Jobannonce: Dygtig og samarbejdsorienteret juridisk fuldmægtig og revisor – gerne med indsigt i selskabsret og offentlige bevillingsregler

Gem
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriDygtig og samarbejdsorienteret juridisk fuldmægtig og revisor – gerne med indsigt i selskabsret og offentlige bevillingsregler

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Tønder

Har du indsigt i og erfaring med fx selskabsret og EU-ret samt offentlige budget- og bevillingsregler? Trives du med stort selvstændigt ansvar og indflydelse?

I Natur- & Landbrugsudviklings to tilskudsteams Team Skov og Team Natur er vores kerneopgave at behandle ansøgninger om tilskud til projekter inden for skov-, natur- og miljøprojekter.

Vi arbejder benhårdt for at nedbringe sagsbehandlingstiden, så pengene hurtigt kan veksles til konkrete initiativer med synlig effekt i naturen. Du skal, sammen med dygtige og engagerede kolleger fra forskellige fagområder, håndtere problemstillinger af juridisk og revisionsmæssig karakter i forbindelse med tilsagnsgivning og udbetaling af projektstøtte af enhedens tilskudsordninger.

Andre relevante job