21 job matcher din søgning 21 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bankdata Software engineer til net- og mobilbank

Bankdata, Silkeborg

Vi søger en softwareudvikler, der vil arbejde med agil produktudvikling på vores net- og mobilbank. Du vil få muligheden for at arbjede med en moderne platform bygget op omkring SPA, microservice og microfrontends.

Du vil blive en del af et agilt team, der ejer en del af vores nye net- og mobilbank, vi arbejder så vidt muligt med at et team opnår end-to-end ejerskab af sit domæne. Det betyder at man både kan komme til at arbejder med udvikling af microservices på domæne niveau, backends-for-frontend og vores SPA frontend.

Som udvikler på teamet, vil du primært arbejde på de løsninger I ejer. Samtidig vil du igennem guilds og lignende, kunne arbejde på hvordan vi på tværs af teams udvikler vores platform og søge sparring i et stort netværk af dygtige udviklere.

Bankdata Nyuddannet eller erfaren full stack-udvikler til fremtidens selvbetjeningsløsninger

Bankdata, Aarhus

Vil du være med til at forme morgendagens selvbetjeningsløsninger til danske erhvervsbrugere? I Bankdata har vi netop begivet os ud på denne rejse, og vi har brug for flere ihærdige og dygtige hænder. Om du kommer direkte fra studiet eller er en erfaren udvikler er sekundært; vigtigst er, at du har mod på opgaven og har lyst til at indgå i et dygtigt, agilt team som har øjnene på bolden.

Som udvikler i Bankdata får du mulighed for at præge den måde, vi udvikler vores software på. Der er stor bevægelsesfrihed indenfor både proces og værktøjer, og det er i høj grad op til hver enkelt team, hvilke teknologier de bruger, og hvordan de driver deres udvikling.

Bankdata Software Developer til komplekst og politisk bankområde

Bankdata, Fredericia

Vil du krydre dine kernekompetencer inden for software development med de komplekse, politiske rammer, der er på bankområdet og specielt for de indlån, der har særlige vilkår? Og har du lyst til at udvikle dig sammen med os, i et team der har et stærkt sammenhold og er nysgerrige på både vores faglige udvikling og hinanden?

Det har du nu muligheden for her i Bankdata – klik her og søg stillingen!

Bankdata Change Manager - Senior IT Consultant

Bankdata, Fredericia

Vil du være med til at sikre grundlaget for stabil og sikker drift af væsentlige og kritiske finansielle IT-løsninger? Så er du måske den person, der med din viden og erfaring om Change kontrol kan få et afgørende ansvar i dette arbejde.

Du skal løfte et stort ansvar sammen med dit team, men får også de rette beslutningskompetencer til at kunne gøre det. I dette job vil du arbejde med at sikre fremdrift og overblik over vores Change aktiviteter og du vil være udførende i løbende godkendelser, kontroller og rapporteringer, både internt med vores mange Udviklingsteams, men også i samarbejde med vore Medlemsbanker.

Det daglige arbejde vil være præget af høj grad af samarbejde, både internt og mod underleverandør. Du vil derfor helt sikkert være en person, som er god til at oparbejde og vedligeholde gode relationer.

Bankdata Continuity Manager – Beredskabsstyring Senior IT Consultant

Bankdata, Fredericia

Vil du være med til at sikre grundlaget for stabil og sikker drift af væsentlige og kritiske finansielle IT-løsninger? Så er du måske den person, der med din viden og erfaring om Beredskabsstyring kan få et afgørende ansvar i dette arbejde.

Du vil få en afgørende rolle i at arbejde med, at Bankdata fortsat udfører en god og sikker Beredskabsstyring, ved at være styrende og udførende i de mange processer, kontroller og tests, som er knyttet til området.

Du skal løfte et stort ansvar, men får også de rette beslutningskompetencer til at kunne gøre det, og vil udføre dit arbejde i samarbejde med andre i eget, mindre team.

