4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
BankdataDomænearkitekt med indflydelse på mere end 300 udviklere

Bankdata, Fredericia

Kunne du tænke dig en betydningsfuld rolle for vores fremadrettede rejse inden for udviklingsværktøjer og DevOps?

Som arkitekt får du hovedansvar for at optimere og videreudvikle udviklerværktøjer og web frameworks, hvis mål er at accelerere Bankdatas udviklere. Konkret betyder det, at vi foretager en transition til at migrere udvalgte udviklingsværktøjer til en SaaS DevOps tools-platform, kaldet Eficode ROOT, og tooling til understøttelse af et mere DevOps-orienteret Bankdata.

Dine primære opgaver bliver blandt andet at:

  • analysere og rådgive om komplekse tools, platforme og løsninger, som spænder over flere forskellige tekniske platforme. Herunder også arbejde med business cases i samarbejde med epic owners og interessenter
  • udstikke retning og rådgive interessenter, løsningsarkitekter og ledelse
BankdataLead software developer – tag styringen som lead software developer inden for applikationssikkerhed og MitID

Bankdata, Silkeborg

Har du en lyst til at være med på de allernyeste løsninger inden for bankverdenen? Og skabe fremtidssikrede løsninger?

Som lead software developer arbejder du sammen med teamet om at designe, udvikle, implementere samt drifte nye og eksisterende løsninger inden for applikationssikkerhed. Langt størstedelen af din tid vil derfor gå med at udvikle og implementere MitID-løsninger med fokus på applikationssikkerhed. En mindre del af tiden bruger du på at vedligeholde eksisterende sikkerhedsløsninger på andre kundevendte systemer.

BankdataBliv domænearkitekt for Bankdatas nye interne IT-systemer

Bankdata, Fredericia

Vil du være med til at beslutte, hvordan interne IT-løsninger skal se ud hos os? I denne nyoprettede stilling får du en helt unik mulighed for at blive domænearkitekt, der også kommer til at få ”jord under neglene”, da du også skal løse vores udfordringer.

Du sikrer support og drift på vores nye systemer, så de altid er opdaterede og overholder Bankdatas retningslinjer. En af dine hovedopgaver bliver at hjælpe og følge op på henvendelser fra kolleger, når systemerne driller ofte i samarbejde med leverandørerne.

Derudover kommer du til at bruge din tid på at:

  • dokumentere systemarkitektur og -landskab, så det er helt opdateret og forståeligt for andre
  • være tilknyttet IT-opdateringer og testforløb, og du koordinerer med vores leverandører
BankdataBliv en nøglespiller i vores agile team og bekæmp finansiel kriminalitet!

Bankdata, Fredericia

Er du interesseret i finans-it, nysgerrig på nye digitale trends samt stålsat på at bekæmpe finansiel kriminalitet og ønsker du at være det uundværlige bindeled mellem vores samarbejdspartnere og de Antihvidvask- og Antiterror systemer, vi arbejder med?

Så læs med herunder ift. hvad du konkret skal gøre i jobbet for at være en succes:

  • Inden for de første par måneder kommer du ind under huden på Bankdatas kultur, arbejds-processer og samarbejdspartnere. Du får skræddersyet et personligt onboarding-program og får en fast ”buddy” i forløbet, som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og de mange spændende opgaver der venter dig.
  • Du finder hurtigt din hylde det nyopstartede team og din motivation for at arbejde efter de agile principper stiger i takt med dit onboarding-program.