Reportageannonce

Skil dig ud fra mængden, og få skrevet din jobannonce i reportagestil

Med en Reportageannonce tager din jobannonce sig anderledes ud end de andre jobannoncer. Reportageannoncens kreative og personlige stil minder i opstilling om en avisartikel med citater og billeder. Det viser jobbet og din virksomhed på en anden måde, hvilket øger muligheden for at få de bedste ansøgere i tale.

Sådan foregår det

Rent praktisk aftaler vi, hvordan jobbet og din virksomhed vil fremstå i jobannoncen. En tekstforfatter og en fotograf besøger din virksomhed for at fotografere og interviewe en eller flere medarbejdere. Vi udarbejder derefter et forslag til en Reportageannonce, baseret på den seneste viden inden for visuel kommunikation og vores undersøgelse ”Den gode jobannonce,” som vi jævnligt gennemfører blandt Jobindex’ brugere. Når jobannoncen er godkendt, lægger vi den online og gør den søgbar i de rette jobkategorier og geografiske områder i 4 uger.

Det får du

  • Mulighed for at give kandidaterne et unikt indblik i din virksomhed
  • En anderledes og kreativ jobannonce på dansk eller engelsk, der skiller sig ud fra mængden
  • En tekst, der tager udgangspunkt i målgruppens præferencer og er skrevet til netop din ledige stilling

”Vi ser reportageannoncen som et vigtigt værktøj i forhold til at give det rette førstehåndsindtryk af Schneider Electric på en mere fangende måde, hvor læseren har mulighed for blive klogere på virksomheden og vores mission gennem videoer, billeder og citater fra kommende kollegaer. Vi har nu lavet 4 reportageannoncer, og til alle 4 stillinger har vi fået nogle virkelig gode kandidater, til samtale, som er meget motiverede for at blive en del af Schneider Electric”

Christian Egeberg-Rasmussen, HR Business Partner hos Schneider Electric

Pris: kr. 15.000,–* ekskl. moms.

* Prisen inkluderer udarbejdelse af selve reportageannoncen med fotos. Annonceringen på Jobindex er ikke inkluderet i prisen. De første 2 korrekturgange er gratis. Derefter betales konsulenttimer a kr. 1.000,– pr. påbegyndt time.

Vi kører gerne ud på location, hvor du ønsker det. Vær blot opmærksom på, at skal vi køre længere end 40 km i en radius fra København, betaler du 3,45 kr. pr. km. derudover.

Download produktark