23 jobannoncer matcher din søgning 23 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Skattestyrelsen

Jurister til intern rådgivning og udvikling

Højbjerg eller København S

Har du gode formidlingsevner, og vil du være med til at udbrede en god forvaltningskultur i Danmarks største styrelse? Har du samtidig lyst til at være en del af en afdeling, som ud over at dyrke fagligheden har et fantastisk samarbejde og fokus på udvikling?

Vi søger dig, der har lyst til at arbejde proaktivt og kontinuerligt med at fremme og fastholde en stærk forvaltningskultur, hvor overholdelse af gældende regler og normer er i højsædet. Du bliver en del af en intern juridisk rådgivningsfunktion i afdelingen Proces og Intern Compliance, hvor du er med i forreste række i nogle af de mest spændende projekter i Skattestyrelsen.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Dygtige generalister til ledelsesbetjening i Skattestyrelsen

Højbjerg

Leder du efter en varieret og spændende hverdag? Er du analytisk skarp, dygtig til at skrive og vant til at holde hånd i processer?

I vores ledelsessekretariat får du mulighed for at sætte alle dine kompetencer i spil med en række forskellige opgaver i krydsfeltet mellem politik, jura, administration, drift og udvikling. Vi søger dygtige og samarbejdsorienterede kollegaer, der vil træde ind på et velfungerende hold og som kan bidrage til den brede vifte af opgaver i et dynamisk ledelsessekretariat.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Underdirektør til Proces og Intern Compliance

København S

Kan du navigere i krydsfeltet mellem politiske intentioner, kompleks lovgivning og krav til digitalisering?

Som underdirektør for Proces og Intern Compliance har du det overordnede ansvar for at understøtte ensartet og korrekt regelanvendelse på flere centrale områder i Skattestyrelsen, bl.a. i forhold til:

  • Processuelle regler vedr. indberetning, kontrol og opkrævning samt forvaltningsretlige regler og principper.
  • Understøttelse af styrelsens arbejde med digitalisering og modernisering af it-systemer.
  • Generel udvikling og understøttelse af styrelsens arbejde med juridisk compliance.
Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Funktionsleder til indsatsen mod skatteøkonomisk kriminalitet

Højbjerg

Er du en tydelig personaleleder med politisk tæft, der skaber resultater gennem relationer og god ledelse? Har du blik for udvikling og fokus på kvalitet? Vil du stå i spidsen for én ud af i alt tre enheder, der sammen har til opgave at løse komplicerede sager inden for skatteøkonomisk kriminalitet? Så er du måske den funktionsleder, vi søger til Kompleks Svig 3 i Skattestyrelsen.

Du får ansvaret for at lede en enhed med 18 kompetente og dedikerede medarbejdere samt sikre et fortsat tæt samarbejde med de to øvrige enheder i projektet ’Komplekse Svigssager’.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Administrativ ledelsesstøtte til Styring og kvalitetsenhed

Horsens

Motiveres du af en arbejdsdag fyldt med varierende, administrative og koordinerende opgaver, stort ansvar og gode kolleger? Vi er netop nu på udkig efter en dygtig kollega, der søger faglige udfordringer og trives i en travl hverdag. Der er et stort udviklingspotentiale i stillingen.

Du bliver en central tovholder og blæksprutte for mange af de administrative opgaver, der er i afdelingen Små og mellemstore selskaber. Din primære opgave bliver at sørge for, at administrative bestillinger til afdelingen bliver sat i gang hurtigst muligt samt at understøtte afdelingens ledere med stort og småt.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Generalist til analyse og koordination

København S

Motiveres du af at arbejde med komplekse problemstillinger, der har stor betydning for virksomhederne, og som er med til at sikre opkrævningen af ca. 1.100 mia. kr. årligt til finansiering af velfærdsstaten?

Dine konkrete opgaver vil blive fastlagt efter dine kompetencer, men de vil indebære, at du:

  • Arbejder med politiske tiltag og moderniseringsplaner
  • Holder styr på kontorets revisionsplaner og opfølgning på udviklingsplaner
  • Besvarer bestillinger og høringer med svar på kontorets vurdering af lovforslag, politiske udspil og andre initiativer
Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Skarp, udviklingsorienteret kontorchef, der kan få tingene til at ske på opkrævningsområdet

København S

Vi søger en stærk leder, der – sammen med souschef, to teamkoordinatorer og de rigtig dygtige medarbejdere i kontoret Erhvervsopkrævning – kan formå både at drive den fortsatte udvikling og sikre effektiv drift af de samfundskritiske systemer og forretningsprocesser, der skal understøtte korrekt og effektiv opkrævning af godt 1 billion kr. årligt i skatter og afgifter fra virksomhederne.

Du vil få ledelsesansvar for et kontor bestående af tre teams, med i alt +20 medarbejdere med forskellige baggrunde, erfaringer og kompetencer. Det er et kontor med et højt fagligt niveau, hvor der er plads til at prioritere de sociale relationer.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Specialister med god regnskabsforståelse til bekæmpelse af økonomisk kriminalitet i rocker- og bandemiljøet

Taastrup eller Horsens

Har du en detektiv gemt i maven, og er du god til at følge spor?

Som vores nye specialist vil du i tæt samarbejde med dine kollegaer varetage kontrolopgaver fra A til Z; herunder:

  • gennemføre komplekse kontroller af enkeltpersoner, virksomheder og selskaber med henblik på at afdække organiseret svig, bl.a. kædesvig, stråmandsvirksomheder og hvidvask
  • yde bistand til blandt andre politiet og anklagemyndigheden i forbindelse med konkrete sager, herunder assistance med opgørelser, kontroller, ransagninger og vidneudsagn
Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Studentermedhjælper til koordinering af møder og drift af processer

København S

Vægter du struktur og service højt, og har du et ønske om faglig og personlig udvikling, hvor du får masser af praktisk erfaring med formidling, mødeafvikling og koordinering?

Som studentermedhjælper bliver du en del af et team, der har ansvar for Skatteforvaltningens centrale sagsbehandlingssystem, SKAT Ligning.

Stillingen er normeret til ca. 15 timer ugentligt, men vi er fleksible i forbindelse med fx eksamensperioder. Vi ønsker, at hovedparten af din arbejdstid afvikles inden for normal kontortid.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Engageret kontorchef med stor faglig indsigt i selskabsskat

København S

Har du stor faglig indsigt i selskabsskat og erfaring med revision, så du kan udøve fagledelse af høj kvalitet, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for sagsbehandling og kontrol af store selskabers skatteansættelse? Så er du måske den kontorchef, vi søger til Store Selskaber.

Hos os bliver du en del af et fagligt stærkt og professionelt miljø, hvor du har mulighed for at arbejde med de 10.000 største selskaber i Danmark. Arbejdsopgaverne er komplekse, fagligheden høj, og du vil blive mødt af forskellige problemstillinger inden for både national og international selskabsskat.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Vil du behandle skattestraffesager?

Odense C

Vi vurderer straffesager indenfor alle fagområder af Skatteforvaltningen og har i enhederne bl.a. ansvar for behandling af straffesager om social dumping, punktafgifter og transfer pricing.

Vi lægger i Center for Straffesager stor vægt på retssikkerhed og høj faglighed. Vores fundament bygger på videndeling, samarbejde og et godt arbejdsmiljø. Vi har fokus på resultater og effektiv sagsbehandling, hvor dit bidrag spiller en vigtig rolle. Vi løser mange af vores opgaver projektorienteret, og du vil indgå aktivt i teams/projekter med fokus på løbende sparring, din faglige udvikling og udfordrende arbejdsopgaver.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Kommende specialist i beskatning af et af Danmarks største eksporterhverv

København S

Kunne du tænke dig ansvar og mulighed for faglig udvikling? Vil du prøve kræfter med selskabsbeskatning, statsstøtteregler og arbejde inden for et område med stor politisk bevågenhed?

Som vores nye specialist får du ansvaret for at kontrollere, om rederiernes skattepligtige indkomst er opgjort korrekt, og hvorvidt betingelserne for at kunne vælge den gunstige beskatning efter tonnageskatteloven er overholdt.

Du får stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din dagligdag, og du får i udstrakt grad mulighed for at dyrke lige netop de faglige områder, som interesserer dig.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Medarbejder med god regnskabsforståelse til bekæmpelse af momssvig

Fredensborg

Kunne du tænke dig at gøre en samfundsmæssig forskel, og vil du være en del af et projekt, der har til formål at bekæmpe momssvig?

Som vores nye kollega bliver du en del af vores momssvigsprojekt, der retter sig mod de virksomheder, som indberetter moms med henblik på at få udbetalt negativ moms på uberettiget grundlag. I sager, hvor det viser sig, at der er tale om svig med negativ moms, er det projektets mål at få afdækket og stoppet virksomhederne samt sikre, at personerne bag bliver vurderet i forhold til staf/sanktion.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Momsmedarbejder til spændende kontrolopgaver vedrørende moms

Esbjerg

Har du en baggrund inden for moms, skat, regnskab eller revision og kunne du tænke dig varierende arbejdsopgaver hvor nøgleordene er moms, kontrol og sagsbehandling på et højt niveau? Så skal du måske være vores nye kollega i afdelingen Små og -mellemstore selskaber i Skattestyrelsen i Esbjerg.

