Jobannonce: Skat er ikke enkelt - og slet ikke på udlandsområdet. Derfor har vi brug for endnu en dygtig kontrolmedarbejder til Skattestyrelsen, Udland i Randers

Gem
SkattestyrelsenSkat er ikke enkelt - og slet ikke på udlandsområdet. Derfor har vi brug for endnu en dygtig kontrolmedarbejder til Skattestyrelsen, Udland i Randers

Skattestyrelsen

Motiveres du af faglige udfordringer, at udvikle dine faglige kompetencer og at arbejde inden for udlandsbeskatning? Er det vigtigt for dig, at der er høj kvalitet i det arbejde, du udfører? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega.

I området Udland har vi ansvaret for beskatning af udenlandske borgere, der kommer til landet for at arbejde samt danske borgere med udlandsforhold.

Dine konkrete opgaver vil være at kontrollere, at borgere med udlandsforhold bliver beskattet korrekt. Det kan fx dreje sig om borgere, der har værdipapirer i et udenlandsk depot, har en ejendom i udlandet eller har en udenlandsk pensionsordning. Du kommer derfor til at arbejde indenfor et felt med komplekse regler på dels udlandsområdet men også fx værdipapirbeskatningsområdet.

Skattestyrelsen

Andre relevante job