Oxfam IBIS

Gem
Oxfam IBIS
Vær med i kampen for at udrydde fattigdom – et studiejob med mening!

Oxfam IBIS, København

Elsker du at tale med mange og forskellige mennesker, og har du talegaverne i orden? Lyder det spændende at kæmpe for bedre vilkår for verdens mest udsatte børn, unge og voksne? Er du interesseret i et job, hvor du kan bruge dine evner for argumentation og formidling? Så har vi drømmejobbet til dig.

Som telemarketingfundraiser i Oxfam IBIS kæmper du for at udrydde ekstrem fattigdom og ulighed. Du bliver en del af en global bevægelse, der ikke vil finde sig i fattigdom – for fattigdom er skabt af mennesker, og mennesker kan også udrydde den. Som telemarketingfundraiser er du med til at styrke organisationen og fremme opbakningen til Oxfam IBIS’ arbejde.

Oxfam IBIS
Gem
Oxfam IBIS
Fundraiser – et fleksibelt studiejob med mening

Oxfam IBIS, København

Som telefundraiser bliver du en del af en global bevægelse, der vil fattigdommen til livs. Vi hjælper børn og voksne til en bedre fremtid gennem uddannelse, så de kan bekæmpe fattigdom i deres eget liv og være med til at skabe (et) bedre samfund. Og vi stopper ikke, før ingen vokser op til et liv i fattigdom.

Dit arbejde består derfor i at ringe til et bredt udsnit af den danske befolkning, fortælle om de projekter, vi er involverede i, og i sidste ende motivere dem til at støtte vores arbejde.

Dit nye team består af unge mellem 18-28 år, der studerer på bachelor- eller kandidatniveau, mens der også er nogle, der går i gymnasiet, har et sabbatår eller noget helt tredje. Vi har masser af sjove, sociale arrangementer, fester og en inkluderende, anerkendende og positiv kultur med plads til dig.

Oxfam IBIS