Jobannonce: Ambitiøs og fagligt engageret social- og sundhedsassistent med lyst til sundhedsfaglig kompleksitet søges til fast stilling - genopslag

Esbjerg Kommune
Ambitiøs og fagligt engageret social- og sundhedsassistent med lyst til sundhedsfaglig kompleksitet søges til fast stilling - genopslag

Esbjerg Kommune, Bramming

Vi søger en social- og sundhedsassistent pr. 1. december 2020 eller snarest derefter til en fast stilling i Team Midlertidig, Pilehaven, Sygeplejen. Stillingen er på 32 timer ugentligt, primært i dagvagt. Enkelte aftenvagter forekommer og weekendvagt må forventes hver 3. weekend.

Pilehaven er en afdeling med 10 midlertidige boliger, som modtager borgere fra sygehuse, genoptræningsafdelinger og eget hjem. Borgerforløbene strækker sig i tid over alt fra 1 uge til 3 måneder.

Pilehaven på Solgården er en del af Sygeplejen i Esbjerg Kommune og er anderledes end en almindelig pleje- eller aflastningsafdeling. Her visiteres borgere med de mest komplekse sygeplejefaglige problemstillinger til. Visitering sker ofte direkte efter indlæggelse på sygehuset eller fra eget hjem for at forebygge indlæggelse.

Andre relevante job