Bankdata Product owner til platformteam indenfor procesautomatisering

Bankdata, Fredericia

Tag ansvaret for vores procesautomatiseringsværktøjskasse og sørg for at vores kunder altid har adgang til de bedste værktøjer, når vi procesoptimerer finanssektoren.

Procesautomatisering er et stort fokusområde i finanssektoren og der er derfor brug for stærke og effektive værktøj, til at løse opgaven. Du og teamet stiller et bredt sortiment af værktøjer til rådighed overfor vores kunder og teams internt i Bankdata. Du får den direkte kontakt med vores kunder i en meget central og koordinerende rolle. Kunderne tæller otte danske pengeinstitutter, og det er dig, der forventningsafstemmer med dem, så vi leverer de værktøjer og services, der er brug for.

Bankdata Vil du arbejde agilt med et kritisk system, der forhindrer finansiel kriminalitet?

Bankdata, Fredericia

Så brug dine evner som support-guru, back-end-detektiv og antiterror-arkitekt, når du drifter og udvikler integrationerne af vores indkøbte system, der forhindrer hvidvask og økonomisk støtte til terrorisme.

”Jeg føler virkelig, at mit arbejde gør en forskel. Og så har vi et super tæt sammenhold og samarbejde med specialisterne i bankerne,” siger Domænearkitekt Martin Hansen.

Interesseret? Læs mere her.

Bankdata Node.js Software Engineer

Bankdata, Silkeborg

Vi søger en udvikler, der brænder for gode kodeprincipper og applikationer, der skalerer og performer i top. Du vil blive en del af et community af udviklere, der brænder for at dele viden og lave den bedste applikation, blandt andet med fokus på site reliability engineering omkring microservices.

Vi søger en engineer, der kan blive en del af vores platformteam omkring vores net- og mobilbank. Vi er så heldige at være i gang med at bygge en ny platform, der skal understøtte vores bankers net- og mobilbank de kommende mange år, både til privat, erhverv og til rådgiveren. Vi er allerede godt i gang, og mobilbanken er ude ved vores kunder. Vores platformteam har ansvaret for, at vi kan levere en god udvikleroplevelse til rigtig mange teams i Bankdata.

Bankdata Tekniker til serviceminded facility-afdeling

Bankdata, Fredericia

Vil du have et alsidigt job, hvor du tager dig af både små og store tekniske opgaver? Og synes du, det er fedt at have en bred kontaktflade i en stilling, hvor du virkelig gør en forskel i dine kollegers arbejdsdag?  

Så grib chancen for at blive tekniker i en afdeling, hvor du får godt kollegaskab, masser af brugerkontakt og mulighed for at påvirke din dagligdag.

Her får du virkelig mulighed for at præge dine egne arbejdsgange og opgaver. Og vi lytter gerne til dine input, hvis du har nye idéer til, hvordan vi kan gøre tingene smartere,” fortæller facility manager Henrik Boje Heissel.   

Vil du vide mere og søge jobbet? Klik her

Bankdata Brænder du for at skabe sammenhæng, tænke tværgående og sikre god forankring?

Bankdata, Fredericia

Afdelingen Drifts- og Leveranceopfølgning er en del af området Transition & Drift, som på det seneste har fået øget opmærksomhed og bevågenhed både internt og eksternt fra, pga. forandrede krav og forventninger fra Bankdatas omverden.

Opgaverne er mangeartede og det samme gælder for de forandringsinitiativer der venter på dig.

Vi står bl.a. for Situation Management, driftsrapportering, diverse dashboards (PowerBI), opfølgning på driftskvalitet, leverandørstyring, opfølgning på leverancer og Service Delivery Management overfor bankerne.

Dertil kommer de større initiativer, hvor vi bl.a. skal arbejde med compliance, implementering af ny lovgivning, ny hovedaftale for IT til bankerne samt understøttelse af DevOps, hvor vi bidrager med driftsperspektivet og hjælper med at nedbryde siloer mellem udvikling og drift.

Bankdata Sourcing manager! Er du klar til at sætte retningen for fremtidens sourcing-processer?

