Krüger A/S

Vil du skabe bæredygtige løsninger, der bevarer vand og naturlige ressourcer langt ind i fremtiden? Bliver du motiveret af at arbejde for en virksomhed med et højere formål: at bidrage direkte til FN’s Verdensmål? Vil du også gerne være en del af en rummelig arbejdsplads fyldt med faglige udfordringer og gode kolleger? Så vil du passe godt ind hos os.

Krüger virksomhedsprofil - rummelig arbejdsplads
Henrik Rønnow Thomsen - Senioringeniør

Jeg har fået mulighed for at prøve forskellige områder af og har derigennem udviklet mig meget. Som kollegaer bruger vi også hinanden til sparring, hvilket er med til at gøre de gode idéer endnu bedre.

Henrik Rønnow Thomsen

Senioringeniør

Mød Mikkel og Røskva fra Krüger

Moderne vandværk i Snekkersten

Krüger er det førende firma, når det kommer til at udvikle bæredygtige løsninger, der bevarer jordens ressourcer. For at beholde den position arbejder vi dagligt med at udvikle og implementere banebrydende teknologier og løsninger, der reducerer de miljømæssige påvirkninger. Det er kun muligt, fordi vores medarbejdere har det til fælles, at de brænder for at gøre en forskel.

Hos os bliver du en del af dette fællesskab på ca. 400 danske kollegaer fordelt på 5 kontorer. Dertil får du ca. 7.500 internationale kolleger i vores moderselskab Veolia Water Technologies, der ligger i Paris.

400

danske kollegaer

7500

internationale kollegaer

Innovative projekter med nyeste teknologier

Hos os er mulighederne mange. Vores arbejdsopgaver spænder bredt fra tilbudsgivning, planlægning og projektering til indkøb af udstyr, udarbejdelse af dokumentation og tilsyn. Vores projekter er lige så forskellige; fra effektiv energiudnyttelse af slam til klimasikring af byområder, opførelse af nye vandværker og oprensning af forurenet jord.

Krüger virksomhedsprofil - arbejdsklima med fokus på trivsel

Et arbejdsklima med fokus på trivsel, fleksibilitet og udvikling

Frihed under ansvar er en integreret del af vores virksomhedskultur, og vores arbejdsmiljø er præget af åbenhed og tillid, hvor videndeling og uddelegering af ansvar er en selvfølge. Vi lægger vægt på godt samarbejde, hvor vi respekterer og anerkender hinanden. Vi tror på at inddrage medarbejderne, så vi sikrer input fra alle på tværs af geografi og titler. Det sker gennem trivselsundersøgelser, men også i det daglige arbejde, hvor vi fx. har engageret vores medarbejdere i, hvordan vi bedst understøtter arbejdet med FN’s Verdensmål.

Veolia - Clean Water For The Future, A Challenge For Denmark

In Situ Thermal Soil Remediation - a key player in restoring contaminated land

AVIAJA ANNA HANSEN - TEAMLEDER, PROCES

Mine kollegaer er kompetente, og udover det faglige samarbejde har vi det sjovt sammen.

AVIAJA ANNA HANSEN

TEAMLEDER, PROCES
Krüger virksomhedsprofil - Svømmestafet, juletraditioner, revy

Svømmestafet, juletraditioner, revy, ølbryg osv.

Det skal være sjovt at gå på arbejde. Derfor arrangerer vi en række sociale aktiviteter, som er med til at styrke fællesskabet og samarbejdet. Afhængig af tilbøjeligheder kan man fx være med til arrangere den årlige Krüger Revy, holde fredagsbar, brygge Krüger øl, spille dart og bordfodbold i medarbejderrummet, være med til den uforglemmelige Julesweaterdag eller melde sig ind i personaleforeningen, kunstforeningen, bogklubben eller en idrætsforening.

Og så gider vi ikke engang nævne, at vi selvfølgelig også holder julefrokost, spiser fredagsmorgenmad i afdelingerne og tilbyder kantineordning. Eller at det er os, der står bag den årlige Krüger Stafet, rundt om Christiansborg. Vi har nemlig bidraget til at vandet i havnen er så rent, at man kan svømme i det.

årlig Krüger Revy

brygge Krüger øl

Julesweaterdag

Krüger Stafet