Jobannonce: Backend-udviklende superhelte søges! Lad dine kompetencer inden for .NET bidrage direkte til Danmarks grønne omstilling

Gem
Systemate Backend-udviklende superhelte søges! Lad dine kompetencer inden for .NET bidrage direkte til Danmarks grønne omstilling

Systemate, Aarhus

Hos Systemate er vi stolte af at have en finger med i spillet når det drejer sig om at skabe de softwareløsninger, der skal føre Danmark sikkert over målstregen i 2030.

Hver dag arbejder vi tæt sammen med vores kunder i bestræbelsen på at skabe fremtidssikrede løsninger til forsyningssektoren. Vi udvikler bl.a. software, der sikrer den balance i elnettet, der i høj grad besværliggøres på baggrund af de flygtige grønne energikilder.

Dette kunne vi ikke gøre uden vores passionerede og dygtige softwareudviklere. Systemate ynder derfor at samle branchens dygtigste hjerner under ét tag. Vi har brug for den slags softwareudviklere, der har mod på at kaste sig ud i det ukendte terræn – altså det komplekse domæne, der er den grønne omstilling, samt de innovative it-løsninger dette domæne kræver.