ned i komplekse problemstillinger og selv præge de fremadrettede løsninger.

Du vil bidrage og udbygge vores services og til daglig udvikle små og større kodeopgaver sammen med teamet. Der er rig mulighed for at lære både dybt og bredt samt også udvikle kode og IT-løsninger på helt operationelt plan.

Bankdata
Gem
Bankdata

Ambitiøs Developer - vær med til at skabe fremtidens realkredit univers

Aarhus

Er du developer og brænder du for at arbejde med moderne teknologier og udviklingsmetoder?

Vi søger flere nye developers til vores udviklingsområde Mortgage Solutions (TK), der arbejder med at skabe fremtidens digitale realkredit univers.

Som vores nye developer bliver du en del af et autonomt cross-funktional team bestående af udviklere (primært back-end og full stack), Product Owner og forretningsrepræsentanter, der sammen tager ejerskabet for et digitalt produkt, og sammen med de 4 andre teams i området arbejder på fremtidens digitale realkreditsløsning.

Bankdata
Gem
Bankdata

Recruitment Partner med Tech i blodet

Silkeborg, Aarhus

Med base i Aarhus og Silkeborg bliver du, sammen med din kollega i Fredericia, ansvarlig for rekrutteringen i Bankdata. Dit fokus vil være at sikre de stærkeste Tech talenter til Bankdata.

Hvis vi fra vores rekrutteringsfunktion formår at få de stærkeste Tech talenter i tale og motivere dem for at starte eller fortsætte deres karriere i Bankdata, så bidrager vi til en af de vigtigste grundsten i Bankdatas strategiske ambition om at tiltrække, udvikle og fastholde Top Tech Talent

fortæller Kristina Blach Nielsen, Director, HR.
Bankdata
Gem
Bankdata

Senior netværkstekniker med strategisk product owner-vinkel

Fredericia

Uden dig ville danskerne miste forbindelsen til deres bank.

For i dit nye job kommer du til at understøtte den kritiske infrastruktur, der sikrer, at danskerne kan bruge deres betalingskort. Og at bankerne kan betjene deres kunder.

Vi er allerede 2 erfarne netværksteknikere. Nu mangler vi bare dig, som kan se dig selv tage product owner-kasketten på.

Bankdata
Gem
Bankdata

Senior Engineering Manager – transform tech, product & people

Fredericia

You will manage two software engineering teams within the organization; the first team’s mission is to develop and maintain payment orchestration and bookkeeping services while the other team’s purpose is compliance and reporting solutions across the Cards & Payments area.

You will also lead with a people-first agenda, focusing on building and developing autonomous teams, driving agile ways of working, and fostering a competence development culture across the teams.

Bankdata
Gem
Bankdata

IT Security Consultant – hold styr på vores dokumentationskrav

Fredericia

Vil du være med til at sørge for, at vi har orden i penalhuset, når det det kommer til dokumentation og IT-sikkerhed? Kunne du tænke dig en bred rolle, hvor du samtidig kommer hele vejen rundt om GRC-området?

Her får du mulighed for at specialisere dig og indgå i et helt fantastisk team. Samtidig er vi en stor organisation med stor intern mobilitet, så der er mange karriereveje på længere sigt.

Sebastian Stray Jørgensen, Manager, Information Security
Bankdata
Gem
Bankdata

IT Security Consultant – sæt retningen for IT-sikkerhed

Fredericia

Vil du være med til at tage Bankdatas IT-sikkerhed til næste niveau og dermed sikre noget af Danmarks mest kritiske infrastruktur? Du være ansvarlig for at implementere og følge op på tekniske risikovurderinger samt drive udviklingen af vores sikkerhedsvurderingskoncept.

I vores team kombinerer vi seriøst arbejde med et uformelt og socialt miljø. Vi arbejder efter de agile metoder, hvor samarbejde bliver vægtet højt, og hvor vi er gode til at fejre vores succeser sammen.

Trine, Product Owner, Information Security
Bankdata
Gem
Bankdata

MS365 Support Specialist - deliver top-notch technical support to our customers

Fredericia

Are you passionate about Microsoft products and providing exceptional technical support?

You'll be at the forefront of troubleshooting and resolving customer issues related to MS365 applications such as Exchange Online, SharePoint Online, Teams, Entra ID, and Intune. Using various tools and methods, you'll diagnose and fix problems while providing clear and precise explanations to customers.

Bankdata

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV