LEMAN A/S

OM LEMAN

I LEMAN hjælper vi kunder over hele verden med deres transport- og logistikopgaver. Uanset opgavens størrelse er vores tilgang den samme: At sammesætte den løsning, som tidmæssigt og økonomisk bedst tjener kundens interesser. Det kræver erfaring, fleksibilitet og kreativitet.

Vores medarbejdere er vores vigtigste resource. Det er dem, som kender kunderne og deres forretning, som stiller de rigtige spørgsmål og som aldrig er bange for at tænke ud af boksen for at gøre det lidt bedre.

LEMAN

Global samarbejdspartner med lokalkendskab

LEMAN er en speditionsvirksomhed med ambition om vækst. Vi arbejder konstant med et fokus på vores medarbejdere og vores organisation. Vi lægger vægt på professionel rekruttering, medarbejder- og lederudvikling og tilbyder attraktive ansættelses- og arbejdsvilkår.

Vi blev grundlagt i 1900 og har kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Finland, UK, Kina og USA og har ca. 800 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. DKK 2,0 milliarder.

Totalt disponeres over 85.000 m2 terminal- og logistikfaciliteter og et verdensomspændende agentnet med omkring 200 egne import- og eksportruter.

LEMAN gruppen har med Mission 2020 igangsat en vækststrategi, hvor vi ønsker at vokse både organisk samt gennem opkøb i de lande, hvor vi i forvejen er til stede. Virksomheden er i en forandringstid med stigende globaliseringsgrad og fornyelse i måden, hvorpå forretningen og organisationen drives.Hos LEMAN har jeg de bedste kollegaer! - og jeg arbejder dagligt med et bredt og internationalt netværk i en hurtigt ekspanderende virksomhed.

ANDERS MØRK, Forwarding Agent, Airfreight Export

SØG JOB HOS LEMAN

Vi søger løbende medarbejdere inden for spedition, logistik, salg, IT, økonomi og administration. Medmindre du søger som elev eller nyuddannet, forventer vi generelt, at du har nogle års erhvervserfaring og viden inden for et eller flere af de nævnte områder.

Kig på vores ledige stillinger. Måske har vi et job til dig. Du er også altid velkommen til at søge uopfordret, hvis der ikke lige er et aktuelt stillingsoplag, der passer til din profil. Du kan sende en uopfordret ansøgning ved at klikke her.