Bankdata, Fredericia

Hos Bankdata kan du arbejde med sourcing af software, digitale services og SaaS – områder med stor betydning for organisationen – og samtidig få ansvar for sourcing af konsulenter.

I teamet deler vi ansvaret for sourcing af bestemte områder, fx software, digitale services og SaaS. Og som en del af teamet tager du også del i ansvaret.

Fx står du for at:

  • forhandle kontrakter og kommercielle forhold
  • sikre, at interne politikker og lovgivning, som fx outsourcing-bekendtgørelsen og GDPR, overholdes, så Bankdatas krav til compliance og legal opfyldes
  • deltage i og gennemføre udbud
Bankdata Afdelingsleder – vil du skabe førsteklasses operationel IT-sikkerhed?

Bankdata, Fredericia

IT-sikkerhed er mere end teknik. Det er også kommunikation, kultur og god ledelse. Det ved du. Og derfor skal du læse videre her.

Vi tilbyder en stilling med stor spændvidde og høj faglighed. Og du vil hurtigt opleve, at vi har ressourcerne til at facilitere en spændende agil rejse i en samfundskritisk funktion i finanssektoren.

Med det fulde personaleansvar for de i alt 17 kolleger træder du ind i en ledelsesrolle, som i høj grad har fokus på teamudvikling, stakeholder management og tværfaglig kommunikation. Det betyder også, at du bliver bredt eksponeret i virksomheden i en stærk mødekultur, hvor du vil tale med alt fra styregrupper over vores Cloud Center of Excellence til HR og vores PMO. Og selvfølgelig dine peers hos kunderne.

Bankdata Kære UX’er eller Product Designer

Bankdata, Silkeborg, Fredericia og Aarhus

Vil du være med til at designe fremtidens bank til 1,6 mio danskere efter stærke agile principper?

Vi designer og bygger it-løsninger til banksektoren, men du behøver ikke være født med en interesse for bank-it eller Fintech for at være et godt match til os. Det er nok, at du ved, at lever for at løse ægte problemer for faktiske brugere gennem stærk, tværgående product discovery og godt design.

Som UX’er er der mange mulige karriereveje. Helt konkret kan du eksempelvis udvikle dig til Senior, Lead eller bevæge dig over i de agile roller som fx Product Owner. Har du ambitioner om at gå ledelsesvejen, tager vi meget gerne en åben dialog med dig netop omkring de muligheder.

Du får et skræddersyet onboarding-program og en fast ”buddy” de første 3 måneder, som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og i afdelingen samt de mange spændende opgaver der venter dig.

Bankdata Software developer til modernisering af kundeområdet

Bankdata, Fredericia

Motiveres du af at arbejde i et spændende og komplekst forretningsområde, hvor du kan udvikle dig til at blive fagekspert? Så bliv en del af Bankdata – her keder vi os sjældent.

Du bliver en del af et komplekst forretningsområde og kommer både til at arbejde med PaaS, Angular, REST og Java.

”Du vil hurtigt få ansvar og opleve en stejl læringskurve her i Kunde afdelingen. Her udvikler og vedligeholder vi nemlig grundstammen af IT-systemer for nogle af Danmarks største pengeinstitutter – så du bliver en del af lidt af et brændpunkt, men på den fede måde, fordi andre er afhængige af dig og din ekspertise,” fortæller Helene Samuelsen, som er afdelingsleder for Kunde.

Bankdata Scrum Master – vil du skabe vejen for andres succes?

Bankdata, Fredericia

Nyder du at se andre give den gas med deres IT-faglighed, efter du har lyttet til dem og løst den udfordring, der blokerede for, at de kunne performe optimalt?

”Du får en vigtig og meget værdsat rolle, når du skaber de bedste betingelser for både den enkelte og teamet,” siger leder for Depotafdelingen Nichlas Busch Nørgaard.

Vil du være vores nye menneskekender med IT-forståelse? Så læs mere her.

Bankdata Software Engineer - Skab flow og trivsel for 500 Developers – nyuddannet eller erfaren

Bankdata, Fredericia eller Silkeborg

Brænder du for at skabe stærke udviklingsværktøjer, som sikrer hastighed og flow blandt 500 udviklere?

