Jobannonce: Medarbejder med pædagogisk eller sundhedsfaglig relevant uddannelse søges til botilbud i Faxe Ladeplads for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus
Medarbejder med pædagogisk eller sundhedsfaglig relevant uddannelse søges til botilbud i Faxe Ladeplads for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus, Faxe Ladeplads

Har du en stærk mentaliseringsevne og formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Motiveres du af at blive fagligt udfordret? Brænder du for at skabe udvikling hos mennesker med særlige behov? Så kan du blive en af hverdagens helte hos os.

Du kommer til at indgå i et fast team omkring det pædagogiske arbejde med en ung mand, som har været hos os en del år. Der er 2:1-bemanding og borgeren har egen rådighedsvagt. Du vil have de fleste af dine indmøder i dit eget team, men derudover har du et par faste indmøder i et-to andre teams.

Du kommer primært til at arbejde med en borger, der har et lavt kognitivt funktionsniveau og intet sprog samt ko-morbiditet bl.a. ADHD og Tourette.

Habitus