Jobannonce: Har du lyst til at arbejde med tal, styring og beslutningsoplæg på sundhedsområdet (fuldmægtig eller konsulent)

Gem
LægemiddelstyrelsenHar du lyst til at arbejde med tal, styring og beslutningsoplæg på sundhedsområdet (fuldmægtig eller konsulent)

Lægemiddelstyrelsen, København

Vil du gerne arbejde i en politisk styret organisation? Kan du omsætte kompleksitet i tal, politik og processer til klar beslutningsoplæg? Og kunne du tænke dig at bidrage i en stærk styrelse, der spiller en vigtig rolle i håndtering af effekterne af Covid-19? Så er dette måske stillingen for dig.

Vi søger en energisk og selvstændig fuldmægtig eller specialkonsulent, til at sikre sammenhæng mellem mål, leverancer og økonomi i dialog med Sundhedsministeriets departement, Lægemiddelstyrelsens faglige centre og øvrige stabsfunktioner.

I denne stilling opnår du en unik indsigt i styring og ledelse af en kompleks økonomi, med mange spændende og vigtige politiske og strategiske opdrag, og du kommer til at sparre dagligt med ledere på alle niveauer.

Andre relevante job