Så er det måske dig, vi søger til vores udviklingsværktøjsområde. Her får du gode udviklingsmuligheder, mulighed for at yde indflydelse bredt i organisationen og indgå i et stærkt fællesskab med mange dygtige kolleger.

Du vil blive tilknyttet vores developer tools og tool chains team og gennemgå et grundigt oplæringsforløb, hvor vi prioriterer sidemandsoplæring af dygtige og erfarne kolleger. På den måde udvikler du de helt rigtige kompetencer til at løse opgaverne og får en unik viden og relation til dine team kolleger. Er du allerede erfaren inden for domænet, tilpasses din onboarding selvfølgelig hertil, og det er blot et stort plus.

Bankdata Frontend engineer der brænder for microfrontends

Bankdata, Silkeborg

Brænder du for frontend-kode og for hvordan man laver den rette strukturer i sin frontend-applikation, så så mange teams kan arbejde på samme produkt uden at ”spænde ben” for hinanden?

Vi søger en frontend-udvikler til vores platform team, omkring vores nye net- og mobilbank. Vi bygger på en microservice-arkitektur og er i gang med at lave samme øvelse for vores frontend, så vi får nedbrudt vores SPA i mindre dele og etableret en microfrontend-arkitektur. De første stumper af dette er allerede sat i produktion, men vi har stadig meget arbejde foran os.

Bankdata Erfaren økonom med interesse for finans-it til spændende rolle som PMO Business Partner

Bankdata, Fredericia eller Silkeborg

Har du styr på tallene? Og vil du være den økonomiske sparringspartner for ét eller flere af Bankdatas forretningsområder?

Som PMO Business Partner har du din hverdag ude i ét eller af flere af Bankdatas forretningsområder, hvor du arbejder tæt sammen med områdets underdirektør og afdelingsledere om at styre områdets projektporteføljeøkonomi.

Det bliver blandt andet dig, der:

  • hjælper ledergruppen ved at skabe indblik i økonomiske risici og muligheder
  • faciliterer økonomimøder med områdeledelsen og skaber struktur og sammenhæng til centrale økonomiopfølgningsaktiviteter
Bankdata Software Engineer - skab flow og trivsel for Bankdatas mainframeudviklere

Bankdata, Fredericia eller Silkeborg

Brænder du for at skabe stærke udviklingsværktøjer, som sikrer hastighed og flow blandt Bankdatas mainframe udviklere? Får du energi af at udvikle og optimere de developer tools og tool chains, som udgør hjertet i Bankdatas skabelse af innovativ finansiel software? Har du mod på spændende tekniske udfordringer, cutting edge teknologi og på at indgå i et ekstremt kompetent team?

Som udvikler i udviklingsværktøjer får du mulighed for at præge den måde Bankdatas ca. 500 udviklere arbejder på. Du enabler dem til at være produktive hver dag ved at levere effektive, stabile og compliant tools, som giver dem en stærk Developer Experience med minimal friktion! Du vil sikre at infrastrukturen for mange udvikleres daglige opgaver er optimeret, så de enkelte udvikleres arbejde understøttes optimalt af eksempelvis Source Control Management, Build Pipelines, Dependency management, etc.

Bankdata Udlev dine lederdrømme i rollen som Product Owner

Bankdata, Fredericia

Går du rundt med drømmen om at arbejde med mennesker, lede et team og måske senere udvikle dig yderligere som leder? Skal vi så ikke få dig et skridt tættere på?

Den konkrete service, vores team tilbyder – og som du bliver ansvarlig for – er altså data management, herunder indsamling, validering, opdatering og udstilling af data.

Som Product Owner deler du din tid mellem at styrke vores samarbejde både internt og med kunderne og at sikre, at vi fortsat leverer et optimalt produkt. For at gøre det skal du blandt andet:

  • kommunikere med kunder og kolleger løbende for at sikre, at vi opfylder krav og behov
  • videreudvikle road map for data management og sikre, at teamet får en fællesskabsfølelse omkring eksekveringen