Jobannonce: Pædagogisk personale søges til nyopstartet botilbud i Snedsted i Thy – vær med til at skabe gode rammer for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus
Pædagogisk personale søges til nyopstartet botilbud i Snedsted i Thy – vær med til at skabe gode rammer for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus

Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din faglige viden og forslag til forbedringer er velkomne? Motiveres du af at bringe dine pædagogiske kompetencer i spil til at skabe gode liv? Har du et roligt nervesystem og en stærk mentaliseringsevne? Så læs videre.

Da vi netop har åbnet vores sidste nye botilbud, søger vi nu to dygtige pædagoger, som vil være med til at skabe gode og trygge rammer for vores borgere. Botilbuddet er et solisttilbud med plads til 3 borgere og den første borger er allerede flyttet ind.

Du bliver en del af et fast team på 3 dedikerede medarbejdere, der arbejder 1:1 omkring borgeren. Det er essentielt at I formår at arbejde med visuelt struktureret pædagogik, for at give borgeren en tryg og struktureret hverdag.

Habitus

Andre relevante job