20 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

20 jobannoncer

Gem
Skattestyrelsen

Digitaliseringsjurist med flair for it-projekter

København S

Ønsker du at have en bred kontaktflade til et stærkt fagligt fællesskab, og vil du være med at sikre compliance i forbindelse med både små og store it-projekter?

Som digitaliseringsjurist får du ansvar for at afklare konkrete juridiske problemstil-linger i forbindelse med forskellige it-projekter inden for området for udbytteskat samt juridisk rådgivning.

Hos os bliver du udfordret og får mulighed for at bidrage til en vigtig samfundsopgave i et job med en høj grad af fleksibilitet og god balance i hverdagen.

Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Dygtig studentermedhjælper til koordination og samarbejde i Skattestyrelsen

Horsens

Vil du være med til at løse komplekse og udfordrende opgaver i en stor og spændende organisation?

Du kan forvente at blive involveret i opgaver af forskellig karakter. Som udgangspunkt sammensættes dine opgaver ud fra det konkrete behov og under hensyn til dine kompetencer. Eksempler på opgaver, som du kan bidrage til:

  • Bidrage til sager, herunder notater, forelæggelse til direktionen og procesunderstøttelse af komplekse forløb
  • Bistå med koordination, kvalitetssikring og overblik over forretningskontroller i Skattestyrelsen
Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Erfaren generalist til sekretariatsbetjening i velfungerende ledelsessekretariat

Taastrup

Har du gode skriftlige kompetencer, og kan du ”skære en sag til”? Er du vant til at styre processer med mange bidragsydere og interessenter? Og har du erfaring med at arbejde i krydsfeltet mellem ledelsesbetjening og processtyring i et sekretariat?

Ledelsessekretariatet har bl.a. været involveret i arbejdet med opfølgningen på dokumentaren om den sorte svane, ligesom ledelsessekretariatet har bistået med afklaringer og koordinering ifm. Skattestyrelsens AI-modeller, som var i mediernes søgelys i foråret 2024.

Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Teamleder til Team Sagsbehandling 2 i kontoret Sagsbehandling og Juridisk bistand

Ringkøbing

Har du et godt overblik og solide kompetencer inden for sagsbehandling, afgørelsessager og regelefterlevelse?

Kontorchefen varetager personaleledelsen i kontoret, hvorfor du som teamleder primært får en koordinerende rolle og et ansvar for den faglige ledelse, hvor du bl.a. kommer til at være faglig sparringspartner for teamets medarbejdere og sætte retning for teamets medarbejdere samt stå for løbende prioritering og styring af teamets opgaveløsning.

Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Teamleder til Team Jura i kontoret Sagsbehandling og Juridisk bistand

Ringkøbing

I Sagsbehandling og Juridisk bistand er vi ca. 20 medarbejdere fordelt på tre teams, der bl.a. arbejder med jura, afgørelsessager, aktindsigter, indsigelsessager og forvaltningsretlige afgørelser.

Kontorchefen varetager personaleledelsen i kontoret, hvorfor du som teamleder primært får en koordinerende rolle og et ansvar for den faglige ledelse, hvor du bl.a. kommer til at være faglig sparringspartner for teamets medarbejdere og sætte retning for teamets medarbejdere samt stå for løbende prioritering og styring af teamets opgaveløsning.

Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Juridisk konsulent til souscheffunktion i kontoret sagsbehandling og juridisk bistand

Ringkøbing

Har du evnerne og lysten til at prøve kræfter med en spændende souscheffunktion i et kontor, der arbejder tværgående med bl.a. juridiske afklaringer, overholdelse af forvaltningsretlige regler, compliance, afgørelsessager samt et bredt spænd af driftsunderstøttende sagsbehandlingsopgaver?

Få en koordinerende rolle og ledelsesopgaver i et tværgående kontor med fagligt dygtige medarbejdere. Det er ikke en forudsætning, at du har praktisk erfaring med ledelse, men du skal have lyst til arbejde med ledelse.

Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Fagligt stærke jurister til aktindsigt- og erstatningsopgaver

København S

Vi søger kolleger til sagsbehandling af aktindsigtsanmodninger på vegne af hele Skattestyrelsen og til vurdering af civile erstatningskrav fremsat over for Skatteforvaltningen.

I enheden Aktindsigt, Erstatning og Hvidvask tilbyder vi et stærkt fagligt og juridisk miljø med spændende arbejdsopgaver. Enheden er en del af Jura i Skattestyrelsen, hvor du vil få gode muligheder for at bruge og udvikle din faglighed og sikre dig kernekvalifikationer som sagsbehandler.

Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Dataanalytiker til bekæmpelse af skatteøkonomisk kriminalitet

Taastrup

Brænder du for at bearbejde, analysere og formidle data? Er du forretningsorienteret, initiativrig, og vil du være med til at udvikle og drifte dataløsninger, der bidrager til vores indsats mod skatteøkonomisk kriminalitet?

Som dataanalytiker vil du i tæt samarbejde med dine kolleger bidrage til løsningen af forskellige opgavetyper, herunder:

  • videreudvikling af metoder til, hvordan data aktivt kan indgå i bekæmpelsen af skatteøkonomisk kriminalitet
  • udforske Skattestyrelsens data og bidrage til drift og videreudvikling af systemer, brugergrænseflader, udsøgningsmodeller samt bidrage til at forbedre data til integration af applikationer til internt brug.
Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Proces- og analysemedarbejder til kortlægning af regnskabsfunktionalitet i Skattestyrelsen

Horsens

Vil du have en central rolle i at udforme de bedste regnskabsprocesser på tværs af Skatteforvaltningen og deltage i arbejdet med udvikling af de regnskabsbærende systemer?

Du bliver en del af et team, hvor du sammen med dine kollegaer går forrest for at sikre, vedligeholde og udvikle it-understøttelse af regnskabsprocesser i de regnskabsbærende it-systemer. Vores team er i udvikling og vores opgaveportefølje er i vækst, hvorfor vi søger en dygtig kollega til yderligere styrkelse af teamet.

Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Projektlederassistent til projekter i Skatteforvaltningen

Horsens

Trives du i en rolle, hvor du får hjulene til at køre ved at holde styr på projektleverancer og sørge for omhyggelig og rettidig opfølgning?

Vi søger endnu en projektlederassistent til at supportere vores projektledere med en række administrative opgaver sammen med de andre projektlederassistenter.

Der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, som vi blandt andet understøtter gennem løbende udviklingssamtaler, fokus på oplæring samt gode uddannelsesmuligheder.

Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Kontorchef med blik for resultater, fokus på drift og talent for ledelse

Taastrup

Kan du lede 20 dygtige og selvkørende medarbejdere? Og har du talent for at tænke i end-to-end processer med øje for både udvikling, implementering og drift? Så er det dig, vi leder efter.

Som kontorchef for EP5 bliver du ansvarlig for at understøtte optimeringen af eksisterende processer inden for skatteområdet punktafgifter, så det er let at møde Skatteforvaltningen som virksomhed. Derudover skal du bidrage til at udforme rammerne for en modernisering af punktafgiftsområdet. Endelig skal du fremme og udvikle digitale løsninger på tværs af Erhverv i Skattestyrelsen.

Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Controlling af 1.200 mia

Horsens

Vil du være med til at sikre, at indtægterne i Danmarks største regnskab er rigtige? Og vil du bidrage til, at den regnskabsmæssige håndtering af Danmarks afregninger til EU er korrekte?

Vi drømmer om en ny kollega, der kan bidrage til løsningen af en række spændende opgaver:

  • Udarbejdelse af grundlag for afregning af toldindtægter og moms til EU
  • Bidrage til den månedlige opfølgning- og controlling af skatteindtægter i Danmark
  • Deltage i møder med interessenter og ERFA møder
Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Kontrolmedarbejdere til bekæmpelse af kædesvig

Ringe

Vil du bruge dine kompetencer indenfor skat, regnskab og juridisk sagsbehandling til at bekæmpe kædesvig med fokus på fakturafabrikker? Vil du være en del af en enhed med et stærkt fagligt og socialt fællesskab?

Som kontrolmedarbejder i enheden får du ansvaret for din egen sagsportefølje. Du vil bl.a. få til opgave at:

  • indsamle relevant materiale og oplysninger fra skatteyder, tilgængelige systemer, pengeinstitutter, bogføringsplatforme mfl.
  • gennemgå omfattende informationsmængder, særligt i form af regnskabsmateriale og bankkontoudtog. I andre sager vil du skulle nå til et resultat på baggrund af brudstykker af information
Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Kontrolmedarbejdere til Skattestyrelsens indsats mod skatteøkonomisk kriminalitet

Højbjerg

Ønsker du en variereret og spændende hverdag?

Som medarbejder i enheden bliver du ansvarlig for din egen sagsportefølje, der består af komplekse kontrolsager. Sagerne kan omhandle både skat, moms og afgifter og indeholder ofte flere elementer.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • indledende undersøgelser og planlægning af skatte- og afgiftskontrol, herunder indsamling af relevant materiale og oplysninger fra tilgængelige systemer, borgere, virksomheder og pengeinstitutter
  • gennemgang af omfattende informationsmængder, særligt i form af regnskabsmateriale og bankkontoudtog
Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

IT-specialist til drift og udvikling af hvidvaskdatabase

Fredericia

Kan du bringe dine erfaringer og kompetencer i spil og præge arbejdsmetoder, processer og standarder, og vil du være med til at drifte og videreudvikle de tekniske løsninger, vi bruger i kampen mod hvidvask?

I rollen som IT-specialist får du sammen med kontorets øvrige IT-specialister, vores IT-projektleder og andre interessenter til opgave at:

  • drifte og videreudvikle vores database indeholdende hvidvaskdata oversendt fra Hvidvasksekretariatet
  • drifte, udvikle og teste scoringsmodeller til prioritering og udvælgelse af sager til kontrol i vores søskendekontorer
Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Gør en forskel for aktionærbeskatning i Skattestyrelsen

Højbjerg, Aalborg, Odense C eller København S

Er du til principielle problemstillinger indenfor beskatning af værdipapirer, aktionærer, fonde mv.?

Som vores nye kollega får du en hverdag med fagligt udfordrende og komplekse problemstillinger. Vi har ansvaret for at fortolke gældende ret på vores område og arbejder med de helt principielle spørgsmål indenfor beskatning af aktionærer, dødsbo/gaver og pensioner.

Vi tilbyder en fleksibel hverdag, hvor du har stor mulighed for selv at planlægge dine opgaver og din arbejdsdag.

Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Sæt dine juridiske kompetencer i spil i velfærdsstatens maskinrum

København S

Trives du i en juridisk rådgivende rolle i spændingsfeltet mellem jura, forretning og it? Ønsker du at have en bred kontaktflade og rådgive projekter, der understøtter udvikling af nye digitale løsninger?

I det daglige vil du indgå i et team, der løser juridiske problemstillinger både internt i kontoret og på tværs af afdelingens øvrige opgaver og projekter. Din rolle er primært som rådgiver og ressourceperson for afklaring af juridiske problemstillinger, fx lovfortolkninger, bidrag til lovændringer og forvaltningsretlige compliancevurderinger, der skal understøtte juridisk overensstemmelse mellem it-systemer og arbejdsgange. Det er både fagligt komplekst og spændende.

Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Kontrolmedarbejder med detektivevner til bekæmpelse af skatteøkonomisk kriminalitet

Fredensborg

Vil du være med til at afdække skatteøkonomisk kriminalitet gennem målrettede indsatser og dermed være med til at løse en samfundsmæssig vigtig opgave? Har du viden om moms, afgifter, skat, regnskab og revision, og har du modet til at give dig i kast med udfordrende og komplekse kontrolsager med fokus på skatte- og afgiftssvig?

Som kontrolmedarbejder hos os får du en spændende og varieret hverdag. I sagsbehandlingen vil du møde mange forskellige faglige problemstillinger, der kan være komplicerede eller aldrig set før. Vi er som udgangspunkt mindst to kolleger på en sag, og vi lægger stor vægt på, at vores arbejde er af høj kvalitet.

Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Studentermedhjælpere til analyse, overblik og koordination

København S

Kunne du tænke dig at lære om Skatteforvaltningens interne processer i Danmarks største styrelse, og kan du arbejde med mange data og oplysninger, imens du holder blikket på det vigtigste? - Så er jobbet hos os dit næste karriereskridt.

I afdelingen Procesejer og Driftsudvikling søger vi to-tre studentermedhjælpere, der vil hjælpe med at holde styr på opgaveløsningen og sikre effektiv og sikker koordination af bestillinger, ønsker til nye tiltag, fejlrettelser og videreudvikling.

Skattestyrelsen
Gem
Skattestyrelsen

Kontrolmedarbejder til efterforskning af moms på e-handel, streaming og onlinespil

Frederikssund

Vi søger en nysgerrig detektiv til en af vores to enheder i afdelingen Registrering og e-handel i Frederikssund, der vil bidrage med en god samfundsopgave, hvor vi kontroller internationale internetvirksomheder, der sælger varer og ydelser på internettet.

Har du erfaring med regnskab, revision, moms eller jura, en god portion nysgerrighed og vil du arbejde med e-handelsplatforme? Så er det måske dig, vi søger.

Jobbet har et godt sammenspil mellem regnskabsmæssige og momsmæssige problemstillinger i relation til e-handel, hvor din faglighed naturligt vil udvikle sig løbende.

Skattestyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV