Jobannonce: Esbjerg: Projektleder med fokus på kompetencer, uddannelse og iværksætteri for MARLOG, Det Blå Danmark og logistikbranchens nye, fælles nationale klynge

MARLOGEsbjerg: Projektleder med fokus på kompetencer, uddannelse og iværksætteri for MARLOG, Det Blå Danmark og logistikbranchens nye, fælles nationale klynge

MARLOG, Esbjerg

Som projektleder med fokus på kompetence-, uddannelses- og iværksætteriområdet i MARLOG, og med base i Esbjerg, er du med til at sikre vækst og innovation i erhvervet og muliggøre den grønne omstilling i og digitalisering af det maritime erhverv og logistik.

Du skal være med til at sikre, at virksomhederne har de rette kompetencer til rådighed til at imødegå morgendagens udfordringer ved at sikre kompetenceløft, arbejdskraft og uddannelse.

Dette understøttes også af de konkrete aktiviteter for iværkttere, du involveres i, f.eks. med udvikling og afvikling af programmer med base i Esbjerg og med at trække på eksisterende erfaringer fra andre steder i landet. Har du det, der skal til?

Andre relevante job