Dine opgaver hos os vil primært blive kontrol af den moms, som selskaberne indberetter til Skattestyrelsen.Du får mulighed for selvstændigt at arbejde med egne sager, men vil også skulle løse opgaver i samarbejde med kollegaer i enheden, og med andre kollegaer i organisationen.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Studentermedhjælper til lettere kontrolopgaver indenfor refusion af udbytteskat

Højbjerg

Er du på udkig efter et studiejob på ca. 15 timer om ugen, som giver dig relevant erhvervserfaring inden for skatte- og forvaltningsret?

Vi søger en studentermedhjælper til vores projekt EU-Sager, der omhandler en større pulje sager inden for udbytteområdet. Opgaverne bliver tilpasset til dit faglige niveau, og du bliver omgivet af dygtige kolleger til at oplære og støtte dig.

Arbejdet vil bestå af at bistå kollegaer med sagsbehandlingen og selv varetage lettere sagsbehandling af refusionsanmodninger i EU-sagerne, der som udgangspunkt kan se ens ud, men dog med forskelle.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Skattemedarbejder til spændende kontrolopgaver vedrørende selskabsskat og hovedaktionærer

Esbjerg

Har du en baggrund inden for skat, regnskab eller revision og kunne du tænke dig varierende arbejdsopgaver hvor nøgleordene er skat, kontrol og sagsbehandling på et højt niveau? Så skal du måske være vores nye kollega i afdelingen Små og mellemstore selskaber i Skattestyrelsen i Esbjerg.

Dine opgaver hos os vil primært blive kontrol og sagsbehandling indenfor udvalgte områder:

  • Kontrol af hovedaktionærer og deres selskaber på skatteområdet. Her er du med til at sikre, at flest mulige hovedaktionærer og deres selskaber efterlever gældende skatte-og afgiftsregler
  • Kontrol af personaktionærbeskatning ved ophør
Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Funktionsleder til bekæmpelse af kædesvig

Ringe

Er du en tydelig leder med politisk tæft, der skaber resultater gennem dine medarbejdere med fokus på relationer, tværorganisatorisk samarbejde og god ledelse?

Kædesvig Syd løser komplicerede sager inden for kæde- og karruselsvigsområdet og har ligeledes til opgave at bistå politiet og anklagemyndigheden i forbindelse med konkrete sager. I sagerne er der ofte mange virksomheder involveret placeret både i Danmark og udlandet.

Som leder af Kædesvig Syd får du bl.a. ansvaret for at lede en enhed med 14 højt kvalificerede og dedikerede medarbejdere, der alle er drevet af enhedens fælles opgave med at imødegå kædesvig.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Generalister til strategisk udvikling

København S

Har du lyst til at sikre fremdrift i nogle af Skattestyrelsens højst prioriterede projekter på opkrævningsområdet? Er du god til at aflæse forretningsbehov og omsætte dem til konkrete handlinger?

Du kan forvente selvstændigt at skulle arbejde med analyser og andre typer af opgaver på tværs af interessenter i og uden for Skattestyrelsen. Herudover kan du forvente at skulle bidrage til udarbejdelsen af bl.a. beslutningsoplæg til ledelsen i Skattestyrelsen, ligesom du vil skulle bidrage til besvarelse af bestillinger fra departementet og de øvrige styrelser i Skatteforvaltningen.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Sagsbehandler til skattefri virksomhedsomdannelse

Aalborg

Interesserer du dig for den skattemæssige behandling af virksomhedsomdannelser og hovedaktionærforhold? Trives du bedst med et job med store kontaktflader, et godt arbejdsmiljø og gode kolleger med høj faglighed og høj omgængelighed?

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Vurdering af om betingelserne for en skattefri virksomhedsomdannelse er opfyldte.
  • Behandling af indkomne anmodninger om genoptagelse/ændring af aktiernes/anparternes anskaffelsessum efter en skattefri virksomhedsomdannelse.

Du kommer ind i et stærkt fagligt miljø med ansvar og udviklingsmuligheder. Vi har fokus på nærværende ledelse og gode kolleger, og en god balance mellem arbejde og fritid.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Engageret og faglig skarp teamkoordinator til datateam på et centralt samfundsområde

København S

Vil du være en del af en vigtig samfundsopgave, hvor data er afgørende for fremtidige indsatser? Kan du spotte trends, tendenser og muligheder, når du ser på store datamængder på tværs af systemer?

Vi har store mængder af data – heriblandt en stor mængde af transaktionsdata for borgeres og virksomheders betaling af skatter og afgifter. Du kommer derfor til at arbejde med behandling og kvalitetssikring af store ubehandlede datamængder, dataudtræk og kobling af data fra forskellige databaser, analyser af opkrævningssystemer og opdatering af kontorets analyseværktøjer og statistiske, kvantitative analyser.

Skattestyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV