7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BankdataFremsynet softwareudvikler med arkitekturoverblik til dansk IT-gigant

Bankdata, Silkeborg

Du er den, der holder hovedet koldt, når alle andre har nået kogepunktet. Du er den, der kan se vejen, når alle andre for længst er faret vild. I vores sprints er det dig, der sikrer overblikket, så teamet laver innovative løsninger på Personal Finance Management for vores kunder.

Nu får du muligheden for at imponere med din løsningsarkitektoniske kreativitet i en af Danmarks største IT-virksomheder.

Du bliver en del af vores Scrum-team i Personal Finance Management, og vil i løbet af arbejdsdagen blandt andet:

  • udvikle og levere REST services
  • indarbejde automatiserede tests på de relevante niveauer til den pågældende feature
  • monitorere og vedligeholde løsningen ud fra et ”you build it, you run it”-princip
  • skitsere løsningsarkitektur i teamet.

Kan du tage ansvaret og have det kølige overblik i crunch-perioder? Så læs mere her.

BankdataErfaren Software Developer til front-runner i den finansielle sektor Bankdata

Bankdata, Silkeborg

Vil du med i forreste række på den teknologiske udvikling i bankverdenen og være med til at udvikle morgendagens låne- og finansieringsløsninger? Så er Bankdata stedet for dig!

Alsidige opgaver og tæt kundekontakt Som Software Developer vil du komme til at arbejde i et dynamisk, inspirerende og engageret miljø med gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi arbejder i et agilt SAFe-setup med i alt 11 teams, med kort vej fra udvikling til produktion, tæt kundekontakt og høj kompleksitet. Samarbejdet i og på tværs af disse teams er baseret på gensidig respekt, og der er plads til en afslappet og humoristisk omgangstone. Setuppet giver dig som udvikler stor frihed og mulighed for at sætte dit præg på løsningerne, og DevOps er både et dagligt fokus samt en vigtig del af Bankdatas strategi.

BankdataSenior Software Developer til et agilt team

Bankdata, Silkeborg

Trives du i et agilt team hvor ambitionerne er i top, og kunne du tænke dig at være en af de teknologiske frontløbere inden for Fintech-branchen og være med til at udvikle fremtidens online bank? Så er den perfekte mulighed lige åbnet op for dig!

Vi leder efter en erfaren software developer der brænder for høj faglighed, kvalitet og gode principper. Du vil komme til at arbejde på et centralt team der er med helt i front, på fremtidens digitale bank. Vi arbejder i cross funktionelle teams, hvor hele teamet løfter i flok og tager stort ejerskab på løsningen. Vi arbejder på en platform baseret på microservices, hostet på en container platform. 2020 var året, hvor vi fik de første brugere på vores nye platform og 2021 kommer til at fokusere på videreudvikling og udrulning til alle Bankdatas ejere. I Bankdata prioriterer vi høj kvalitet og arbejder målrettet mod en DevOps kultur.

GML-HR A/SLead Business Consultant

GML-HR A/S søger for Bankdata i Silkeborg

Er du klar til at være en ledende figur i udviklingen af traditionel modeludvikling til progressive IT baserede værktøjer – som hurtigt og effektivt kan analysere store mængder data til brug i risikorapportering til myndighederne?

Som Lead Business Consultant kommer du til at arbejde i et unikt krydsfelt mellem forretning, jura og IT i et agilt setup med stor frihed og indflydelse. Produkterne i området dækker alt indenfor indberetning af pengeinstitutternes risikostyring, herunder: Likviditetsrisiko, Markedsrisiko, Kreditrisiko, Operationel Risiko, Misligholdelse og Kapitalkrav.

Du kommer til at præge det strategiske arbejde i produktgruppen og i afdelingen, som er compliancedrevet og agerer som bankernes maskinrum.

GML-HR A/S
BankdataSenior software developer – tag styringen som senior software developer inden for applikationssikkerhed

Bankdata, Silkeborg

Har du en lyst til at være med på de allernyeste løsninger inden for bankverdenen? Og skabe fremtidssikrede løsninger?

Du sætter dagsordenen gennem open source docker container teknologier, som er beskyttet gennem tokenbaseret validering. Netop den tokenbaseret validering og alle aspekter omkring dette kommer du til at arbejde med.

Spritny hybridplatform Som senior software developer arbejder du sammen med teamet om at designe, udvikle, implementere samt drifte nye og eksisterende løsninger inden for applikationssikkerhed. Langt størstedelen af din tid vil derfor gå med at udvikle og implementere løsninger med fokus på applikationssikkerhed. En mindre del af tiden bruger du på at vedligeholde eksisterende sikkerhedsløsninger på andre kundevendte systemer.

BankdataSoftware Developer med interesse for domænearkitektur

Bankdata, Fredericia

Trives du i en hverdag, hvor du både får lov til at forme afdelingens fremtid og samtidig har hænderne nede i den praktiske surdej? Har du erfaring som Software Developer, og har du lyst til at arbejde tænke software udvikling i et bredere perspektiv.

Så er du måske vores nye domænearkitekt indenfor kapitalmarkedet i Bankdata, der dækker 12 teams og ca. 70 medarbejdere. Lige nu står vi over for at skulle se på, hvordan it i vores virksomhed ser ud om 5, 10 og 20 år. Og vi har brug for din hjælp.

På teknologi-siden arbejder vi bl.a. med udstilling af APIer i en REST-baseret microservice arkitektur, specificeret igennem OpenAPI v3 / YAML , og som enten er implementeret i et containerized miljø med Java/Spring Boot som underliggende stack eller igennem udstilling af service-kald på vores z/OS Mainframe, og her er du som domænearkitekt med til at sikre, at vi udstiller det rette rigtigt.”

BankdataSoftware developer – byg fremtidens mainframe tools og frameworks

Bankdata, Silkeborg og Aarhus

Har du lyst til at arbejde med mainframe, og er du klar til at kaste dig ind i kampen for at modernisere udviklingsplatformen? Og vil du nyde at gøre det i et team med dybe faglige debatter, og hvor din udvikling er en prioritet?

Vi har kørt agilt længe, og vores arbejdsgange er veldrevne, så når du først har fået fundamentet på plads, bliver det let for dig at tage fra.

Din hverdag kommer til at bestå af at:

  • samarbejde i teamet eller at køre koden i mål alene, alt efter hvad der er optimalt
  • snakke løsninger på plads med product ownere og kolleger i huset
  • vejlede og undervise dine kolleger på open sessions