Krüger A/S

Innovative løsninger for en bæredygtig fremtid - vil du være med?

Krüger Veolia er en international miljøvirksomhed med speciale i bæredygtig vandbehandling. Vi arbejder som rådgiver, entreprenør og leverandør af udstyr, løsninger og service inden for procesvand, drikkevand, spildevand, klimasikring og oprensning af forurenet jord.

Du bliver en del af en førende virksomhed, når det kommer til at udvikle og implementere innovative teknologier og løsninger, der reducerer miljømæssige påvirkninger. Det kan være ved at reducere lattergas fra renseanlæg, klimasikre byer mod ekstremregn, reducere PFAS fra drikkevand, oprense jord for kemikalier og genanvende naturlige ressourcer som energi, rent vand og næringsstoffer.

I Danmark er vi ca. 400 dygtige medarbejdere og på verdensplan har vi 220.000 kollegaer i Veolia koncernen, som vi er en del af.

two colleagues at a waterplant

Her går faglighed, udvikling og trivsel op i en højere enhed

Vi er stolte af vores faglighed og bringer den i spil hver dag, når vi går på arbejde. Vores vision er at være et internationalt anerkendt selskab, der sætter standarden for vandbehandling. Det kan vi kun være, fordi vi har fagligheden i orden og sikrer kontinuerlig udvikling. Derfor investerer vi i dig som medarbejder og prioriterer din faglige og personlige udvikling ligesom du opfordres til at komme med idéer og finde på nye tiltag.

Du vil opleve, at fleksibilitet er en integreret del af vores virksomhedskultur. Du vil blive mødt af et arbejdsmiljø præget af åbenhed, tillid og nysgerrighed på hinandens fagligheder. Vi tror på, at vi ved at inddrage vores medarbejdere sikrer input på tværs af områder og niveauer. Det sker gennem trivselsundersøgelser, men også i det daglige arbejde, hvor vores medarbejdere er stærkt engageret i at understøtte arbejdet med FN’s verdensmål og i at finde nye innovative løsninger i samarbejde med både kunder og uddannelsesinstitutioner.

Fokus på fællesskabet

Vi mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde, fordi det er med til at styrke både fællesskab og samarbejde. Derfor tilbyder vi dig som medarbejder en lang række sociale aktiviteter som for eksempel en årlig Krüger Revy, løbeevents og ølbrygning. Derudover kan du også melde dig ind i de mange foreninger, vi tilbyder som idrætsforening, bogklub og kunstforening. Og så gider vi ikke engang nævne, at vi selvfølgelig også holder julefrokost eller starter fredagen ud med at spise morgenmad sammen. Eller at det er os, der står bag den årlige Krüger Stafet rundt om Christiansborg. Vi har nemlig selv været med til at rense vandet, så det blev så rent, at man kan svømme i det.

Skal vi arbejde på en grøn fremtid sammen?

Vi er altid på udkig efter nye, dygtige kollegaer, der sammen med os vil skabe en bæredygtig fremtid. Lyder Krüger som din nye arbejdsplads? Så tag et kig på vores ledige stillinger her.